•
10. zář 2009http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clan...
0
JJ 😉 😉 je tam krasna v limitu,stejne uz silna,jako kontrolni 🙂 ale neni tam driv,nez ta kontrolni..jak nekdo psal,ze ji mel jako prvni...tak to ja teda nemam...ale do minuty je tam 😉 🙂 🙂 kozenky tvrde,bradavky bolave,brisko poboliva jako na mrchu...modlim se,at tak k+++va uz neprijde!!!
cien, já jsem na začátku těhu taky moc nejedla to až za nějaký ten týden 😃
holky dneska máme dukátové buchtičky a pozor buchtičky jsou domácí x-) x-) x-) čekám až vykyne těsto a jdu je nastřílet do trouby 🙂
jinak už mám KONEČNĚ vyžehlené všechny mimoušovy věci a hezky jsem to uložila do komody, ty včerejší porody mě tak šokly že už jsem na tom řádně zapracovala 😃
holky dneska máme dukátové buchtičky a pozor buchtičky jsou domácí x-) x-) x-) čekám až vykyne těsto a jdu je nastřílet do trouby 🙂
jinak už mám KONEČNĚ vyžehlené všechny mimoušovy věci a hezky jsem to uložila do komody, ty včerejší porody mě tak šokly že už jsem na tom řádně zapracovala 😃
cien ja mam takovou radost,ze je vse o.k. a doufam ze to tak zustane az do jara 😉
capenko moc ti preji at ti to taky vyjde!
rozi.nko toto uteklo a za par dnu bude prcek venku kricet ze uz je tady x-) a ty buchticky bych si taky dala :-p
jsi sikulka ze uz mas vse nachystane,clovek nikdy nevi kdy uz se bude chtit prckovi ven a budes maminka jako evca 😉 a hned po tobe se prida katrin a nove tehulky
pevne doufam ze uz je ta nase smula prekonana a ze bude tehotnet jedna za druhou 😉 proste vsechny co sem chodime si to mocinky zaslouzime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa,pa mizim mam odpoledni a zitra mame firemni den na landeku v petrkovicich 😕
capenko moc ti preji at ti to taky vyjde!
rozi.nko toto uteklo a za par dnu bude prcek venku kricet ze uz je tady x-) a ty buchticky bych si taky dala :-p
jsi sikulka ze uz mas vse nachystane,clovek nikdy nevi kdy uz se bude chtit prckovi ven a budes maminka jako evca 😉 a hned po tobe se prida katrin a nove tehulky
pevne doufam ze uz je ta nase smula prekonana a ze bude tehotnet jedna za druhou 😉 proste vsechny co sem chodime si to mocinky zaslouzime!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa,pa mizim mam odpoledni a zitra mame firemni den na landeku v petrkovicich 😕
Lucikuuu, krásná fotečkaaa🙂 Cien, dávka euforie splněna, super🙂 Capenkooo, držím a budu držet všechno co mám, ať jsi další těhulkaaa🙂 já jsem po těch 12kách úplný mimoň a doma nic nestíhám, OMG, ale v gumákách tu chodit nemusíme, tož je to ještě dobré😃 Evi, užij si návštěvičky, Rozinka je šikulka připravená🙂 Kaczko, ať Ti to utíká😉 posílám úsměv všem a už se na vás mocinky těším🙂
Tak holky ahojky než půjdu uklizet tak napíšu co dneska 😞 tak v práci jsem to konečně dostala aspon vím na čem jsem a v pondělí na hormonalní profil a cukr a to jsou poslední testy a pak se uvidí co bude a hlavně jak dopadly testy krve ještě nevíme vysledky ty se dozvím 10DC jak tam pojedem vypada to na pátek až až další tyden tak doufám že vše bude v pořadku a cysta tam nebude 😞 jinak mě trefí 😞 holky doufám že další IUI vyjde ale v práci je to o hubu tak nevím bojím se že to nebude mít žadky vliv a na nemoceskou jít to je taky na nic ja nevím jo holky asi jo jsem zajimavy jedinec 😞
j.cein chtěla jsem se zeptat vy jste se snažili tak dlouho 11let a proč až ted poprvé na IVF??pokud to není tajné??zkoušeli jste jenom IUI??jinak moc gratuluji k těhu je to super a hlavně at vše klape jak má a na koci budou :-o :-o čekat dvě dítka
j.cein chtěla jsem se zeptat vy jste se snažili tak dlouho 11let a proč až ted poprvé na IVF??pokud to není tajné??zkoušeli jste jenom IUI??jinak moc gratuluji k těhu je to super a hlavně at vše klape jak má a na koci budou :-o :-o čekat dvě dítka
Ahoooojky 🙂
Peti, je mi to taky líto, že ti to IUI hned příšlo, ale jak píše Bellka, je fajn, že hned další měsíč můžete zkoušet znova 🙂
Mě konečně dneska dorazila MS, takže 21.9 valím do Polanky na kontrolu at už mám Ketík za sebou 🙂
Luciiiku, tak to je super, moc ti gratuluji k potvrzení těhulkovství 🙂)
Peti, je mi to taky líto, že ti to IUI hned příšlo, ale jak píše Bellka, je fajn, že hned další měsíč můžete zkoušet znova 🙂
Mě konečně dneska dorazila MS, takže 21.9 valím do Polanky na kontrolu at už mám Ketík za sebou 🙂
Luciiiku, tak to je super, moc ti gratuluji k potvrzení těhulkovství 🙂)
Začni psát odpověď...

Odešli