•
14. kvě 2009jé ty vlastně teprve stimuluješ, že?
0
no já neměla žádné nálady, trošku plačtivé občas, ale nějak jsem dost vysmátá a u stimulace se to nezměnilo.
Ale po puregonu jsem měla lepší vajíčka a fostimon mě šíleně štípal do zadku, ale vím, že některé holky koupily nějaký roztok v lékárně nahradili ho místo té ředící vodičky, která právě způsobuje to štípání
Ale po puregonu jsem měla lepší vajíčka a fostimon mě šíleně štípal do zadku, ale vím, že některé holky koupily nějaký roztok v lékárně nahradili ho místo té ředící vodičky, která právě způsobuje to štípání
ahoj holky,dostala jsem antikoncepci Minervu jenže ouha špiním už s ní 20 dní tak jsem volala d.Koutné a ta mi sdělila že mám zvýšit na 2 tablety ale už aji krvácím a řekla mi že to mám rozkrvácet na menzes a přijít 17 DC že bude to dělat v přirozeném cyklu můžete vůbec jsem ji nepochopila kdy tedy dostanu ty injekce
No tak ja teda zrovna mela taky minervu a spinila jsem s ni zhruba tak tyden, ale pry tohle ta antikoncepce dela a srovna se to az za asi 3 - 4 baleni, takze pokud jsi ji mela jen jako ja na jeden cyklus, tak to proste pretrpet a hotovo, ale je divny ze jsi s ni zacala krvacet teda :-S
už tady asi nikdo není,co? 😉 já taky jinač lehce špiním z té Minervy...ale četla jsem,že to je normální...tak to kalím a Kájovi nevolám.. 😉
http://ona.idnes.cz/uz-nikdy-umele-oplodneni-to...
četly jste tento článek? Ně mě to působí tak zvláštně, je spousta holek co si sáhnou až na dno a jedou dál, protože jim nic jiného nezbývá. Všechny jsme jsi tím prošly tak víme, že to je určitě nápor na psychiku a každá se s tím porveme jinak.
četly jste tento článek? Ně mě to působí tak zvláštně, je spousta holek co si sáhnou až na dno a jedou dál, protože jim nic jiného nezbývá. Všechny jsme jsi tím prošly tak víme, že to je určitě nápor na psychiku a každá se s tím porveme jinak.
Začni psát odpověď...

Odešli