Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
AQhoj Katrinko,to víš,že platíííí. Jen mi písni tu tvojí ulici,to jsem nějak zapoměla. 🙂
Ahoj Katrinko,to víš,že platíííí. Jen mi písni tu tvojí ulici,to jsem nějak zapoměla. 🙂
romi ulice je brezova 🙂 a kdyz bude prset zmokneme .......ne delam si srandu a myslim na pisnicku kocka leze dirou.............jak bude prset muzeme zajit do casperlandu je to takova restauracka i s koutkem pro deti a maji tam dobrou pizzu co rikas???a kdyz bude pekne sednem nekam ven na terasu........
nam nam pizuuuuuuu 🙂 nam taky neco Jiriku 😀 😀
jj marti at zijou pohadky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nekdy bysme mohly udelat srazik v havirove at dorazi i evca,co rikate??????
jj,ja chci srazik rozhodne v Havru 😀 😀
nekdy v zari bysme ho mohly uskutecnit co rikate???snad nam to vyjde
jooooooooooooo holky vy by jste to pro me udelali ja bych vas tak raaaaaaaaaaaaaaaada moooooooooooooooooooc rada poznala osobne please
🙂
ja myslim evi ze by nebyl snad problem..............ale aspon na chvilku bys musela vzit danika sebou.....ja bych si musela zajistit odvoz autem pac v buse bych se pozvracela 😝
no urco danik prijde taky na plk 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pak si ho vyzvedne tatka
jj to bude super snad to vyjde dlouho jsme se nevidely.............ja si tedka krasne zeru a maly mi do toho pekne kope 😀 😀 😀 😀
ahojky holky můžu se zeptat ten zbytek puregonu co mi zůstane mám dát i s ním do lednice nebo se má z pera vytahnout? 😅 😅 😅
tak to ja nevim sido ja mela fostimon
katrinko no co domcovi chutna 😀 😀 😀
no to už neva protože až teď jsem se dovolala na výsledky z krve a mám něčeho moc vysokou hodnotu sestra mi neřekla čeho ale říkala že ta hodnota je obrovská ☹ tak nevím na čen jsem zítra jedu do Polanky na kontrolní testy a uvidíme takže cienko a bobinko asi mě předběhnete ☹ 😉 říkala že kdyby ta hodnota byla furt tak velká tak to musíme přerušit nemáte některá stejnou zkušenost? 😒 Puregon se teda dneska nekoná ☹
Katrin jasně něco vymyslíme a jsem i pro srazík tam někde v havířově. 😉
A že by ch napsala valké H v Hávířově,ach jo.
no teda rmci co si to dovolujes napsat hlavni mesto severni moravy s malym pismenkem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nic loucim se paaaa
ahoj holky,sido čeká mě to taky,uvidím ,jak dopadneme s výsledky,ale určitě to bude dobrý a začneš co nejdříve 😉
Sido!!Co to vyvadis -copak nestaci,ze traged jsem tu ja 😝 😉 😀 ?!
Na kolik jdes zitra?My jsem 8,45ale urco bude zase skluz...tak to je v pytli..a co je to teda za hodnotu????
Ja vlaste nevim,proc tu krev predtim tesne berou..myslela jsem,ze jen na HIV..ale to bude teda jeste neco jineho..mozna hepatitida...ale to je divne,ze bys mela vysokou...
marti mate u vas v lekarne balicek hipp kosmetiky pro mimco???je to v takove kosmeticke tasce.........kolik to stoji????diky...........cos papkala dobreho???
Ahoj Katrinko,Hipp nemame kosmetiku vubec,ja jsme to tu neobjednavala,protoze to byva bezne v drogerkach..myslim jsem to ted i videla v DM..nebo nekde..ale kouknu ti na cenu,moment.. 😉
diky v lekarnach to asi vyjde levneji nez v drogerkach
Katrinko nas dodavatel to nema ten balicek,maji ted ruzne caje Hipp1+1,nebo sada 1+1olej a krem na opruz.za 125,-...ale jinak jsem tam nic nenasla..Nekdy delaji vyrobce ruzne akce pro lekarny a jine pro drogerky..tak nevim
aha ale i tak diky marti ja zkusim obehat jeste u nas lekarny.............. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a pokud bude nejaky ten sraz tak se doufam zucastnis 🙂 🙂 🙂 🙂 a vsechny kelisky taky doufam
jj,na sraz stare gardy vcetne novacku 😉 se urco tesiiiiiim,ale musime mit novou brichatku,at neporusime tradici-co sraz to nova tehule-ne?? 😀
to jo tak se holky snazte at se neporusi tradice 😉 😉 😉 😉 😉 a marti prave jsem na netu videla nejake lekarny to maj ty balicky za 300kc coz je super cena ale s tim postovnym se mi to vubec neoplati
vrta mi hlavou,co ma SIdo zvysene v te krvi..ze nemuze zacit stimulovat...sakrble 😝
mozna to LH

krasne ranko vsem,romi tak plati ten ctvrtek??????????????????