icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

kat77
28. dub 2009

No nic holky bud muset jít s Nikki ven...tak přeji hezké sluníčkové odpo..

Berus jestli si to čteš, pisni mi sms jak jsi dopadla, nevím jestli sem ještě dnes nakouknu.

Roni držím pěstičky 😉

papa

verca777
28. dub 2009

ja mizim taky,,a romi co papa tvuj muž na to ???vitaminy si psala ale jake???

spasinka
28. dub 2009

Věruš, jdeš na další IVF v září? Tak to by nám fakt mohlo vyjít spolu, ještě i Martinkou....ale asi budu žádat oddělený pokoj, protože jak se budem chlamat, tak ty embrouše vytřepem 😀

verca777
28. dub 2009

😀 😀 😀 joo,?? madam chce mit samotku???? 😀 😀 😀

verca777
28. dub 2009

ano v srpnu zajdu do polanky a zažadame o tu pojištovnu,a počkej marta jak pujde v zaří??? ja myslela že příšti měsic jak ji to blbě spočítal???

verca777
28. dub 2009

byla by prdel,,kdyby sme se tam sešli v zaři,,marta stresmen ja bych to dostresovala,, no parada 😀 😀 😀

rona2
autor
28. dub 2009

Manža má něco kde je vápník,ale je tam v tom těch vitamínu více.Tak třeba je ty zhnilochy rozpohyboval. 😀

spasinka
28. dub 2009

no to teda neee, žádné stresy!!!! Budem mít pak veselé utřepané mimísky 😀

j.cien
28. dub 2009

Cus Veco !!!!!!!!!Ty jedna BABO,kdes byla a proc jsi nebyla na sraziku ????!!!!!!!!

JJ,jsem mistr ve stresovani a kapo vsech tragedu 😀 😀 😀

rona2
autor
28. dub 2009

Holky tak já zase fičím tak zatím pááááááá. 😉

katrin111
28. dub 2009

jj verus ja uz mam tedka tu vahu v prdeli papkam naco mam chut 😀 😀 😀 😀 😀 se mas ze hubnes............romi testni dneska jsem napjata..............

j.cien
28. dub 2009

Spasi ja ti dam samotku !!!Radeji poradny apartman,at se tam vsechny vejdem na hromadny uspesny ET ! 😀

Rono co to vidim,tobe se zpozdila MS??? 😉

verca777
28. dub 2009

😀 😀 😀 ahoj marto,,jo ty bys začala stresovat a ja bych to dostresovala bo bych jim pak řekla aby nam tam stejně žadne embrouše nedavali bo to je stejně zbytečnee no byla by to parada 😀
ahoj romi,,

katrin111
28. dub 2009

pa romi,manza snedl prvni chod a jeste mu varim sisky s makem.............

verca777
28. dub 2009

no viš katrin,,v praci se hybu tak aspon že ty kila co jsem nabrala při te stimulce 5 kilo,za měsic 😅 tak to jde rychle dolu ale pak se mi to zastavi n TĚCH MYCH 55 KILO 😀 😀 A KONČÍM.kež by to bylo 55 kilo 😀 😀

verca777
28. dub 2009

myslite si že už to bude fungovat?, od zaří v polance....

j.cien
28. dub 2009

Verco tys mi tu chybela 😉 🙂 ,uz jsem se bala,ze sem vubec nechodis ...a ty chodis a jen CUMIS a nepises!!!!!!
Ty ty ty !!!! 😠 😎 😲 😕 😵

katrin111
28. dub 2009

taky bych verus brala krasnych 55 kg 😀 😀 😀 😀 😀

verca777
28. dub 2009

jo ja fakt čuměla posledni dobou,,,a čítala bylo mi to líto, s michi,a s judit,,a je to v dupě,no chodim kte me zname,,co čeka ty dvojčatka už je v 9 tydnu,,a hladim ji bříško,,a v lisotpadu koncem rodi,,povedlo se jim to až napotřetí,, 🙂

verca777
28. dub 2009

no katrin ja je mam ale nadvahu 😀 😀

spasinka
28. dub 2009

Marti, to bylo ze srandy 😀 😀 😀
Fakt by to bylo úplněnejlepčejší, kdyby nám to vyšlo najednou!!
Teď na OPU bylo obsazených všech 5 lůžek, ale tři kočeny šly na něco jiného a nikdo se s nikým nebavil a bylo to takové divné :-/

katrin111
28. dub 2009

neboj verus taky se dockas vytouzeneho miminka i ostatni holky.....do konce roku musi byt vsechny kelisky tehulky...............a v 2010 bude srazik i s miminky...............

verca777
28. dub 2009

marto jakto že ses rozhodla až teda po letě???

spasinka
28. dub 2009

a v té Polance to musí fungovat, protože na OPU i ET chci Káju, i kdybych ho měla uplácet kefírem do konce života, protože jemu jedinému věřím

verca777
28. dub 2009

no ja když byla na opu,tak jsme tam byli jen dvě na opu a zbytek na něco jineho a na vloženi jsme tamy bili,,ne blili 😀 😀 jen dvě...

verca777
28. dub 2009

😕 😕 cože?? kajošovi se už misto kafe nosí kefir???? 😀 😀

spasinka
28. dub 2009

no, Marti, jak to s Tebou vlastně je? Já s Tebou počítám v září a to už klidně můžeš být těhule. Nebo že by jsi už byla po té IUI? 😉

spasinka
28. dub 2009

to psaly holky že pořád pije kefír 🙂

katrin111
28. dub 2009

spasi jak se ted ty vajicka neoplodnily,tak vratili ti penize za ty leky?asi jsem naivni ze??????????

verca777
28. dub 2009

aha,,,jee to už je zase 3 hodky,,včera sem to dostala,,ale mam to strašně silne,,takove sem to neměla ještě,,a ještě ke všemu v praci,,ale nic nezvedam,,těžkeho tak dneska to kolegyně za mě odřela, sakra musi nam to vyjit,bo mě z toho cyp střeli už 😀 😀

Strana