Kdy se po IVF zvýší HCG, aby byl test pozitivní?
Ahojky všem! 🙂
Měla bych k vám malý dotaz.....Právě jsme se pohádaly s mou nej kamarádku k vůli těhotenskému testu ☹ V úterý byla na transferu (2x 8-mibuněčná embrya) a dnes si udělala test 🙄 a vyšel jí negativní. Dostala hysterický záchvat! Musela jsem jí jednu plesknout, aby se vzpamatovala, až se za to stydím... 😔 Řekla jsem jí, že HCG ještě nemůže být vysoké, ale ona mi nevěří. Co myslíte Vy? Podle centra, by si test měla udělat až 2.6. Celou tu mašinérii prožívám s ní a teď jem z ní zoufalá, byl to její 3-tí IVF. Předem děkuji za odpověď. Danule 😉
Ahoj holky ,také se přidávám. Jsem devátý den po IVF, včera jsem začala krvácet, krev pozitivní na hcg. Mám zavedené dvě embrya, tak doufám že tam aspoň jedno zůstalo. ☹
Dobrý den, měla bych dotaz již 7 let mám zjištěnou endometriózu, s přítelem se nám nedařilo otěhotnět. Podstoupila jsem několik inseminaci a bez úspěchu. Nyní jsem byla na IVF. Dnes jsem 14 dní po a test mi vyšel negativní. Zároveň 12 den jsem začla slabě krvácet. Myslíte, že tam je nějaká šance ?? :(
Ahojky všem ráda bych se zeptala jsem 10 den po IVF mám obrovske bolesti prsou a břicho mě bolí jako při menstruaci . 28.4 jdu na krev dnes jsem si dělala test a vyšel negativně mám očekávat menstruaci v nejbližší době a nebo ty bolesti jsou normální.? Na IVF jsem byla poprvé . děkuji ...
Ahojte holky, jsem tu nová, dnes jsem si dělala test 13den po IVF a byl negativní, zítra jdu na krev, myslíte, že mám nějakou šanci? ☹ mám z toho obavy ☹
Taky si to myslím, ale pořád věřím... ☹
Holky nepanikařte, dokud nejste po krevním testu. Těhotenský test mi 14.den po transferu ukázal, že těhotná nejsem. A jaký to byl šok, když mi pak volali, že to klaplo. Právě teď tomu našemu negaitvnímu testu budou tři roky 😍 Je to neskutečně náročné na psychiku, především po IVF a hromadě hormonů, po KET to ještě relativně jde. Naprosto vás všechny chápu, protože právě teď tím vším procházíme znovu (jsem sedmý den po KET) a to čekání je nekonečný. Ale dneska už opravdu dokáží zázraky 😉 Především přeju vašim drahým polovičkám pevné nervy, protože je to s námi v tomhle období extra těžké. Za ty výkyvy nálad bych si někdy nabančila 🙄
Holky to čekání je děs. Jsem týden po ET 4. denního embryjka a čekám. Od čtvrtého dne jsem odpoledne unavená tak, že vždycky aspoň na hoďku odpadnu a poslední dva dny mne píchá v podbřišku, tak že by? Už to chci vědět.

@michaelan89 vydrž, nejlepší je nemít doma test.
Přeji aby bylo vše ok.
@uzivatelkapetra Tak nic. Myslela jsem si to, když mi test nic neukázal ani 13. den, ale se smutněním jsem raději počkala do výsledků z krve.
Obulela jsem to jako malá.

Příště to určitě klapne 😉
@katakabrt 15. den už by yo léky být nemělo 🙂
@uzivatelkapetra tak uvidíme zítra u doktora
@uzivatelkapetra myslím že i bolest prsou už neovlivnuji 15 den po ket léky?
@katakabrt tak to je hodně individuální, mě třeba prsa nebolely nikdy a vše bylo ok.
Neboj a nesleduj se 🙂
@uzivatelkapetra zítra se uvidí co řekne doktor
@katakabrt
@uzivatelkapetra tak mi brali krev a musím počkat na výsledky do úterý. Test jim vyšel slabě pozitivní. Transfer byl vpotadku. Tak uvidíme
ahoj holky, je tu někdo po iVF nebo KET? jak jste dopadly a kolikátý den po transferu jste měli || ? děkuji moc, začínám být zoufalá.. jsem 7.den po KET a na testu nic. dneska se mi zdálo, že čurám na balkoně. úplně mi hrabe.
@barborabarbora111 já testovala až 10. den a byl tam pididuch. Dneska mi ten pididuch běhá po zahradě.😉
Dobrý den mám také dotaz 6 měsíc jsem měla menstruaci poslední 18.. 7 měsíc jsem byla celí měsíc bez menstruace... A už je noví měsíc 8 a 1.8 jsem si dělala těhotenský test byl negativní
Ale mám velký strach chci se zeptat jestli kdyby bylo embirio bez as jestli by těhotenský test vyšel?
Jde o to že před rokem se nám stalo že jsme čekali dvojčata jedno žních nevidrzelo vůbec zůstala jen sražená krev a to druhý bylo bez srdečního aritmu proto se tu ptám protože podle toho kdy jsem to měla na posed bych byla 5 týdnů těhotenství předem všem děkuji
Ivf

@kristyna1112 už dnes klidně😊 nám v centru řikaji zestovat nejdrive 10den po transferu u blastocysty😊 ale i tak jeste pozitivni být nemusi!!😊 držim palce