Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
tak jo.....ale neopozdila...............
Kefíru jsem si už taky všimla,bylo to jak jsem mu říkala,že daruje ty spermouše on tak na mě nakoukl s kefírem v ruce. 😀
roni meril okolo metu dvaceti tak tak se vlezl do autobusu ale nsmeli tam byt lidi takze se kolikrat stalo ze jsme museli cekat na dalsi bus ☹
Roni...hahhahhahahahhahaha
jj diky za info 😉 😉 😉 ta sirka tech 38 je asi tak nejvetsim co zjistuju..................chtela bych pak jeste na dalsi zimu kdyby se bobek vlezl s fusakem do te vanicky.v tesine mam nejake tipy
Evi tak to máte fajn kočárek,já mám ještě po malém,taky jsem měla velký takový s tou košatinou co bývaly.Byl velký,ale malý mi tam v půl roce nevešel,byl nějaký veliký.Tak je jak nový skovaný na půdě.Nechávám si ho na zahradu,pokud by to někdy vyšlo. 🙂
jj my ho kupovali primo v polsku u vyrobce maji nadherne barvy 🙂
Holky jdu vymýšlet co vařit, nemát někdo nějaký tip rychlý?
ja mam vybrany trosku jiny................tak jsem zvedava ktery nakonec zvitezi...............
ted to vyslo 🙂 😉
jaky posli odkaz
Katrin, moc pěkné kočárky se dají koupit v Polsku v Těšíně. Normálně v obchodě, ne na trhu, samozřejmě 🙂 A super obchod pro mimina dvoupatrový byl v Poslu ve Wlodislawi? (myslím). Mamina tam kupovala všechno pro dvojčata, ale to už je 7 let...
ja mam dnes holandske rizky a bram kasi
a kde tam v polsku????????????v polskem tesine????????????ja delam manzovi brambor a kur.prsicka nalozene v chilly a tatarku.................
v Polsku ne Poslu 😀
Asi bych byla bezradná jezdit s tolika dětmi v jednom kočárku a co teprv jet někam autem. 😀
jj spasi ted uz je to vse v kamennych obchodech na burze uz nejsou 😉
jj evi moment.....taky budu delat holanske rizky na sobotu asi miluju je
Asi bych byla bezradná jezdit s tolika dětmi v jednom kočárku a co teprv jet někam autem. 😀
Koník mi blbne,to mám jít asi něco dělat. 😀
auto nemela boban mela chlapa na dve veci
ale jo, na malém trhu v Těšíně měli kočárky i venku. Ale je možné, že to je normálně prodejce z obchodu a o víkendu jezdí na trh. Copak já vím 😀
Mi to taky začíná blbnout 😒
Chlap na dvě věci je ještě horší jak nemít to auto.
neco takoveho
my tam ted o vikendu byli a na trznici ani jeden kocar me to taky hapruje
Katri ty jsou pěkné já chci takýýýý. 😉
Katrin, krása 🙂
Evi, ono je to jedno 😉 Byla jsme tam naposledy asi fakt vloni a to to mám kousek 😀
jj jmenuje se x jumper
Kde je dneska Cien?

katrinko nas vysel kocarek na 9000 i s vajickem ktere je az do osmi mesicu a rozmery korbicky jsou ty nejvetsi v tehlwe kategorii kocaru my jsme chteli ten vysoky protoze jirik je dlouhan tak at neni zhrbeny pri vozeni a navic se nam tyhle klasiky libi a daji se houpat a ty rozmery jsou delka 82cm a sirka 38 cm co jsem cetla diskuse tak jeste v osmi mesicich se tam ditko nadherne vleze a navic jsou tam polohovatelne zadicka takze malutke mimi vidi vse okolo aniz by sedelo