KET červen 2021
Ahoj, zakládám tuhle diskuzi pro všechny,kdo se chystají na KET či ET teď v červnu. Pojďme pokecat,předat si zkušenosti a podpořit se ;). Mě čeká 4. KET a už bych byla strašně ráda,kdyby byl úspěšný. Tentokrát jdu ve stimulovaném cyklu. Co vy?
@veronikavik ahooj rekla bych ze joo ☘️Dneska sedmej deen aa diveej
Ted se ale divam co maji holky sedmej den a ten muuj je teda dost slabej tak nevim 🙄
@luuc5 aha, ty jsi poctivá🙂👍 ale ten půlnoční bych si být tebou vzala v deset, než jdu spát. Nejsou to ATB, aby se to muselo brát na hodinu přesně. Dvě hodiny nic nepokazí 😉 a navíc budeš mít aspoň jistotu, že sis to fakt vzala. A nebo si to posuň o hodinu celé... 7-15-23 (resp 22h)
@maki06 ahojky, už ty pokusy snad ani správně nespočítám. Toto byl 4. ET ( z prvního mám synka) ketů mám za sebou asi 4 včetně tohoto. Takže 8 vložení celkem a jeden vyšel. Dneska jsem ještě byla na krvi a výsledek bude ve 13h ale pochybuju!! A spíš si říkám, ať je to radši hodnota nula, než třeba 10 a snažit se to ještě nějak zachraňovat, nemyslím že by to bylo zdravé. Už mám další termín k Mudr. 10.8. tak v srpnu další KET. Navrhnu vložení 3 embryjek současně, schválně jak se bude tvářit 😄 když si nechám vložit každé zvlášť bude to bezmála 100.000,- (9x8000) 😱😱
@veronikavik ahojky, děkuji za účast, jsi hodná 🌷❤️ mě Mudr. taky odrazoval od genetiky embryjek, že je to zbytečné 😔 dokonce jsem si chvilku připadla jak hypochondr, s takovou žádostí 😔 teď už je těch 9 embryjek zmražených tak to už asi otestovat nejde. Další termín u Mudr. mám 10.8. tak mu navrhnu vložení minimálně 2 (klidně i tří) embryjek, jsem zvědavá jak se zatváří na ty tři - to spadne ze židle 😅. Abych si pojistila výsledek a snížila náklady na kety 🙆 jak se cítíš? Ještě testuješ, nebo už s klidem čekáš na potvrzení ultrazvukem? Moc držím pěsti ať se dočkáte 👶
@zuzicek2013 ahojky, jak se dneska cítíš? Jj, test mám negativní, dneska jsem ještě byla pro jistotu na krvi. Já bych nešla, ale Mudr. na tom trvala, ať přijdu. Ráno jsem si ještě brala Estrofem a zavedla progesteron- ale bylo mi to úplně proti kůži, brát si ty hormony teď už zbytečně. Tak zpětně uvažuju, co všechno jsem udělala během těch 12 dní blbě, co mohlo ohrozit výsledek a je toho dost. Hlavně ty dva zapomenuté estrofemy za sebou. To byl fakt průšvih. Měj hezký den a snad už ti dneska bude lépe!! 🍀🍀🍀
Ahoj holky, mohu se k Vam pridat? Ja jdu dnes na odber vajicek… jsem na to vcechno zvedava…
Holky ja dnes po krvi 419 hcg 14. Den.. tak snad to bude stoupat a snad neprijde ten hematom.. dnes jsem 33 den a vloni jsem 43 potratila.. tak se fskt bojim… mam injekce na redeni krve, tak snad zaberou..
@veronikavik tak to gratulujuu 😍ja jsem mela jit na krev v pondeli ..ale je svatek tak mi to posunuli na stredu 🙄tak jsem taaky zvedavaa
@rozitta ahojky,tak to uz toho máš taky dost za sebou. 😔 my jsme po třech ET a jednom ket v nativu měli odběry na imunologii a genetiku s genetickou konzultaci páru a od pana doktora Hyjanka máme ve zprávě doporučení na genetiku embryí a i s paní doktorkou Michnovou jsme domluvené,že pokud by tenhle ket nevyšel,tak embrya na genetiku pošle. Takže jde to udělat i u zmrazenych a platí to pojišťovna. Já bych se na to ještě zeptala,dřív než půjdeš v srpnu znovu. 😉😉
@veronikavik blahopřeju, držím pěsti!!!
@veronikavik drzim palce!
@maki06 tak to slysim poprve ze jde delat genetika i ze zmrazenych.. ja se na to ptala a nam rekli ze teda nee.. tak je super, pokud to jde!
@luuc5 jak jsi dopadla na krvi??? Ja sla vcera jako samoplatce a hcg stouplo, uz jsem mela nejaky 1400.. tak snad dobre… ale bojim se pristiho tydne.. vloni mi taky vsechno krasne stoupalo a pak najednou krvaceni a konec.. tak se ted moc bojim… ale byla jsem v utery na utz a zadny hematom nebyl.. tak snad nebude… to jsou takove nervy..
@veronikavik ahooj taak supeer ..ja jdu az ve stredu ..😕to je jeste doba ..a doufam taky ,ze bude vsechno v pohode !!test delat uz asi nebudu ..😂
@veronikavik a jak ti je ?byva ti uz spatne ??ted uz to bude vsechno v poradku uvidis !☘️
@luuc5 zatim mi spatne neni.. jsem ted 5+2 teprve, takze nekdy vecer je mi tezko ale jinak nic…
Ahoj holky, můžu se zeptat, kolikátý den Vám zaváděli 6 denní embryjko?a jaké jste měly pocity po KET?já už začínám být v nervech,jsem dnes 7 den a občas mě někde píchne a dneska mě tak "kručí" v břiše nebo podbřišku,jak kdybych to měla dostat....:(.
@zuzicek2013 ahoj, mně zaváděli 5denní embryo 18. DC. A tyhle pocity spolu s blbou náladou mám taky :-/ ale může to být jak PMS, tak mimi, tak hlavu vzhůru!
@zuzicek2013 ahoj, já jsem dneska taky 7. den po KET. Vkládali mi tedy pětidenní embryo 18. DC. Už mě druhý den bolí břicho jako na ms, prsa mě bolí od té doby, co beru utrogestan, takže to neberu jako nějaký příznak…
@zuzicek2013 tak utrogestan jsem začala brát 6 dní před KET. Tohle je třetí transfer a první KET, předtím byl vždycky ET.
@zuzicek2013 aha, Utrogestan jsem přidávala k Estrofemu ve čtvrtek 17.6., 22.6. byl transfer. Já mám za sebou jeden ET a tohle je můj první KET.
@zuzicek2013 no podbřišek mě teda tahá víc než po druhém ET, to mě začalo bolet břicho a hned přišla ms i přes utrogestan a taky mě víc bolí prsa, spíš tak střídavě, chvíli bolí hrozně a pak to zase na nějakou dobu přejde...ale přičítám to těm hormonům, utrogestan jsem brala i předtím a estrofem mám poprvé, tak těžko soudit, jak na něj reaguju. Na test jsem zatím odvahu nesebrala.
@zuzicek2013 těžko říct, já byla po ET ještě celkově dost rozbolavělá z odběru vajíček. A pak jsem měla klasický PMS s příznaky, které obvykle mívám - pálení bradavek a noční pocení. Ani jedno teď nemám, břicho mě bolelo asi 2 dny dost neobvykle, včera jsem měla hrozně blbou náladu...ale dneska se cítím dobře, ani těhotně, ani jako při PMS 😀. Přesně jak píše @nicol22 - nemám zatím zkušenost s Estrofemem, takže se to moc nedá porovnávat a nic z toho vyvozovat

@rozitta díky moc,je to fakt pech,člověk se na to tak připravuje a pak toto....no co už teď,asi je to osud.zatim sem antibiotika nevzala a zítra zajdu k obvodní dr.a domluvím se s ní,ať mi ještě jednou vezme raději CRP a podle toho se rozhodnu,nevím totiž jestli je větší riziko antibiotika vzít nebo nevzít. Četla jsem,že máš negativní test,,kolikátý jsi den?třeba se ještě něco objeví,...