Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
evi: měli tam super hadérky, třeba tričenko za 31,-, 😉
neboj Daňulka je pořádný chlap, žádná horečka nebude. 😉
Jupíí, konečně, jsem myslela, že si tady budu psát sama. Evička má opušťák, protože se musí starat o Daníka, Rozi o Matýska, ale ostatní teda styďte se. 😅
schimi: koukala jsem, že už máš docela velké děti? Můžu se zeptat kolik máš roků?
Jo, já mám na starosti manžu 😀 😀 .. Ale jsem zde.. Dávám si burčák a nějak mi to neleze 😅
katrin: no proto. Já hned jak jsem přiletěla z práce a z nákupu, tak jdu na koníka - přitom jsem šíleně zbitá a tady nikdo. No toto. 😀
katrin: koukni mi do albíčka jaký jsem dnes udělala kup století. 😀 Jsem z toho úplně unešená. 😀
rozi teda porod jsi mela fakt dobry..........jsem zvedava na ten svuj...............evi neboj danulka to zvladne a matysek je krasne miminko 😵 ja jsem cim dal vic nedockava na toho sveho broucka.............asmenko moc ti preju at to vyjde mas velkou nadeji tak nemysli hned na mrchu 😠 spasi taky te zdravim po dlouhe dobe 😉 a ver ze bude zase dobre si to zaslouzis 😵 jinak sido gratuluji k urodicce a pak uz nevim co jsem chtela..........
schimi: však to využijte, když pojišťovna hradí v jednom roce 6xIUI 😉 A uvažovali jste, že pokud nevyjde IUI, že zkusíte IVF?
asmeen tak to jsou teda pěkné věcičky, to si fakt nakoupila dobře, na toho mojeho velkého klacka už tam moc věciček pěkných nemají, teda aspoň u nás 😒
berus: tak to nevím, já koukala pouze po miminkovských 😅 Ale když chytíš dobrou akcičku, tak se dá dobře nakoupit a kamarádka co má dvojčátka přišla na dobrý výmysl. Protože na dvojčátka v akci koupit je problém, většinou nemají dvě stejné v jedné velikosti. Tak to co se jí líbí, koupí za plnou cenu a pak až to zlevní, tak to jde vrátit (ještě neporušené) a koupí to znovu ve slevě a pokud to ve slevě nemají, tak si to nechá 😝
ale jak jsem si tak koupila ty hadérky, tak jak jsme jeli domů, tak jsem si začala uvědomovat, že bych mohla mít v bříšku ty svoje světlušky. 😉
tak to má dobře vykoumané, jo když jsou slevy tak sem tam na něco natrefím, ale já až tak do tesca nejezdím, nakupuju jenom v globusu a tam nemají pěkné oblečení a ještě k tomu drahé a někdy tam třeba mají punčochy a čepice co koupíš i u vietnamců.
holky loučím se jdu na ordinaci
cienko zítra hodně štěstíčka při kontrole, už teď se těším až napíšeš zítra jak bobišci vyrostli 🙂
berus: dobrou a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli si manža pořád drží štíhlou linii?
Holky taky se pro dnešek loučím. Snad to zase zítra vydržím nekoupit si testík. 😉
Jdu si asi číst, protože už mi manžel vyhrožoval, že dávají fotbal 🙂
asmeen, jo pořád se drží, sem tam si něco dá, moc necvičí,ale váha mu nejde nahoru, se někdo má 🙂

evi: co znamená MVR? Jsem asi debil.