icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

kasa
30. čer 2009

Tak dobrou všem. 🙂

kacza.b
30. čer 2009

ocko carecka je krasna,ukazkova. tak drzim moc palecky at je vse o.k.

hnedoocka23
30. čer 2009

kaczi děkuji moc,snad teda joooo 🙂
holky přeji hezký večer,já jdu do vany a kukat na pravou blondýnku 🙂

hnedoocka23
30. čer 2009

a testit budu zase odpo 😀

kacza.b
30. čer 2009

larri drz se holka nase statecna at to dopadne ve ctvrtek co nejlip a nemusis na operaci!
vim jak ti je a tady jsou vsechny utechy k nicemu,po dvou stimulacich stale na zacatkou a s velkou jizvou na srdicku 😔
zivot je svine,ale musime bojovat a jit dal to miminko za to stoji!!! a ty do dokazes!!!

katrin111
30. čer 2009

preji hezky vecer ocko carka nadherna krasne je vyrazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!larri drz se a co ty kaci u kartarky???

kacza.b
30. čer 2009

ahojky katrin

nevim jak to delala jestli mi cetla myslenky,ale cumela jsem. takze jsem dopadla dobre.
schodla se s Rudzynskou na tom roce 2010 a jeste porad nevedela proc mi v tom ma pomoci cizi zena,ale ja vim to bude ta darkyne 🙂

j.cien
30. čer 2009

Kaczko a co ti jeste rekla?Jak to probihalo?Tys ji neco o sobe rekla,ze se snazis o mimi???

kacza.b
30. čer 2009

ne ja ji nic nerekla chtela datum narozeni a porad mluvila o detech a tak a najednou reklaale vy deti nemate jen ty o ktere jste prisla. ale ze budu mit,ale jen s pomoci doktoru a vypada to na umele oplodneni a ze mi v tam je pomoc cizi zeny a ja cucela. jo a ze to bude zdravy kluk,ale budu mit hodne rizikove tehu a budu rodit cisarem.
tomas ze je muj osudovy muz

j.cien
30. čer 2009

Teda Kaczi!!Tak to je BOMBA!!!
Takze mas dobry pocit,ze?A to je moc dobre,potrebujes holka zase hodne sily a energie do toho boje 😉 !

kacza.b
30. čer 2009

cien jo to mi hodne pomohlo jeste aby se to splnilo 🙂 jsou to jen blbe karty,ale nechapu jak to dela ze ji to takhle vyslo a mnoho se schodovalo s tou minulou kartarkou 😕

nic holky mizim mam nocni 🙄

j.cien
30. čer 2009

Tak Kaczko at ti to v praci utece 🙂

martin72
30. čer 2009

Hezký večer holky.
Tak Renča dnes byla u svého gynekologa a ten jsi pročetl vše z Polanky,
udělal i ultrazvuk a řekl,že opravdu musí na tu revizi a to co nejdříve.
Původně jsme mysleli,že ji zkontroluje a pozve ji na další ultra,ale říkal,že
se vývoj plodu úplně zastavil a gestační váček jse začal bortit.
Zítra v 7 ráno dovedu Renču na příjem a navečer jsi ji doufám vyzvednu.
Další IFV máme podstoupit až za půl roku,takže další špatná zpráva.
Ale my počkáme,nevzdáme jse toho.
Držte prosím zítra Renči prsty.
Hezký večer a díky.

rona2
autor
30. čer 2009

Martine to je mi líto,ale nevzdávejte to a bojujte.A určitě tady budeme držet pěsti ať všechno dopadne dobře.Ale vím jak to bolí. 😔

asmeena
1. črc 2009

Očko: krásná druhá čárečka. Co tvůj manžílek na to?

hnedoocka23
1. črc 2009

dobré ránko všem 🙂 kopnečně venku nádherně,to se lépe stává 😎
večer jsem nemohla vůbec usnout,bolela hlava a do toho to vedro v noci 😒 ted papkám snídanku,finský chleba z žervé a romadur 😀 takže vonavka 😀

hnedoocka23
1. črc 2009

martine a renco,myslíme na vás a držte se oba navzájem,zvládnete to a do dalšího boje vám přeji hoooodně silll 😵

hnedoocka23
1. črc 2009

Kaczi:tak to jsou velmi dobré zprávičky 🙂 určitě to vyjde a věř v to...tak budeš víc pozitivně naladěná a ono to fakt potom vyjde...a ovečko,jestli mi vyjdou ty dvojičky,tak té kartářce věř na 100% 😀 😀

asmeen:manžílek mi koupil včera čokoládku pěkně,tak jsem si hned dala po večeři dv pásečky 😀 a jak jsem šla do ložnice už zalehnout a kukat na televizi,tak pak přišel,dostal se mi pod peřinu a začal mi pusinkovat bříško a poslouchat jestli už nekopou/nekope 😵 😀 tak jsme se posmáli

j.cien
1. črc 2009

Dobre ranko,

Martine Renca to zvladne,je to ale smutne,tohle by se nemelo stavat...ale bohuzel,takova je realita..
PReji vam,at rychle naberete chut a silu do dalsiho boje 😉

Ocko,to musi byt strasne krasne,co ted prozivas 🙂 je to jako v nadhernem snu! a pritom je to pravda,ze ti sili carecka na testu-no nadherne!!!Jen tfuj tfuj tfuj,at se nic neprisere a vse pokracuje,jak ma!!!

Pekne uterycko vsem Keliskam 😅

hnedoocka23
1. črc 2009

holky kuknětě,to je krásnéééééééééé 😵 😵

kacza.b
1. črc 2009

ocko ty me chces pred spanim rozbrecet co 😅

zrovna jsem se vratila s dia poradny a byl tam dnes na zastup takovy mlady fesny dokturek,jsem byla uplne v soku 😀 ze me preslo i spani po nocni 😵

ale uz jdu na kute,tak pa

evcaa
1. črc 2009

ocko co mi to delas ja rvu jak zelva

j.cien
1. črc 2009

Jsem pako-preji vam pekne uterycko ve stredu! 😀 😀 😀

hnedoocka23
1. črc 2009

holky neplakejte 🙂 ale mi taky ukápla slza 😀

hnedoocka23
1. črc 2009

j.cien a mi to ani nedošlo 😀

j.cien
1. črc 2009

Ocko jak se dnes citis?
Co bricho,co prsa?
A jak jsi na tom s vahou-myslim nabrala jsi neco pri stimulce?

katrin111
1. črc 2009

krasny den preji vam holky moje,ocko pisnicka krasna dojemna.............martine renco hodne stesti jste statecni a silni 😉 kaci super co ti povedela kartarka.............a kde bydli???nekde kousek ode me?????evi co ty???porad cela??? 😀

bobinka1
1. črc 2009

ahoj holky hezké poledne 😉

martin72
1. črc 2009

Ahoj holky.
Tak Renča byla ráno vyšetřena v Havířovské nemocnici dr.Pospíšilem a ten řekl,
že jse mu to nezdá,aby se to dnes revidovalo,protože poslední měření v Polance u dr.Jaroše bylo 0,9mm
a on naměřil na ultrazvuku 1.4 cm!Řekl,že to roste,vzali ji krev na hcg-poslední bylo 5.249 a dnes 10.300.
Při vizitě jí ovšem řekl hlavní doktor,že by hcg mělo být vyší i obrysy embryjka lepší,přesto revizi odložil a
chtějí v pátek poslední kontrolní ult a krev na hcg.Takže Renča leží ve špitále a já jsem slaměný vdovec ☹
Ještě,že je to do špitálu 10 minut a za chvíli jsou návštěvy.Ještě stále oba věříme v zázrak.
Krásný den holky a všem jen dobré zprávy 🙂

Strana