Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
jsem tu ještě na chvilku...aaaale byla jsem na plastice odstraňovat znamínka, tak dnes mi bude vytahovat stehy...
Jsem psala tu sms berusce a stále nic....
beruska asi pupickuje 😉
snad ano...ale od toho dnes co jela z OC domů se neozvala ☹
nic holky za chvili ficim do prace,musim si na zitra vyjednat dovolenou,kvuli toho mojeho pejska. pujde pod narkozu tak at neni doma sama,kdyby ji bylo spatne...
Snad je Brus OK a brzo nam oznami // 😉
Spasi zivot je fakt jak na houpacce,nahoru a dolu,mam to take tak a depku z veku....tak tu mam cim dal vetsi...
Ale musime to brat tak,jak to je....zazraky se nedeji a jedna sance je IVF.
Mne se poprve v zivote zdalo,ze jsem si udelala test a byly tam obe!!!Brecela jsem stestim a pak jsem se probudila a to zjisteni,ze to byl fajk jen sen....no bylo mi to strasne lito....
Ale je slunickove,budme dobre naladeni,budeme jeste potrebovat vagon dobre nalady!!!! 🙂
A Lucka nazivo,to je fakticky velikansky zazitek a to ji jinak neposloucham...ale je to jednicka,profik s prvotridnim hlasem,co s publikem dela,to je neskutecne!!!
Marti, Ty si tam v pátek byla taky?
nn,ale Lucku na zivo jsem videla zblizka -na takove soukrome akci loni,cca 100lidi,zpivala jen s klavirem a byla fantasticka!!
My jsme jen cely vikend natirali a natirali....a vcera nam dosla barva,tak jsme skocili do Castoramy a uz jak jsem videla,ze z kazdeho okna vlaje vlajka...a fakt ze jo,meli vcera svate a zavreno 😠
my jsem stáli taky blízko pódia, takže byla cca 15 m od nás a fakticky super!
Měla si cinknout, bych Ti s natíráním pomohla 🙂
Jsme byli v pátek v Bystřici, Roman pomáhal v lese s dřevem a já jsem si šla povozit kočárek 😎
a jako kde jste všechny??????? 😲
holky je tu někdo????
Psala jsem si s Beruskou a moc vás všechny pozdravuje, psala že jim blbne internet, tak že to bude trvat cca14 dní ☹
říkala, že aspoň odpočívá, spí a leží, tak aspoň nesedí celé dny u pc...ptala se mě, kdy se může testnout ať jí na testu nedělá neplechu pregnyl...?
Jo a psala, že embryjko bylo kvality B, tak je zvědavá navýsledek 😉
Hezké odpoledne holky,tak jsem po šichtě a bylo fajn,taky je tam jedna morda,ale to je asi v každém koliktivu jedna černá ovce.Ale od zítřka mám odpolední a budu s fajn sestavou tak bude líp.Je to oproti práci v domově lážo plážo. 😉
Ale nejraději bych mimíska a bylo by to nejlepšíííí,doma a užívat si miminka. 🙂
Ahoj Roni....tak to je super, že jsi tak natěšená🙂...ať se ti tam daří a líbí 😉
No tady to dnes vázne baby 😉
Kde jste všechnyyyyy?
Keliskovska psaci moralka dostala teda pekne po prdeli !!!!!!!!!!
KDE JSTE?????????????? 😠
Jsem tady🙂
Snad vas nebudu lovit nekde z treti stranky?!!!! 😠 😀
cienko jaká?
Dnes je tady nějak mrtvo 😠 🙂
Ve středu se uvidím zřejmě s Kaczkou v Polance🙂
No je fakt,že to tady vázne,ale když už se chodí makat tak není tolik času jako při PN. 😀
jj, je to poznat...četly jste to o té berušce?
Co myslíš?
Ahojky 🙂 tak vam obema s Kaczou budu na stredu drzet palce!Kaczce doufam Sobek udela nejakou solidni nabidku se slevou! a hlavne snad nejake reseni,dalsi vysetreni nebo NECO!!!
A ty jdes na kontrolni UZV pred stimulaci??

tic tak....to jo larri to je dobry napad,ktery te napad 😀