Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Kam zas všechny zmizely? 😕 😀
Kat, mi teď 2x brala krev sestra Daniela a naštěstí v pohodě.
Holky, mi se už tak nic nechce....docvakám tu jednu zprávu a pojedu domů ležet 🙂 Ale předtím se ještě musím stavit za Cien 😉
Mě ve Fertimedu vždycky taky berou krev v pohodě, a to mám problémy, protože nemám žíly, tak vždycky pohmatem, teď mi sestřička říka, proboha ženo kde máte žíly, hrozně se bála, ale napoprvé se trefila. Zato včera jsem byla u své gyndařky na krev a chudák sestřička mě píchala na 5x,různě mi tam tou jehlou jezdila a nic nenašla, tak mi to vzala ze zápěstí,au au au,ale tam to vždycky jde. A to jsem před porodem když jsem viděla jehlu omdlívala,teď už je to lepší.
Spasi odpočívej, máš na to nárok, zítra na tebe budu moc moc myslet 😉
Ahoj kočena, tak jaké jsou novinky 🙂
Já mám dnes volný den, bez pohybu, musím uklízet, prát, žehlit a udělat big nákup. Dorazily daně, tak toho musím hned využít 😝
jo luci, nám taky včera přišli penízky z daní, já taky budu žehlit, vůbec se mi nechce 😒
žehlení mám už za sebou, ale ten úklid 😒 zítra jdu ukončit PN, o víkendu na nějaké školení a v pondělí tradá do práce 😝
holky já se nemůžu dovolat do OL fertimedu napíšete mi číslo co mají na létaku nikdo nebere
Capenko, dnes je čtvrtek, jsou tam jen do 11
a 30.5. určitě nemůžu, to jedem na tu Jižní Moravu na 4 dny a i tak už jsou od nás Odry docela kus ☹
Já určo taky nepojedu, je to z ruky a budu v plném pracovním nasazení...
no a to číslo do Fetasu prosím
jo a za jak dlouho vás objednali na 1 pohovor
A jak dlouho trvá objednání na první pohovor, to vůbec nevím. Já už jsem dlouholetý zákazník 😉
Holky vím, že je to z ruky, ale jde i o takový výlet...záleží na Vás 😉
Kat, bylo by to určitě fajn, ale já když budu mít volný víkend, tak se budu snažit ho trávit s manžou....
Ok Luciiku 😉 a až bude srazík v OV určo přijedu 🙂
Holky pro mne je ten planovany srazik daleko,takze ja urco nepojedu 😒
škoda cienko ☹
Kat, my jsme s Cien obě gorolky, víš? 😀
jj,my sum z dzediny 😀 😀
kat já holky chápu, přece jenom je to docela daleko, Ostrava je přijatelnější pro všechny, ale to neznamená, že si nemůžeme udělat mini srazík 😉
jj,jasne ,vsak se klidne srazejte 😉 my se taky se Spasinkou kazdou chvili srazime 😀
jo, třeba dneska, že? 😀
jasan...kdo bude chít přijet, přijede... 😉
Teď jsem přišla z venku s pejskem a je tam fakt kosa.... 😖
už ať je zítřek, má být teplounko
Berusko, jak vlasně dopadl tvůj manža s tím opalováním?
jsem zde, dívali jsme se na film, u toho jsem vyžehlila tu kupu prádla, ale už to mám za sebou. Jo venku je zima,já jsem byla v poledne pro obědy, a docela jsem zmrzla.
Manža už je opálený dost, počkej půjdu ho vyblejsknout a dám tady fotku. 🙂
tak přemýšlím, že bych něco dobrého upekla...něco z lístkového těsta a tvarohu, berus máš nějaký dobrý recept?
za chvíli budu z5...
Která pravidla porušuje: | Zruš Milé kelišky, mám tu takový návrh na ten srazík cca 10km za Odrama, ve Švamlově Mlýně v Klokočůvku. Je to opravdu hezký výlet do okolí Oder pro holky z OV. Termíny dám raději dva (jedná se o soboty)a vy se pod něj podepište, který by byl lepší:
23.5.09 30.5.09
30.5. Beruška
30.5. Rona
30.5. Kat77
30.5.luciana101

No nic holky jdu rychle do obchodu a pak dodělat obídek...zatím páček a buďte hodnýýýý 😀 😀