icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
18. črc 2021

@anoanonym1 no to me taky překvapilo ze mám mít plném mocak k čemu?

anoanonym1
autor
18. črc 2021

@alexkisss aby tam bylo lépe vidět, a aby se tam lépe dostali, a neporanily ho 😊před prvním ket, jsem byla 2x na wc a asi 5x jsem musela ucuravat 😵

snazilka3
18. črc 2021

@janys1488 ahojky, nasad klidovy rezim a nic nedelej, jako ze vubec nic. Ja zacala spinit ve ctvrtek vecer. Vcera to nastesti ustalo. V patek jsem byla na ultrazvuku 5+2 byl videt gastacni i zloutkovy vacek a doktorka mi rekla at ani nevarim, už vubec nevesim pradlo, zkratka nohy nahoru a relax. V patek me ceka dalsi ultrazvuk tak snad bude vse o.k.

alexkisss
18. črc 2021

@anoanonym1 jak ucuravat? Jako primo na sále jo

anoanonym1
autor
18. črc 2021

@alexkisss nene, u nas ma kazda holka svuj pokoj, a ceka na pokoji, nez jde na řadu. A ja šla tenkrát poslední, a řekli mi, ze mam hodně pit, abych mela plny mocak, ale nesmí to byt tak, aby se clovek pocural. A ja čekala jeste hodinu na pokoji, nez jsem sla na řadu, takze z toho množství vody jsem chtela porad na wc, ale mohla jsem jen ucuravat, abych nemela zase mocak prázdný 😀 takže hruza děs. Jsem zvedava na zítra.

alexkisss
19. črc 2021

@anoanonym1 no to sem také zvědavá na dnešek teda

janys1488
19. črc 2021

@snazilka3 ja byla na pohotovosti...a dneska jdu do CARu

beka91
19. črc 2021

Taky jsem kvůli špinění byla včera na pohotovosti. Sice jsem viděla bijící srdíčko o 3 dny dřív😍 (do CARu na UZ jdu ve středu), ale moc mě to neuklidnilo, protože tak neochotné a nepříjemné zdravotníky jsem snad nikde nezažila😔. Nicméně asi to nic nebylo tedy, uvidím, co mi řeknou ve středu. Držím palce @snazilka3 , aby bylo všecko v pořádku!

maki06
19. črc 2021

Holky,všem vám přeju,ať to dobře dopadne.🍀🍀🍀 Já jdu dnes na revizi,čekám,až na mě přijde řada. 😔

alexkisss
19. črc 2021

Tak holky já už čekám na transfer tak držet palecky

anoanonym1
autor
19. črc 2021

@maki06 boze, to me strašně mrzí 😔 přeji mnoho sil 😔🍀

anoanonym1
autor
19. črc 2021

@alexkisss držím palce 🍀 ja tam mam byt ve 12.45 a na řadu pry půjdu zase kolem 14h,tak to se tam zase pocuram 😵

snazilka3
19. črc 2021

@beka91 mno ja mam jit do caru na kontrolu az 3.8. to bych do te doby nevydrzela. Ma gynekolozka je nastesti skvela a chapala me obavy po tom co mam uz za sebou. V CARU mi po telefonu rekli ze je to bud a nebo... Coz chapu, ale to ujisteni ze se nejedna o nic vazneho je k nezaplaceni. Verim ze budeme mit vsechny uz jen pozitivni zpravy. 🍀🍀🍀

alexkisss
19. črc 2021

@anoanonym1 tak už mám po a už jedu domu

zuzicek2013
19. črc 2021

@maki06 jak to co se stalo?

maki06
19. črc 2021

@zuzicek2013 zamlkle tehotenstvi,tak to vypadalo od začátku nadějně a bohužel se přestalo vyvíjet. 😔

rozitta
19. črc 2021

@maki06 drž se🌹🍀

alexkisss
19. črc 2021

@anoanonym1 tak co jak ses na tom

beka91
19. črc 2021

@snazilka3 tak jak jsi dopadla? Doufám, že je všecko v pořádku!

anoanonym1
autor
19. črc 2021

@alexkisss ahoj, super, at to vyjde 🍀🙏🏼 ja sla na řadu nakonec, az v 15h a samozřejmě jsem musela párkrát ucurat, protože uz se to nedalo vydržet a na sále mocak skoro prázdný. Ale nevadilo to a bylo to super. Před chvílí jsem dorazila domů ☺️☺️🍀

rozitta
19. črc 2021

@anoanonym1 @alexkisss hodně štěstí holky, ať vám to vyjde!!!!! 🍀🍀🍀

anoanonym1
autor
19. črc 2021

@rozitta dekuji moc💗🍀

alexkisss
20. črc 2021

@rozitta děkuji moc

alexkisss
20. črc 2021

@anoanonym1 super tak držím palecký aby nám to vyslo ju

janys1488
20. črc 2021

@snazilka3 tak krvaceni ustalo jeste ten den, a doktori mi rekli ze je vse v poradku

luuc5
20. črc 2021

@alexkisss holky taky vam moc drzim palce !!at to vyjde 💜

anoanonym1
autor
20. črc 2021

@alexkisss děkuji 🍀🙏🏼 taky držím, určitě to vyjde 🙏🏼🍀

@luuc5 děkujeme 🍀🙏🏼

snazilka3
20. črc 2021

@beka91 v patek me ceka dalsi ultrazvuk. Podle toho jak mi je po ranu a vecer spatne a porad jen spim si troufnu rict ze je vse zatim o.k. 😃

alexkisss
20. črc 2021

@anoanonym1 ahojky tak jak ti je dodržuje s klidový režim a lezis

anoanonym1
autor
20. črc 2021

@alexkisss ahoj, ja ležela jen včera po ketu a dnes jsem byla venku se projít, u mamky, a delala jsem si hovězí vývar.. Jinak dnes jsem si lehla, az kolem 18h..minule jsem ležela 2 dny po ketu a nic z toho nebylo, tal se chci hýbat, aby se prokrvovala děloha a bubline se u me líbilo 😊

Strana