KET 2012
Ahoj holky,
přidá se někdo ke mně, koho čeká KET v únoru?
Ráda bych sdílela pocity ze všeho, co nás čeká.
Byla jsem včera na UZ a KET plánujeme na pondělí 13. nebo úterý 14.února. Už jsme již i rozloupli otázku kolik embryjek si nechat transferovat a jdeme do dvou 🙂
Jak jste na tom vy ostatní ?
@winterska ahoj a vitaj, ja sa ešte zatial bojím tešiť, je to podľa mňa zavčasu, pokiaľ mi to nepotvrdí doktor a čiaročky nebudú silnieť!!! príznaky nejak necítim, ale dosť ma od KET-u asi tak 3-4 deň bolelo brucho, boli to priam krče a aj teraz hlavne po večeroch cítim bolenie brucha, neviem či to nie je niečo zle a už som aj špinila, nejaký 6-7 deň - no už len čakať a dúfať, aj tebe veľmi držím palce, pozerala som si tvoj fotoblog, už si si preskákala toho veľa, to koľko rokov už bojujute o dieťatko????
@ujujuju Ahoj, ano, zacala som spinit a mierne krvacat uz par dni po ET. Tmavohneda alebo jasnocervena? Tmavohneda je lepsia, je to bud hematom z toho, ako sa zavrtavalo mimi, alebo odlupujuci sa vacok, jasnocervena je vacsi problem. A intenzita by mala byt velmi mierna. Treba ist do CAR (ja som isla az neskor ☹). Zacali mi davat injekcie Agolutin (beriem aj teraz) a Neofollin, nasadila som si Ascorutin (vraj v pohode) a beriem magnezium. Po tych injekciach u mna spinenie aj krvacanie prestalo. A samozrejme do seba ladujem Utrogestan a mam prikazany klud na lozku. Neboj, vraj je to velmi bezne, ale nie nebezpecne. Navstiv urcite CAR.
@mia75 ahoj, dávali mi 2 embryjká, tá krv je skôr taká tmavšia, je to zatiaľ mierne, dúfam že sa to nerozbehne. Volala som do Car, vraj si mám dať Duphaston 3 tablety denne a utrogestan, na kontrolu idem až v piatok, dúfala som keď som volala že mi budú kázať prísť skôr, ale nie, a koľko dní si asi špinila, či to bolo aj silnejšie krvácanie?? a bolí ma ja brucho, taká zvláštna bolesť, no som zvedavá ako dopadnem. a koľko utrogestanu si dávaš??
@ujujuju To je divne, ze tomu nechavaju taky cas ☹ Mne praveze vynadali, ze kde som sa s tym spinenim a miernym krvacanim flakala.. Ak to bude pokracovat, chod na pohotovost do nemocnice, mna minuly rok par dni po ET hospitalizovali s krvacanim a po mesiaci lezania som aj tak mimi stratila ☹ Nevyzenu ta ako hysterku, neboj. Aspon ti nieco pichnu. Ja beriem Utros 2-2-2 a Prednison, daj si ten Ascorutin (posilnuje cievky) a magnezium. Su to take pomocne barlicky.. ale hlavne nestresuj, da sa udrzat babatko aj pri spineni a krvacani, avsak nemoze to byt silne a dlhotrvajuce.
@ujujuju moje milá, teď jsem vás dočetla a moc ti přeji, aby to špinění bylo v pohodě a bylo známkou, že se mimi zavrtává. Dej se do klídku, i když se to hezky řekne a hůř provádí, a mysli na to, že to bude v pořádku. Moc držím palečky 🙂
Zdravím všechny příchozí a jsem moc ráda, že se tu rozjela nová vlna testovatelek, tak hlavně pohoděnku a dálnice na testíkách.
@mia75 těhulko, jak se cítíš, jak se vede?
Já jsem měla při ET 1 embryjko, 1.KET 2 embryjka a 2.KET 2 embryjka a podařilo se nám to až na potřetí a čekáme jedno mimčo, které si jde zítra pro průkazku 😉
Všem moc držím palečky.
@mia75 uvidíš, jak ti to poletí, Jsem dnes 11+6 🙂 16/5 jsme měli 43mm a zítra se dozvím výsledky. Měla jsem trochu problém se pálením, a to nejenom při močení, takže beru nějaké léky a železo, kterého mám nedostatek, ale prcek je naštěstí v pořádku. Moc držím palce a užij si UZ, je to krásný pohled 🙂
@mia75 bylo to hned pryč. Jen jsem z toho byla vyjukaná, protože jsem nikdy neměla takové problémy a dokonce jsem i malinko zakrvácela. Pak to odeznělo samo, UZ byl OK, ale za 4 dny se to opakovalo. Takže mám vyšší leukocyty a bílkoviny. A teď o tom ani nevím, nebýt těch prášků, které polykám.
@ujujuju mala som 6 den po ET/KET špinení a potom som mala na 8den už aj so slabou krvou testy som mala pozitivne čo som si robila doma ale mi to nedalo pretože ma bolelo aj brucho a v kríži tak som zavolala do caru tak mi povedali nech hned prídem urobili mi UZ a do toho už zo mna aj šli zrazeninky s krvou tak mi dr vysvetila že ako sa embryjko uchytilo tak to aj vzdalo a že to ide zo mna preč ☹ bola tvz-biochemicka gravidita čo som vlastne mala 2 krat pri et aj pri ket,,,
@darazv prvé mimi mám z ivf tiež, podarilo sa nám na 1 krát, o toto druhé bojujeme už 2 roky, bola som teraz na 8 kete a už nemám žiadnych mrazáčikov a ani finančné prostriedky na 3 ivf a ani nervy, proste už musíme oddýchnuť!!! a ty kam chodíš do caru?? ja helios martin, je mi ľúto že sliznica neni o. k. , stále musia byť nejaké problémy a dávaš si jedno, alebo dve embryjká?

@cuddle Tak jsem na čtvrtek moooc zvědavá a doufám že kámoška s testem nekecala 🙂