Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
očko: tak to už máš za pár, držím pěstičky, ať jsou na testíku taky // a můžete s larri spolu trajdat s kočárkama. 😉
ne asmenko v pohode..........ahoj ocko 🙂
no,jsem hodně zvědavá..ale dokud to nebude potvrzeno z krve,budu furt na nervy 😀
a neni to brzo testit uz 8 den?????
přesně očko jak píše katrin, chceš se zbytečně testíkem nervovat?
holky loučím se s vámi, jdu koukat na zprávy a potom se věnovat manžílkovi. 😉
ja bych testovala nejdrivvden ocekavanych menzes,tak jako ja a stejne to bylo jeste slabounke
tak se mej asmen páááááááá
měla jsem PK..už by mohlo něco vidět a pokud ne,budu testit denně,dokud se neobjeví 😀
katrin,ale to je trošku rozdíl mezi přirozeným a úmělým,mi zaváděli už několika buněčné,nemusím čekat až na den ms.. 😉
aha tak to jo............. 🙂
a gratuluji k pindíkovi 😀 😵
jdu do vany
asmen pápá,užij si večer 🙂
tak jsem si na véču udělala rohlík se sýrem a čajík, mňamka 😉
očko doufám, že v pátek napíšeš hned dopoledne protože odpoledne jedem na víkend pryč a to bych do neděle nespala 😕 😀
jj ocko diky 🙂 ja jsem ted mela tatranku................
neboj rozi,ráno to tady bude 😎
já měla halušky od maminky 😝
rozi kolik rohliku?????????????? 😀 😀 😀 😀
asi jeden,ne? 😀
kdepak jeden, pěkně dva 😎
a obávám se že k telce něco slupnu, budu se krotit a dám si jen banán 🙂
mnam ocko halusky by taky bodly................jo ja taky budu u telky poradat zrave orgie 😀 😀 😀 😀
teda jeden banan by me neuspokojil 😀 😀 😀 😀 😀
katrin na večer je to nejhorší, že 😀 zasr... chutě 😀
ale už jsem se poučila, dvakrát mi bylo tak špatně z přežrání (doslova) že jsem nemohla v noci spát a píchalo mě všude možně, hrudník břicho no děs. od té doby si dávám pozor 😉
jdu se dokoukat na přátele a pak si pustím ordinaci, takže se pro dnešek loučím kelišky 😎
tak to ja papkam jak jen hrdlo raci 😀 😀 😀 😀 ne taky se snazim moc se neprezirat
tak jo ja taky koncim jdu volat samika je jeste venku,páááááááááá
je tu někdo?jestli né,tak jdu do postele 🙂
ahojky,teda ,jste drbaly 😀
Ocko jeste 2x se vyspinkas a uz tam budou // 🙂 holky mam takovou radost z Larri,ze to fakt funguje to IVF!!!!

tak to necháme na toho 11.7. a pak uděláme brzy další srazík pro další kelišky, stejně nikdy nebudou moci všichni. Ale to není nic proti katrin, kterou bych chtěla taky ráda vidět. 🙂