Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Marti, jsem v práci a vydržím tu do OPU, minule jsme to taky zvládla, teď toho není moc, tak si dodělám resty a pak se budu doma 14 dní válet 🙂 Jenže to zas bude hezky 😒
Dneska po tom vpichu mi docela tekla krev, tak jsem si dala náplast, tak nevím, jestli jsme za půl roku ztratila praxi nebo co 😀
jej, mě to čeká cca za měsíc...holky držím pěstičky...
člověk by i řekl, že po tý praxi vpichování, by mohl dělat pomosnou sestřiku 😀
Spasinko kolik Ti je let?
Kat, jsem tu s Marťou asi nejstarší, je mi 33
No ani ne, mě bude v srpnu 32
Ale opravdu hledím, jak po té 30tce ten čas letííííí
já jsem tady taky 🙂
Ahoj berusko...já jěště jsem tady taky🙂
kat ty jsi z Oder?
Ano jsem
jak víš?🙂 a ty?
no psala jsi to tady hned nějak ze začátku myslím, já jsem kousek od Vítkova
jej...tam jsem se ve Vítkově narodila🙂
Vítkov je opravdu kousíček, odkud přesně?
KAt a Berus,jedete s nama na srazik ??? 😉
jsem ze Svatoňovic, pocházím z Opavy, před 2 rokama jsme si tady koupili domeček, chtěli jsme vypadnout z města.V Odrách mám rodinu, a je tady ještě jedna holčina z Oder tuším Luciana 🙂
A kdypak je ten sraz?
cien né bohužel mám to docela z ruky 🙂
Hmmm...V Odrách znám většinu lidí, a která rodina? Možná budu znát...
Vavřínkovi
uz v soboru Kalisky 😀 😉 Dne 18.4. od 16 hod. v restauraci Taurus v Ostravě Radvanicích.
Účast přislíbily:
Katrin
Evča
Rona
Rozinka
Spasinka + cien
Kacza
Asmeen
Sido
Ostatní pokud souhlasí ať se připíšou
No jasan že znám!!!! všechny... Petr chodil a žil s mou sestřenicí Markétou...
jo to je můj bratránek, Markétu taky znám, nedávno se rozešli, bydleli v Loučkách
Jéééj teď v sobotu nemůžu a tak ráda bych přijela, ale přijede mi sestřenice z Prahy a s miminkem, které jsem ještě na vlastní kukuč neviděla...tak určo příště i když to mám do OV cca 40km...
jj, bohužel jim to neklapalo...tak to je super, kdo by si pomyslel, že někoho potkám na netu a máme společné známé
Berusko a je to pravda, že Žaneta čeká miminko?
teď jsem s něma zrovna v sobotu byla oslavovali jsme narozeniny, on už má jinou,
No já taky čumím kolik známých tady je 🙂
ahojm holky docetla jsem vas a mam radost ze to michince dopadlo aspon tak............jdu vas jen pozdravit.cele dopoledne jsem nekde litala tak ted honem varim zelnacku a pujdu si asi zdrimnout jsem grogy...........pak si jeste uvarim uzenou polivku s kroupama,mam na ni obrovskou chut...........paaaaaa

Ahoj Kat,mrkni to tabulky a hned budes v obraze 😉
Na IVF ted stimuluje Spasinka a Beruska