Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Peto tajne to urco neni...jestli myslis toto IVF,tak kdyz nepocitam bezin,co jsme projezdili tak neco pres 2Otis
Kolky jsem KO,prave jsme s milackem vyrobili 135chlebicku na zitrejsi akci 😕 a cucime ted na fotbal a asi brzo vytuhnu,ve vlastnim zajmu..pac vstavame rano 4.30 😝 OMG
j.cein tak to je mazec to tolik stojí doopravdy hmmm tak to je mazec OMG ☹ díky za odpoevěď
ahojte holky, tak jsme se ted vrátili z havířova ze slavností... byli jsme se kouknout na Mira Žbira, Desmoda a Kollera a pak už nám byla zima, tak jsme jeli domu a zítra tam pojedem opět večer na No Name a Chinaski, tak se už těším 🙂)))
Belisku, co jsi to psala o tom 12.9.? naskocili tam nejaké divné znaky, tak ted nevím, snad budeš mít volno, pač bych tě hroooozně moc zase viděla 😉
Tak asi už spinkáte, tak všem dobrou noc a Cien, šetři se!! 🙂)))
Beruško, taky už mám týden zpoždění... takže snad mrcha brzy dorazí, at můžu na Ketík 🙂 Dávám ji ještě pondělí a úterý a pokud nic, idu na gyndu at mi něco píchnou.
Krásnou neděli všem.
Bobi hlavně hodně uspěchu dnes.Držím pěstičky.A uvidíš budeš další těhu.Neboj.
Belli ty to dneska dobře oslav s Pavlíkem a rodinkou.
Cien ty se neupracuj. 😀 Víš ,že teď už musíš myslet i na bobišky.
Radulko třeba už ketík nebude třeba. 🙂 Zkus si udělat testík.
No já mám dneska relaxační,a zítra jdu na kontrolu a dovím se kdy jdu do akce,ale asi ve středu.
Byla by to nádhera kdyby to náhodou vyšlo.Tak třeba nám čáp přinese štěstí. 😀
Ježíš málem bych zapomněla.
Evi krásné vítání občanků. 😀 Hezky si to užijte a pak vlož zase nějaké fotečky.Daník byl na videu nádherný. 😀
Dobré ranko, berušky, přeju krásnou neděličku🙂 Bobinko, držím pěstičkyyy. Evičko, krásně si to vítání občánků užijte🙂 Cien, opatrně, hlavně nikde neprochladni a pěkně pupíčkuj🙂 letím na ten úklid a chystání pohoštění, nakouknu večer🙂 mějte krásňoučký den🙂
Krásné nedělní ránko 🙂))
Kasi ve středu je magické datum, a ted je ta těhu vlna.... takže to musí vyjít!!!
Belli a Evičko, dneska si pěkně si užijte ten dnešní slavný den, narozeninky a vítání občanků 🙂
Taky jsem na to Radulko myslela,ale raději si zatím nic nepřipouštím a na nic se netěším,protože je pak člověk více zklamaný,ale bylo by to hezké. 😀
No dneska budu lenošit, udělám obídek, dneska asi plněný kuřecí řízek, mám na něho šílenou chut s opékanýma brambůrkama a tak v 17 h pojedeme zase do havířova na slavnosti 🙂)
A Kasi co máš dneska v plánu ty?
No teď se chystám do obchůdku,pak musím hodit pračku,a chci vytřít a poutírat prach než příjde Peťa něco uklohnit,pak budeme asi odpočívat a k večeru chci zajít popřát k nározkám Adélce, to je dcera od kamarádky.Koupila jsem ji svítícího medvěda ,co už chce 3 roky ,ale původně stál 999,-kč teď jen 350,-.Tak se těším na reakci. 🙂
Ahoj broucci tak my za chvili nakrmime naseho broucka a ficime ja vas chtela je pozdravit mejte se famfarove pa a odpo nakouknu 😀 😀
To jo taky se těším na tu reakci.Jdu si udělat kafčo a rozhodla jsem se,že dřív než umyju vanu ,tak si dám rašelinovou koupel.Pračka už pere,nakoupeno taky je ,tak bude chvilička,a přečtu si kousek knížky.Tak papa 😀
dobry den chtela bych se vas zeptat jsem nekolik dnu po ET a stale me poboliva bricho je to normalni?
Ahoj Monicko 🙂 jj tohle je normální, mě třeba nebolelo bříško ale někoho pobolívá.... A kde jsi byla na ET?
Hodně štěstí, ať máš brzy na testíku // 🙂))
doma makam.............konecne jsem vsechno vyzehlila............jeste trosku vytru plovoucku a uz se ani nehnu...... 😀 😀 😀 😀 vcera jsme byly na den horniku a des a hruza..silene moc lidi ani se chodit nedalo natoz si sednout........dali jsme si 2 bramboraky nedrazsi v mem zivote a jeste nejhnusnejsi olej z nich doslovatekl a staly nas 109kc............to je sila cooo????maly byl jen na 2.atrakcich pac vsude byly neskutecne fronty.............takze des a hruza................
Ahoj Katrinko já na vás včera vzpomínala,protože jsem pomáhala kamarádce chystat věci na ten den horníku,byla tam s tou dětskou hernou.Dovedu si to představit.37 stanovišť to je síla.
Já ještě musím taky vytřít,a poutírat nádobí ,dodělat oběd a pak už budu relaxovat. 🙂 A věřit ,že se mi příští týden taky zadaří,a bude nám stačit jen jedno IVI. 😀 Tak uvidíme. 😀
kaso ani nevim kde tam ta detska herna byla...samik byl jen na tom skakacim prvne klouzacky a pak skakaci zaba.......fakt se tam nedalo ani hnout a nejvic sem si davala pozor na bricho.......jak rikam neni nad stonavskou potu.je tam tisickrat vice atrakci ceny lidovejsi i obcerstveni o necem jinem a lidi tam nejsou takove hovada jako tam vcera.........a ten vcerejsi program tam taky stal za hovno takze jsme se nesli ani koukat...........fakt podpasovka............. 😝
Cusek Kelisky 🙂 ted jsme dorazili...uf,jsem KO,mam nacpany Utrous a konecne jsem ve vodorovne poloze 😀
Vitam novacka Moni 😉 ,tak mne teda boli bricho stale,v podstate od ET kazdy den a pocit presne jako na menses..take me to znervoznuje,ale pry to tak byva... 🙂

bobino na zitra drzim palecky at jsou vsechna embryjka krasne kvalitni 😉 pfuj,pfuj pro stesticko