•
20. kvě 2009ahoj katuško,,
0
je to tak ze nehledaji pricinu............jdou hned na vec a pritom nekdy staci to vysetreni a vse je jinak...............jen reknou silnym at hubnou a stihlym at priberou 😃 😃 😃 kaci tak to teda nevim zadnou neznam kartarku co bydli blizko me akorat tu prochazkovou,ale zkus zjistit to jmeno.a nebo kde aspon bydli
ja když došla za nim loni v březnu do gyncentra tak mi říkal že by nerad dělal u mě ivf,,bo sem tam měla dvě cysty,,,hned mi nabidnul na 3 schuzce že mi uděla laparo,,,sem se divila protože vim že laparo dělali až po 2 nezdařenem pokusu ivf.....pak odešel pryč a ja šla k čermakovi a on že v ždnem případe ne laparo že je to zbytečne....a jaroš před tim říkal že když tam jsou cysty tak nechce stimulovat,,,tak jsem zašla za jarošem do fulneka a v zaří mi to udělal laparo,,,a se mi zda i hystero....nebo jak se ot jmenuje vyčistil mě a odstranil ten vejcovod, a pak od ledna do polanky,,a zase mi dřív nechtěl zrobit ivf pokud nebudeme mít genetiku t ojsem čekala 2 měsice až sem tam musela volat..takže tak jaroš no
Ahojky Kaczi!
Ale jo,Kaja je OK,ale po tech nekolika "fo-pa",ktere se mnou mel a kdy pokazde rikal neco jineho a menil rozhodnuti na pockani,menil protokoly,no proste byl totalne ZMATENY...tak se na neho uz divam jinak nez na zacatku.To je vse.Do IVF jdu,ve Fertasu,ale nedelam si iluze o jejich snaze najit a resit PRICINU!
A nehlede na to,ze vybirat doplatky na Synarel,na ktery zaden doplatek NENI,to mi prijde minimalne neeticke...
Ale jo,Kaja je OK,ale po tech nekolika "fo-pa",ktere se mnou mel a kdy pokazde rikal neco jineho a menil rozhodnuti na pockani,menil protokoly,no proste byl totalne ZMATENY...tak se na neho uz divam jinak nez na zacatku.To je vse.Do IVF jdu,ve Fertasu,ale nedelam si iluze o jejich snaze najit a resit PRICINU!
A nehlede na to,ze vybirat doplatky na Synarel,na ktery zaden doplatek NENI,to mi prijde minimalne neeticke...
me taky teda udelali genetiku a na laparce jsem byla vzdy po IVF takze u me je problem jasny spatna kvalita embryi a chybejici vejcovody....tak nevim co by mi jeste meli udelat. a dvakrat jsem s nima otehotnela to beru taky jako spech,ale nikdy to nedopadlo
cien tak jsi mi nasadila toho brouka do hlavy ze zvazuju jeste jednu navstevu....ale k oborne uz nejdu,zkusim toho dr. dostala
|-|
cien tak jsi mi nasadila toho brouka do hlavy ze zvazuju jeste jednu navstevu....ale k oborne uz nejdu,zkusim toho dr. dostala
|-|
no víš kačko ta znama co ted je těhotna co se jim to povedlo v olmiku ve fn,,,,tak pravě tam ji dělali laparku před 3 pokusem a odstranili ji vejcovody oba dva,,protože pry z nich muže vystřikovat nějaka tekutina ktera brani v uhnizděni,,,,ona je měla ucpane oba dva,,tak ji je odstranili a šup je těhule 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli