icon

Kdy je vidět hCG v krvi po ET? Můžu být v tom i po MS?

akinaz
24. lis 2015

Dobrý den,
10. den po ET jsem začala špinit a když jsem zavolala do CAR, řekli mi, že si mám nechat nabrat HCG, které jsem měla 0. Ale všichni doktoři říkají, že testovat se máme až za 14 dní po ET a krvácení i špinění nemusí být příznak nezdaru. Tak nevím. Má někdo podobnou zkušenost? Nechci si dávat plané naděje...mám ještě tři sněhurky v mrazáčku... Díky za odpověď.

bubinko1506
24. lis 2015

Ahoj, ak si mala na 10. den po ET HCG v krvi 0, tak by som tomu uz velku nadej nedavala a skor by som sa zmierila s neuspechom. Ja som tak mala teraz po 2. ET - kedze som uz aj zacinala spinit, lieky mi kazali vysadit. MS mi prisla na 4. den po vysadeni liekov. Kludno mi mozes napisat IP, ak by si mala dalsie otazky.

tulikiss
25. lis 2015

☹ mrzi me to ale 10 den po ET by HCG uz urcite nebylo 0. Ja teda mela prodlouzenou kultivaci a mela jsme 10 dne uz testovat a carky byly hodne silne, takze HCG uz bylo velke. Moc te to mrzi, ale uvidis ze jeden z tech tri zbylych se uchyti. Musis tou verit, nam po kultivaci zbylo jen jedno jedine embryjko a ja mu proste verila a nepripoustela si ze by to nevyslo. Ona ta psychika je strasne dulezita.

luciamala1979
26. lis 2015

ak ste nemali PK, je to este mozne, ak tam bola PK 5 dni, podla mna uz nie Drzim palce na dalsie pokusy!