Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
rono ja spim se spuntama v usich,po nocni me zbudi i spadnuty spendlik 😅
Zbytečně se nervuješ.To chce být v klidu. 😉
Tak já už ty noční dělat nebudu tak jsem ráda.
se snazim byt v klidu,ale chce to asi vic casu.
ted ma kazdym dnem kamaradka rodit a ja uz si ted rikam jesti budu mit odvahu se jit na maleho honzicka podivat.
je to proste vsechno cerstve.
ted jsem ve stadiu ze bych porad neco stehovala,malovala a rekonstruovala. a je mi dobre v praci a tesim se tam .........jsem proste divna.
Já vím,taky jsem tím prošla a kam jsem šla všude bylo plno těhotných a kočárku a ja jen seděla a brečela.
To je fajn,že se těšíš do práce aspoň příjdeš na jiné myšlenky a odreaguješ se. 😉
no musim to prekonat. a ted je tech kocarku.
zrovna vcera jsem potkala cyganu prvni mela dite v 16 letech a ja koukam ona je zase s brichem a to maly jeste nechodi 😒 tak mi rekni jak to delaji.
To já ikdyž jsem tak dlouho na PN tak jsem měla s práce pořád nervy na pochodu.A teď jak jsem dala výpověď tak to země spadlo a ještě mám nervíčky jak se domluvím a co a jak.Zase něco nového něž do toho zase dostanu.
Já to taky nechápu a je jich jak potkanů už. 😠
ale me je v te praci lip nez doma to je divne.
ted se s tomem neuvidime cely tyden on ma ranni a ja odpoledni.
jak potkanu 😀 😀 to mas pravdu,v bohumine uplne maximalne.
dneska jsme byli okouknout ten novy kaufland a bylo tam uplne cerno....
občas se dějí i takové věci,že je ti někdé lépe a potřebuješ vypadnout z domu.A s Tomem si budete vzácní to taky není na škodu.
si taky rikam ze to nebude na skodu. a v nedeli se uzijem.kdyz jsem mu v sobotu neverna s keliskama.
Mamina bydlí v Hrušově a tam jich je taky jak much,množí se a likvidujou baráky,nechápu kde bydlí,když si střechu nad hlavou rozeberou,ale jsou chudáci a není na ně metr.My tak rozebtrat nějaký barák tak už sedíme a nebo platíme.
Taková nevěra se nepočítá.Sice můj žárlí jak někam jdu,protože si myslí,že na mě čeká deset chlapů,ale už to přehlížím a prostě jdu.Každý potřebuje raz za čas vypnout a podrbat.
to jo,jsme se bavili v praci a oni pry berou prispevek i za to ze koji 😕 tak jsem s toho byla hotova,a ty vyhody co maji a porad jim ublizujem 😠
aspon vis ze te ma porad rad 😉
ja uz se loucim chce se mi spinkat a taky me boli porad ta hlava,ani sumivy acyrpyrin nepomohl....
Oni dostanou peníze na každý prd a nám loni vzaly i dět.přídavky asi bylo málo na snědé spoluobčany. 😠
Rád mě má,ale někdy je to šílené jak tak žárlí a nemá proč.
dobrou noc krasne sny...doufam ze se mi neco krasneho bude zdat.
Tak se měj krásně a dobrou noc.Pořádně to zaspi a hlava bolet nebude,papa. 😉
ja mam v praci kamosku a ona ma o 13 let starsiho muze a ted zhubla 25 kg a rikala ze je to nesnesitelne ze ji opisuje i kolik ujela kilometru.
a ja osobne to taky zazila,ale zdrave zarleni potesi,ale nesmi se to prehanet!!!
no doufam ze to prestane uz je mi s toho blbe ☹
Zdravé ano,ale můj muž to taky přehání a opravdu je to nesnesitelné.Papa.
dobre ranko kelisky.
ja uz varim polivku a pak vyrazim do mesta,na kosmosku...jestli me teda veme a nebo aspon objednat. pak chci jit okouknout kde je nejake solarko at se me letos slunicko zase nelekne 😀
michinko jestli kounes tak ti moc drzim palecky a budu na tebe moc myslet!hlavne at to vsechno dobre dopadne a deloha ti zustane neporusena.
Dobré ráno holky,
tak se konečně hlásím i já po návratu z Jeseníku. Bylo perfektně, užila jsem si sluníčka podnikla výletky.
Michi: moc na tebe myslím, celý víkend jsem na tebe myslela - držím pěstičky, ať ti to všechno dobře dopadne.
Už se těším na srazík. Poveze mě manžel, tak jestli se chce někdo přidat z Ostravy - třeba Luciik nebo Věruš, tak máme volné místo. 😉
kaczi: ty jsi teda ranní ptáče. To já kdybych ráno nemusela do práce, tak mě tak brzo z postele teda nedostanou.
ahojky asmeen,no taky se hrozim toho abych vydrzela do 22h 😀
tak jsi se mela bajecne jo,tak to je dobre.

a nevim co to mam s tema vlasama mam to jak po...canou slamu nic mi nechce drzet,no jsem marna 😀