Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
no mně by stačilo i jedno,ale brali bychom i dvě,malá bude mít pět let tak už je v pohodě a je to pomocnice 😉 ale četla jsem tvůj příběh a teda klobouk dolů,jak to zvládáš a holky jsou mooooc pěkné 🙂
asme a vy by jste brali dvojky? někdo nechce ani to,ale potom všem co máme za sebou klidně i dvojky
smil: taky tě obdivuju, já bych tři asi nezvládla. Máš někdy čas sama pro sebe, že by ses něčím potěšila nebo zašla třeba s kamarádkou na kafe?
bobi taky bych takovou treperendu uz brala 😀 holky me uz prerustaji pres hlavu,nekdy mam sto chuti se zavrit nekde a aspon chvilku met klid😀😀uz to zacina byt docela zahul🙂
asmee zvladla, musela by si totiz a pak uz si zvyknes a ani ti to neprijde ze nemas jedno ale hned tri mrnata😀😀 cas pro sebe ted uz nemam skoro vubec, s kamoskama nemam cas chodit, jedine, kde se odreaguju je v pa s manzelem zajit do obchodu a zpet😀😀
bobi: jo dvojčátka bych chtěla, aspoň bych to sfoukla najednou, když se nám už skoro 4 roky nedaří.
Asmee, tak to jsou super zprávičky🙂 to je ten nativ, co teď podstupuješ? Berušky, po tom všem, co máme za sebou, bysme brali i 4čátka🙂
asmee,taky jsme se snazili skoro 4 roky 😉 tak taky tfuj,tfuj at to uz konence vyjde
Asmee, kouknu a přečtu si to, vidím tam šanci i pro nás, OMG. Berušky, přeju dobrou nocku a krásné sníky všem🙂
martinko bezva zpravicka gratuluji tehullinko 😀 😀 😀 bobi ber co ti zivot prinasi i trojcatka 😀 😀
katrinko a rozin ko super ze vam dopadaj ko na jednicku 🙂 🙂
belii ty potvurko jedna si na me pekne zžapomela s vysledkem cop cekam jak pipina na prozvoneni a nic prd neva neva ☹ ☹
asmenko tak to je bomba ze jsi spokojena to je dulezite
a jinak se vsem opmlouvam ze vas tak zazdivam ale danik uz toho pres den moc nenaspi takze spolu furt kecame je jak palacky ukecany 😀 😀 😀 😀 😀
a kdyz na chvili schrupne tak musim neco podelat doma at tady neschnijem ve spine je to zahulů ale nelituji jedineho dne materstvi je to nadhera a preji to nam vsem pac si to my vsechny zaslouzime joooooooo a pouvazujte o sraziku 😉 😉 😉 😉 papap dobrou s kobrou 😉
Evi, já na Tebe nezapomněla, jsem Tě nechtěla rušit, měla jsem pocit, že jsi někde venku s Daníkem. Jak bych na Tebe mohla zapomenout, dupo😉
jinak ja dnes varim zelo kysele uzene maso a brambor to jen kdyby to nekoho zajimalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 zelicko uz mam danik spi v moji posteli nemohl zabrat v obyvaku a tak jsem ho soupla tam 😀 😀 😀 spali jsme do 9:45 a v noci se probudil v 4:45 a v 6:45 takze pohoda nemuzu si stezovat je proste andilek 😀 😀 😀
Ahoj berušky, přeju vám krásný den🙂 jsem přijela z nákupu a dneska máme rychlovku, smažený sýr😉 odpoledne jdeme přát, holčičce od kamarádů, Terezce ke dvěma ročkům, koupila jsem jí krásného pohádkového jednorožce, už se těším, jak se bude tvářit🙂
Ahoj Evičko, teď jdu udělat ten oběd a odpoledne budu mít čas, tož pokecáme😉 Rozinko, já jsem fakt z toho Tvého číselka úplně v háji a kdykoliv nakouknu, tak ani nedutám, jestli náhodou už...🙂
Ahojlky,
Cienko tak to je určitě ten doktor podle jména, tak díky,aspoň vím,že tam nemá cenu chodit,myslím že nic víc než ve Fertimedu by nám neudělal...
Smilers to musí být záhul s těmi trojčátky,ale dělá se to pořád, kamarádce taky nedávno (je bez vejcovodů) zavedli tři embryjka ve Fertimedu - jedno slabší a dokonce měla i tři srdíčka,ale pak po chvíli to jedno odešlo - naštěstí samo a nemusela na žádný zákrok.
Evi a ty bydlíš kde? Já u AN.
caute kelisky letmo jsem vas docetla.dneska nebyl cas tady sednout.........rano jdu se samikem do skolky a ve tride byly jen deti z toho vsechny holky.decka jsou nemocne tak to je ted bida a samik plakal nechtel tam byt s holkama tak jsem si ho vzala zase domu nejde ani zitra tak bude mit dni prazdniny ale uz ted se nudi..........ja dopo varila atak........ asmee super ze konecne s tebou budou neco delat fakt uplne jiny pristup a to je moooc dobre budu na tebe myslet at to vyjde taky na poprve.....rozi to CS je cervix score stav cipku...........
holky žehlím a je mi horko jako kráva 😝
my máme na obídek zase smažený květák a kaši, to miluju 😵
katrin no mě to nikdo nikam nepíše, tak nefim 😒 ale stav čípku jsem se včera dozvěděla i bez CS 😀
no je to primo v prukazce ze se tam pise stav cipku.........my meli ryzi a maso na hribkach............
danielek ted dela prednasku hrackam 😀 😀 😀 😀 to je prca ja jdu skrabat brambory a co ten sraaaaaaaaaaaaz
mě stav čípku v průkazce dr rozepisoval a teď co chodím do nemocnice tak mi do průkazky nic nepíšou, mají to všechno v pc. nevím jak to je, si každý dělá co chce 😒 😀
aha tak to jooooo...........evi muj manza tedka delal asi dny v suche nejakemu curackovi na baraku mel fusky.a fakt to byl curek ten chlap tak to tak i pisu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja nevim kdy srazik tezko rict..............

bobi: to budou dvojčátka a cien bude mít taky a pak si budete vyměňovat zkušenosti