Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
ahoj holky michinko tfuj tfuj tfuj ať ti to vyjde 😉 musíš být jak na trní bobišku ale dobře to dopadne 😉 já jsem byla dneska u té astroložky a dala mi ten horoskop dozvěděla jsem se že jsem přímo zrozená pro děti, 😀 tak kde jsou? ☹ jo a jinak se mi rozjela chřipajzna jak blázen ☹
krasne odpoledne kelisky,tak uz jsem dorazila s prace.
michinko tu krev si nech urcite vzit!!!moc ti drzim palecky at mocinky stoupa.
vy jste toho zase napsaly 😲 kdo to ma docitat 😀
sido a tak to te lituji s tou chripajznou,ja uz se sni nastesti dostavam,ale porad to neni ono. takove hnusactvo jsem uz dlouho nemela 🙄
musím se přiznat že jsem úplně blbá a dělala jsem si dneska test 😠 prostě jsem to nevydržela a smozdřejmě nic 😠
sido a neni tak nahodou brzo tys mela reinseminaci 25 ne jestli jo tak neplas a pockej 😉
asi se pujdu natahnout na chvili nevim co myslite???
jo evi máš pravdu hlavně že mi všichni říkají nestresuj a počkej ale ja jsem prostě vůl 😀 holky kde se dá sehnat ten test s citlivostí 10? já jsem se ptala už v hodně lékárnách a nikde ho nemají
verci mluvila tak všeobecně ale prý to mám ve hvězdách moc hezké říkala že i s manžou to máme super že jsme spolu museli být i v minulém životě 😀
😀 😀 hezke no v minuelem životě,,,,,tak to ja asi nemohla byt s mym mužem v minulem životě 😀 😀 😀 to rozhodně ne))) a kačko si sympaticka aj chlopa maš sympataka...
nevím jestli se mám nadopovat práškama protože je mi fakt blbě bolí mě hlava v krku a začalo mě pícht v žaludku no hnus ale bojím se ať kdyby to vyšlo něco neposeru ☹
Verco, ty už jsi od ET testovala nebo jeste cekas?? Ja jdu v pondeli až na 11.40, tak se asi minem a navic te nepoznam, musis se ke me kdyztak hlasit ty, podle me fotky v albicku.. 😉
michinko tak jsem nakoukla do albicka a ty tam mas nove testiky 😕 a je o 100% silnejsi,je a je a je a ja ti to moc preju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No zatím to nic neznamená, už jendou jsem mela dve carky na testu, HCG 2390 a bylo to ve vejcovodu. Nastesti už žádný nemám, tak doufám, že je tam, kde ma byt a ne třeba v delozním rohu, to by me asi kleplo. Kazdopadne CHG stoupa dost pomalu... takže se jeste moc neraduju...
Hlavne aby se pak trea neprestalo vyvijet a ja nemusela na vycisteni.. 😝
Ale zatím budu myslet jen pozitivne, pripadnýma spatnýma zpravama tohoto typu se ted zabyvat proste nebudu a nesmim! 😨
no prave ze si rikam ze nemas vejcovody jako ja,tak uz to nema kam vlezt,a to o tom deloznim rohu jsem taky slysela,ale to je malilililinkate % ne. tim ani nestras 🤐
no zitra si kazdopadne nech vzit krev,i kdyz je sakra patek 😲 tak to bude az v pondeli 😒
Napadlo me, že když jsou v Olmíku v sobotu, že by to třeba už mohlo být. Záleží, kdy to pošle laboratoř.. Ale vzhledem k tomu, že tam jdu až odpoledne, tak to bude až v pondeli. ale aspon, že to bude , když budu v PO u Káji na kontrole. Bože, kéž by to vyšlo! 😎
moc ti to preju taky jsi si toho zazila uz dost 😔
moc drzim palecky at je to bez komplikaci!!!

No dneska rano jsme s manžou testovali, ja to chtela vedet, protože kdyby tam byla jen jedna čarka, tak by me manza pustil o víkendu aspon ven 😀 No a ony tam jsou porad dve a ta druhá už je pekne silna... Ale porad spinim, ale je to jine než pred MS, spise takový hnedavý hleník... Ale jsme realističtí..
Akorat mi vcera volali z práce, že mi ve Fertimedu zapomneli jeste vystavit papír na penize, ne ke konci mesice, ten jsem mela, ale ten po 14 dnech, kdy konci nemocenská u zamestnavatele a zacina na socialce.. 😖 Takže tam jedu zítra do Polanky mezi půl 2 a půl 3 pro ten papír. a přemýšlím, že reknu sestricce, at mi vezme krev na HCG, že si to zaplatím, at vime uz v pondeli s Kajou, jak to stoupa, protože když mi v pondeli vezme krev, bude to az v utery a zas rozdil 3 dnu, takže by nam to více reklo..