icon

KET červen 2021

zuzicek2013
8. čer 2021

Ahoj, zakládám tuhle diskuzi pro všechny,kdo se chystají na KET či ET teď v červnu. Pojďme pokecat,předat si zkušenosti a podpořit se ;). Mě čeká 4. KET a už bych byla strašně ráda,kdyby byl úspěšný. Tentokrát jdu ve stimulovaném cyklu. Co vy?

Strana
z5
jeanesam
2. črc 2021

Ahoj holky, ja jdu na transfer zitra, budou davat 5 denni, vzhledem k tomu, ze pak hned odjizdime do Chorvatska, tak nemam nejak cas na to ani myslet, nevim, co cekat. Balim a jeste jsem musela dnes k zubari. Vsem moc drzim palce! 🍀

jeanesam
2. črc 2021

Po odberu jsem byla teda dva dny uplne KO, prsa mam jak v ohni, ty hormony jsou teda vec 😳

veronikavik
2. črc 2021

Holky tak ja se ve stredu radovala, ze hcg ukazkove stouplo, zadny hematom nebyl na utz, jen dutinka ve ktere by melo byt mimco.. dnes rano bolest bricha a utrous ktery ze me vysel nebyl ciste bily… tak jsem volala dr a ona at dojedu.. po ceste zaclo krvaceni a u ni se rozjelo tak, ze jsem to zakrvacela siroko daleko… mimi tam nevidela, hcg jen 2160… takze to vypada na potrat.. mam lezet v posteli a ted je to debilni volno.. takze si asi v nedeli zajedu na pohotovost at me vysetri, ale myslim ze je po vsem:( totalne jsem se slozila.. jedine embryo a geneticky zdrave a toto se stane… nevim co vic rict.. odpo jsem usnula vycerpanim a brekem a kdyz jsem se pribudila, tak jsem doufala v blby sen.. ale je to realita.. o to vic si musim vazit, ze jedno dite mam.. to druhe mi proste souzene neni

maki06
2. črc 2021

@veronikavik to neee,strašně mě to mrzí 😥😥😥 z toho mám prostě hroznej strach,že se jednou ráno vzbudim a bude po všem. Přeju ti hodně sil a třeba to nakonec ještě dobře dopadne,moc bych ti to přála 😔😔

veronikavik
2. črc 2021

@maki06 moc dekuji… no asi pidi sance je, ale ja krvacela teda opravdu hodne.. porad to tece, uz min, ale na te gynde to bylo krve vsude okolo… ted spis nevim, co delat… cekat do stredy se mi nechce, tak spis zajedu o vikendu na pohotovost jeste, at se podivaji a muzu aspon fungovat nejak doma a ne jen lezet..

maki06
4. črc 2021

@veronikavik tak já jsem dopadla podobně nejspíš. Včera jsem začala špinit,tak jsem jela na pohotovost do nemocnice,MUDr sice viděl gestacni váček v děloze,ale zatím prazdnej, ale prý by to odpovídalo týdnům. Že mám brát dál léky a ve čtvrtek jsem objednaná na UZ na kliniku a počítám s tím,že mi řeknou,že je po všem. Zatím teda nekrvacim,jenom špinim,ale splaskly mi prsa a to si myslím,že je jasný. Navíc mě dnes píchlo v zádech, tak to stojí všechno za prd. 😔😥😔

veronikavik
4. črc 2021

@maki06 to me mrzi!!! Ja dnes byla na pohotovosti, nechtela jsem lezet a cekat do stredy, deloha uz je prazdna a hcg kleslo na nejaky ctyristovky.. takze uz jsem vse vysadila a konec:( bylo to nase jedine embryo, dva dny brecim a dnes uz jsme na sebe skaredi i s manzelem… co bude dal nevim, asi uz nic:( manzel ma otresne spermio, ja ted mela 24 vajicek na ivf ale jedine embryo:( takze nevim zda chci znovu do toho jit..

veronikavik
4. črc 2021

@maki06 a jinak verim ze kdyz je tam vacek, tak se to jeste objevi!!!!! Proc by ne? Prs si nevsimej a ver tomu prckovi!!!! Vacek je skvela zprava🙂

luuc5
5. črc 2021

@veronikavik to je mi lito 😣proc se tohle stavaa ..🙁

luuc5
5. črc 2021

@maki06 taky ?😳🙁to jeste muze dopadnout dobree !!💜

hanyas
6. črc 2021

@veronikavik @maki06 holky, nevzdávejte to. Naděje umírá poslední a jednou to vyjít musí. Veru, hlavně se snažte se s manželem držet, podporovat. Tím, že budete zlí jeden na druhého to jen zhorsite. Spíš zkuste popřemýšlet o změně centra třeba. A ty Maki, pokud řekli, že to odpovídá, věř jim. Ono se tam to miminko určitě ukáže. Já prospinila celý první trimestr.
Držím pěsti! 🍀🍀🍀

rozitta
6. črc 2021

@veronikavik ahojky, čtu to až dnes, že se tvoje embryjko neudrželo, je mi to strašně líto 😞😢 připomíná mi to jednu holčinu odtud, ta (myslím že dokonce 3x) začala vždy krvácet kolem 30tt a o dítě přišla. Nakonec jí zjistili, co v té děloze dělalo ten problém a poslední dítě donosila. Zkusím ji dohledat, vedla si i deníček... chjo, vůbec nemůžu najít správná slova útěchy, něco co by neznělo jako klišé. Musíš ze sebe dostat ten žal a vztek, abys to v sobě mohla uzavřít a jít dál. Ještě máš dva pokusy IVF (jestli si dobře vzpomínám), tak to je taková trochu naděje, že to ještě nemusí být úplně konec, ale věřím že teď nemáš nejmenší chuť to znovu postupovat. Jestli má tvůj muž špatné spermio, tak tomu mému hodně pomohl vitamín E. Byl na spermiogramu před a po braní (bral denně 2,5 měsíce) a výsledky máme černé na bílém. Ani by to snad nemuselo být denně, ale obden. Ke konci měl sperma husté jak Primalex (dle jeho slov 😀) Teď se hodně rozmazluj a nemysli na to, co bude nebo nebude. Stejně si ten Život dělá, co chce..

misulep
7. črc 2021

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vaší konverzaci, já jsem dnes 9. den po transferu a už mi začíná docela hrabat z toho čekání.
@rozitta chtěla jsem se zeptat, zda si našla info o té holčině, která řešila nějaký problémy s dělohou???
@jeanesam můžu se zeptat kolik dnů po transferu jedeš do Chorvatska?
Omlouvám se za to tykání. Snad nevadí 🤷🏼‍♀️

jeanesam
8. črc 2021

@misulep my jsme odjizdeli hned po transferu, konzultovala jsem s lekari a bylo to v poradku. V podstate jsem celou cestu odpocivala. A je to to nej, co jsme mohli udelat. I tady na to porad myslim, doma to musi byt jeste tetsi. Dnes je to 5 den a uz se mohu dockat, az udelam test. Jak se citis?

janys1488
8. črc 2021

ja jsem dnes 9 dni po KET

misulep
8. črc 2021

@jeanesam tak to je super, když to lékaři schválili, to se moc máš, taky bych jela, ale věřím, že i tam bych na to často myslela. A normálně se muzes koupat v moři? Ivf mas první? Jinak mě večer píchalo v podbrisku, spíše jako možná na stranách a vystřelovalo mi to až do kyčle. Nebyla to žádná velká bolest, ale takový divny. Už mě vyvádí vše z míry.
@janys1488 slabou druhou už máš viď 👍😘

janys1488
8. črc 2021

@misulep jj mam konecne.. tohle uz je treti pokus

misulep
8. črc 2021

@janys1488 tak ti držím palce, ať je vše v pořádku a výsledek jen sílí k úspěšnosti 😘

maki06
8. črc 2021

@hanyas @veronikavik tak jsem dnes byla na UZ,paní doktorka mi dala trochu naději, viděla váček i žloutkovy, i embryo,mám přijít za týden, že prý nic neslibuje,ale že to má šanci. Tak snad....

janys1488
8. črc 2021

@misulep dekuji

misulep
9. črc 2021

@janys1488 tak co testovala si zase? Jak to vypadá?

jeanesam
9. črc 2021

@misulep jj, v mori a i v bazenu mohu, nesmim do rybnika. Mam prvni a ze zacatku jsem z toho byla teda pekne vypleskla. Co ty, jak Ti je?

janys1488
9. črc 2021

@misulep jj dneska...

misulep
10. črc 2021

@janys1488 jeeee tak to je super 😘. Úplně mi to udelalo radost. Já budu testovat asi až zitra. To bude 13.den
@jeanesam jak se cítím? Nooo- mám střídavé nalady, břicho už mě neboli, ale holky to jsem se chtěla zeptat, bere taky Gynprodyl a Estrofem? Mě se chce furt spát a mám navaly vedra. A kde jste přesně v Chorvatsku? Uzivas si dovolenku? Můžu se zeptat proč si šla na ivf?

jeanesam
10. črc 2021

@janys1488 to je krasny test!!!

jeanesam
Autor odpověď smazal
hanyas
10. črc 2021

@maki06 no vidíš! To bude dobré. Příště už třeba bude srdíčko ❤️🙏🍀

jeanesam
10. črc 2021

@misulep my jsme byli tyden na lodi, dnes jsme prejeli do Splitu a zitra vecer mame objednany trajekt do Italie kde budeme jeste tyden. Me dnes bylo cele dopoledne silene zle…

misulep
10. črc 2021

@jeanesam tak to zní naprosto skvěle 👏, to bych brala okamžitě. Musím říct, ze za tu dobu, co jsem se pustila do tohoto procesu, což začalo zhruba v březnu- první konzultace, jsem docela dost vyčerpána. Mám toho plné zuby. Sice miminko moc chci, ale až to vyjde, tak si budu říkat, ze mě to stalo velké úsilí. A to jsou holky, které podstupují ivf několik let, než se zadaří, no smekám před nimi. Jen ty hormony mi bohatě stačí, jde cítit, jaká je to zátěž. Takže jsem zralá taky na dovolenou. Ale když to nevyjde, tak budu muset naklusat do práce, tak nevím jak to vůbec vše bude...

jeanesam
10. črc 2021

@janys1488 juuuu! Super

Strana
z5