icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

asmeena
30. říj 2009

jé, tak to bude úplně the bestttt a budu vás následovat a užívat si těch super sociálních jistot. 😀 Už se těším, až nebudu mít mlíko a nebo nebudu moci kojit 😀 😀 😀

asmeena
30. říj 2009

za chvilku budu končit a začnu si dělat tu podzimní výzdobu. 😀 a než ji udělám, tak bude zima 😀 😀
To tak je u mě vždycky, pro jiné to mám hotové hned a pro sebe mi to trvá a vždy to pro sebe ještě odfláknu.

j.cien
30. říj 2009

NEboj,nejak bude a zvlady to ostatni maminy,tak to zvladneme taky 😉

j.cien
30. říj 2009

Holky prave mi psal svagr na skype,on je ted sluzebne v USA a vcera sla domu jedna kolegyne z te firmy,kde ted je a ma potvrzenou praseci chripku..OMG,tak snad nam to sem nepriveze...OMG 😖

j.cien
30. říj 2009

Ja mela loni tak uzasne zimni truhliky,vetve se siskama,siply,orechy,vres...a letos jsem liba jak ves,tak nemam nic 😠

asmeena
30. říj 2009

já nevím kde letos seženu větve, protože naši pokácely jedle. 😲 Tak letos asi truhlíky nebudou, ale bylo by mi to líto. A do lesa se bojím, aby mě někdo nechytl. Jsem strašpytel. Tak se švagrem nesmíš přijít do kontaktu a ať si tady raději zajde na vyšetření.

j.cien
30. říj 2009

liba jak ves 😀 😀 😀 OMG LINA jak ves 😉 ja mam snad v kazdem prispevku 5chyb 😝

asmeena
30. říj 2009

tak někdo líbá vši a někdo se cítí jak by vlk sežral karkulku 😀 OMG to je dnes den 😀 😀

j.cien
30. říj 2009

😀 jj,ja uz radeji koncim,pisu dnes same hovadiny 😀 😀
Tak pekny vecer vsem a dobrou nocku se sny o mimusenkach 😉 🙂

asmeena
30. říj 2009

dobrou. Já taky končím 😀

bellka
30. říj 2009

Marti, Ty píšeš blbosti a já, chudák, zase přemýšlím, jestli jsem to četla dobře, OMG! Jdu do pelíšku, čekají mě 2 denní, tož vám přeju dobrou nocku a pěkně se vyspinkejte, berušky🙂

evcaa
30. říj 2009

Ahoj pipinecky moje milovane jdu se s vami rozloucit sakrys asi se mi vraci ryma sakr fakr 😀 😀 😀 😀 😀 nic dam si dneska sampano a pujdu spat MVR MVR MVR MMR pipny paaaaaaaaaaaaaaaaaa

sem se zas nad tema vasima prispevkama nasmaly kozy jedny 😀 😀

asmeena
30. říj 2009

evi: taky tě MR, dobrou noc.

asmeena
30. říj 2009

Tak mi teď volala mamka, stěhují babičku a je to hodně narychlo, tak jim musíme jet pomoct, prý to je nad jejich síly, tak se asi nedostanu zítra na koníka. Tak všem přeji hezčí víkend než budu mít já. A to jsem myslela, jak si pouklízím a prd.

kasa
30. říj 2009

Tak jsem koukala na hokej ,na Vítkovice a trošku mě to znavilo a tak jsem se vzbudila před chvilkou. 🙂 Teď se cpu hroznem. 🙂

adrim
30. říj 2009

Kasi tak já to říkala manželovi, on čekal v čekárně s malým,tak měl čas se dívat a právě říkal,že nějaký "tlustý" chlap tam docela šmejdil,tak to je hnusný pocit,že čekali až vyklidíme pole...Ale jim to stejně nepomůže, pokud ho viděli a neznají,policajti nezakročili,tak stejně nic nenadělají... ☹

kacza.b
30. říj 2009

krasny vecer kocky moje 🙂

dneska vubec nestiham,byla jsem v praci pak na kosmosce tak na vas koukam az ted,teda tady se dneska drbalo 😕

asmeen 😔 vim ze uz to dneska ctes uz po nekolikate,je mi to lito. videla jsem to u tebe moc nadejne,ale mas jeste zmrzlinku 😉

katrinko porad cela? kolik jeste zbyva cokoladek?

maminky co miminka rostou nezlobi zlaticka mala 🙂

tehulinky opatrujte se 🙂

mam vas vsechny rada a preji vam krasnou dobrou noc a hezky vikend

my jedem zitra na jizni moravu,mozna zustanem i na noc,tak se asi neobjevim.

kasa
30. říj 2009

Ahoj Káťo. 🙂 Jé na jížní moravu bych hned jela taky. 🙂

kacza.b
30. říj 2009

bellko at ti to o vikendu v praci utika 😉

kacza.b
30. říj 2009

jedem jen k babce a posvitit na hrbitov a nechame tam tchyni.

kasa
30. říj 2009

No taky plánuji zítra hřbitov,ale uvidím ,možná zůstanu v postýlce,protože se o mě pokouší nějaký bacil. 🙂

asmeena
30. říj 2009

tak mi napsal pan doktor, že pokud chci na KET, tak musím od prvního dne MS brát léky, a pokud MS dorazí dříve než v úterý, to mám přijet za panem doktorem, tak jsem v háji, protože ty léky nemám.

kasa
31. říj 2009

Verčo nevěš hlavu vždycky jde vše nějak vyřešit. 🙂
Uvidíš sněhurka bude bojovníček.
Krásný víkend všem. 🙂

beruska81
31. říj 2009

krásné dobré ránko všem, jsem docela nevyspaná, manžel šel totiž včera do hospy se sousedem a vrátil se v 5 ráno, jsem trnula strachy kde je 😠 ,ale aspoň přišel střízlivý. 🙂
Dneska jdeme na oslavu, strejda má 50ku, máme to na hradci na zámku, tak už se těším, že zapaříme 😀
Asmenko určitě to všechno dopadne dobře uvidíš, moc ti to přeju 🙂

kasa
31. říj 2009

Tak si to Beruš užijte. 🙂

kasa
31. říj 2009

Tady se dneska vyspává. 🙂 No nic vydám se do obchůdku. 🙂

j.cien
31. říj 2009

Krasnou sobotenku Kelisky 🙂
Asme,nemuze ti presne rict,jake leky budes brat?Muzes se domluvit v lekarne,ze si je vezmes predem a receptik dodas!!Nechas tam zalohu v plne cene leku-to ti potom vrati,az doneses Rp!!!My to tak delame,kdyz je nekdo z pacosu v takove situaci 😉

kasa
31. říj 2009

No vidíš Verčo,vždyť říkám,že se dá všechno vyřešit. 🙂 Ahoj Marťo ,co dneska podnikáte. 🙂 Dneska mě začali bolet vcelku dost prsa.Asi rostou. 🙂

katrin111
31. říj 2009

taky preji krasnou sobotu....................asmi zkus to udelat tak jak pise cien pac jen pro recept jet az do olmiku je docela sila................ja tu jeste sedim v pyzamu a nic se mi mechce................opet me to bere na velkou a nejde to za boha to zelezo je fakt opruz............ahoj kaczko dneska jsem snedla cokoladku c.17 takze mi zbyva jeste 17 dni do terminu...................

j.cien
31. říj 2009

Kaso Petr jel v 5rano pracovne Trencin,pak Brno..prijede pozde vecer.Ted jsem si zatopila a konikuju 😀 ,pouklizim,pozehlim a pojedu k nasim za deckama od segry.Anicka/10/chce melirek,tak budu delat kadernici 😉 a pak na prochajdu s Kerinkou 🙂
JJ,prsa budes citit,ja jsem mela hlavne silene bolave-citlive bradavky,ale ted uz je to v poho,ale zato me svedi ta kuze na prsou zespodu...ale to jsou vsechno krasne veci,pac se tykaji cekani na mimi 🙂 a jak rikam,po tom vsem bych s usmevem i zvracela 🙂

Strana