KET 2012
Ahoj holky,
přidá se někdo ke mně, koho čeká KET v únoru?
Ráda bych sdílela pocity ze všeho, co nás čeká.
Byla jsem včera na UZ a KET plánujeme na pondělí 13. nebo úterý 14.února. Už jsme již i rozloupli otázku kolik embryjek si nechat transferovat a jdeme do dvou 🙂
Jak jste na tom vy ostatní ?
@jika10 kontryhel - kotvicnik, dle me to same
ja mela toto
http://www.nadeje-byliny.eu/Vyluhy-z-pupenu/pag...
je to tam napsano, dle vahy, pocet kapek na den ve 2-3 davkach , je to i pro chlapy na spermie
@jika10 a pak jsem mela jeste toto, ale to jsem si brala kvuli potratum
@jika10 jako caj klidne neco takoveho
http://www.otehotnet.cz/endometrioza/76-caj-na-...
tak jen info z me dnesni kotroly, 14DC, sliznice jen 6mm, ale jdeme do toho , pokud to ma dopadnout, tak to dopadne i s 6mm, stejne jsem nikdy nez 7 snad nemela. Jo a transfer bude 13.5 na svatek matek, tak treba znameni 😉
@verry tak ono by melo byt 7mm na ET nebo KET, doktor rikal, ze je to na me, ze jsou zeny ktere nemaji problem otehotnet i s nulovou sliznici a jsou takove, ktere neotehotni asi s 10mm, ja mela vzdy nejvic 7-8 a to jen po stimulaci s hodne leky, otehotnela jsem 2 x a tak myslim, ze u me v te sliznici neni zakopanej pes...musime doufat, ze to posledni embryjko je dobre 😉
tak a dnes valime na cely den na vylet , jedeme se podivat na kocici miminka, tak kdyz nevyjde KET bude stejne prirustek do rodiny 🙂
Holky vy co už máte za sebou KET, jake jste měli dávkování Utrogestanu???????
při ET jsem měla zavadet 3x 2 tobolky......a ted jsem koukala mam zavadet jen 3x 1 tobolku-nevím proč je nižší dávka. Jak jste to měli vy????
díky za odpovědi 😉
Ahoj já bych měla jít na KET snad ted koncem května začátkem června 🙂
@dolcevitav Ahojky ja mam tiež termin koncom kvetna dnes som 4DC a pojdem možno na KET 20DC a ty si jak na tom?

@jika10 no tak to neviem 😒 lebo ja mavam dlhy 32-35 a vždy ked som šla na UZ pred transferom tak tri krát pretože na 11 DC sice sliznica oki ale folikuli malé prdky na druhy UZ tiež nič moc a potom na tretí vždy velke prekvapenie všetko povyrastlo jak malo 😀 tak to nevzdavaj ešte 😉