Centrum Fertimed Olomouc - zkušenosti

dobii
29. črc 2021

Ahoj, chci se zeptat zda máte některá zkušenost s tímhle centrem v Olomouci. V září jsem poslána od gyn. do Zlína do IVF centra. Které by jste zvolili raději zda máte tedy zkušenosti. Zatím jsme ani jeden nebyli na žádném vyštrení. Ale je to rok co se snažíme a stále se nedaří. Děkuji vám předem za odpovědi :srdce:

uzivatelkapetra
29. črc 2021

Popravdě jsem z nich moc nadšená nebyla. Dali mi syna ještě v Polance, jsem ráda, že to vyšlo na poprvé.
Pan docent je na můj vkus docela dominantní, hodně tlačil na hospitalizaci (teda spíše abych si u nich zaplatila ubytování).
Naštěstí mám docela obvyklou dg, kterou má dnes každá druhá, tak byl postup jasný, nevím jak to probíhá v zapeklitějších případech.

ivybee
29. črc 2021

Já tam byla taky. Dělali nám testy a všechno vyšlo v pořádku. V podstatě se nepřišlo na zadnej problém a i tak nás porad tlačili do IVF. Nakonec jsme přešli do IVC Clinic Olomouc. 🙂

baluuu8
30. črc 2021

@dobii Za mě neee, ale byla jsem tam teda v roce 2013. Doporucuju ivf Clinic v Olomouci.

knoflikarka
30. črc 2021

@dobii Fertimed že zkušenosti kamarádky opravdu důrazně nedoporučuji. Chování, průběh stimulace, vyhodnocení cyklu, to bylo jedno velké WTF, jak mi to popisovala, opravdu jsem na ni čučela s otevřenou pusou, co si někde jsou schopni dovolit. Chodím do IVF Clinic, přístup fajn, občas je nutné si vydupat vyšetření, sami nepošlou, ale jinak ok.

nikolamlyncekova
31. črc 2021

@dobii určitě za mě ne. Chtěla sem byt dárkyně diagnostikovali mi cystu kterou nemám a chtěli operovat něco co nemám

haskre
7. srp 2021

@dobii doporucuji ivf clinic Olomouc…muzu srovnat ze Zlínem kde jsme měla 2 ivf a v IVC clinic Olomouc jiný pristup mnohem lepsi!

tasimia
7. srp 2021

@dobii ja jsem byla ve Fertimedu spokojená ;). Paní doktorka úplně úžasná ženská, chápavá, milá ;).

dejna455
5. led 2022

Chodím tam, ale uvažuji o tom, že přejdu jinam. Doktoři se ze začátku tvářili, jak jsou milí a chápaví, ale už jim přestávám věřit. Mám za sebou jedno IVF, ET se nepovedl, na KET jsem stimulovaná Estrofemem, o přirozeném cyklu při KETu se ani nezmínili, začala jsem se o tom pídit až později. Nelíbí se mi, že doktorka navrhuje transfér dvou embryí, když pak jdu na kontrolu a je tam pan doktor, tak na mě kouká jak na idiota, jestli chci dvě, že je to rizikové a já vysvětluji, že mi to navrhla paní doktorka a nebylo to z mé hlavy, tak on, že to ještě projedná s paní doktorkou a embryoložkou, ale když jdu o tři týdny později a je tam zase doktorka a ta na mě zase kouká jak na idiota, že teda dvě nechci, že chci jenom jedno. Měli by si sjednotit názor. Pak kouká do PC a že pan doktor se mnou minule prodiskutoval EmbryoGlue. Říkám, že o ničem nevím, že jsme o tom nemluvili. A ano, aha, ale dáme to tam, to lepidlo pomůže, aby se embryjko udrželo, já si myslím své, protože mám pocit, že ani nemůžu odmítnout. Nakonec jsem odmítla, už jsem se radila s embryoložkou v jiném centru, že to nijak nezvyšuje účinnost, že to je spíše placebo a o účinnosti existují jenom články vydané danou společností, která s touto metodou přišla. Uvidíme po KETu, pokud nevyjde, dáme si na čas pauzu a zkusíme to jinde. Sice tam máme ještě něco zamražené, takže případně se to převede do jiného centra. Toť moje zkušenost.

rozitta
5. led 2022

Rozhodně IVF Clinic ❤️