•
8. dub 2009Uvažujeme,že si objednáme ten test mužské plodnosti a pak zkusíme toho homeopata a pak znova test jestli to je lepší nebo né.
0
přesně tak dyt ja ted nedavno jsme se bavili s mužem,,že vlastně vdysi před těma 9 rokama jsem udělala možne i nemožne proto aby nam to šlo normalní cestou,,,,,a ted od lonskeho roku teda dobry sem do toho šla zase,,a kuwa zase žadny vysledek,ja vim že nemužu čekat že poprvnim ivf budu těhu,,stim sem počítaala,,ale malička naděje tam byla co když??a ted jak sem se bavila s kajošem tak mi říka že ze tří pokusu z deseti bab otěhotni 7 ..no parada,,,a co pak,,ja nema prachy na to abych byla samoplatce...
Ten test najdeš na www.prozdravi.cz a jak najedeš na neplodnost tak tam mezi tím to je.
Já už jsem tady psala,že jsem na homeopatii chodila s malým s bradavicema,měl je na rukách a na pusině,byl ještě malý a při vypalování jsem brečela s ním a pak už jsem ho nechtěla tak trápit a stejně se mu to i po vypálení udělalo znovu tak jsem šla na homeopatii,nic ho nebolelo papkal nějaké kuličky a bylo po bradavicích a dodnes je nemá.
A znám jednu ženskou,která měla problémy s kůží,byla pořád samá pupínek a hodně se za to styděla,chidila i v létě oblečená a na kožním si s ní nevěděli rady tak šla na homeopatii a tam jí řekla,že to má od ledvin a měla by si zajít na nějaké vyšetření a taky,že jo.Od té doby je denně na dyalíze a čeká na dárce.A s kůži má klid.
Začni psát odpověď...

Odešli