icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
21. črc 2021

@anoanonym1 tak já jen polehavam jinak porad něco dělám jezdim na nákup varim atd snad bude vše v pohodě dnes se mi po ránu udělalo nevolnosti ale zas to přešlo

anoanonym1
autor
21. črc 2021

@alexkisss me akorát bolí v podbřišku jako na MS, jibak nic 😀 ale všechno bude dobré 😊

alexkisss
21. črc 2021

@anoanonym1 jo to me bolelo první den jak kdybych to mela dostat a pak to přešlo mám žaludek jak na vodě jen se podíváme na jídlo

snazilka3
21. črc 2021

Tak vcera tady pisi jak to vypada dobre a dnes se probudim a krvacim 😔😟dopr.

beka91
21. črc 2021

@snazilka3 ach jo, to mě mrzí! Ale opravdu to nemusí nic znamenat!! Pojedeš k doktorovi? Drž se! Já mám za hodinku kontrolu v CARu, tak jsem taky nervní...

anoanonym1
autor
21. črc 2021

@alexkisss tak to me je špatně z jídla od doby, co beru estrofem 😵

snazilka3
21. črc 2021

@beka91 drzim pesti at vse dobre dopadne. Ja jsem mela pred chvili telefonat s doktorkou. Uvidim jak to bude pokracovat a kontrolu nechavame na patek. Chapu ze je to bud a nebo. Pozitivni mysleni nahodim 😁... holt si rikam ze budu jedna z mamin ktere prokrvaci cele tehu.

alexkisss
21. črc 2021

@anoanonym1 no to me taky naštěstí mi pomáhají jedny kapky a aspoň něco malo sním doktorka říkala ze aapon teplem vývar mám do sebe dostat tak se snažím no

anoanonym1
autor
21. črc 2021

@alexkisss jojo, to ja se cpu polévkama od doby, co mam ten estrofem, protože do sebe nic moc nedostanu.. Maso mi nejak smrdí, takže ho do sebe nedám 😀 ale zase mam po polevkach hlad, ale představa jiného jídla, tak je mi špatně 😀

alexkisss
21. črc 2021

@anoanonym1 no ted sem se přesvědčila ze rohlík s gerveis není dobrý nápad šlo to ven tak si varim kuřecí polévku a budu válčit asi jen na tom maso taky nemusím ted smrdi mi a ani nemám na maso chut

anoanonym1
autor
21. črc 2021

@alexkisss mam to stejně, ale ja to mam po tom estrofemu.. Nevím proč 😀

beka91
22. črc 2021

Ahoj @luuc5 , tak jak dopadl první UZ😍?

luuc5
23. črc 2021

@beka91 ahooj dobre dopadl 😍 7+1 pryy ..a ❤️Biijee takze zatim vsechno v poraadku ..co tyy ?

beka91
23. črc 2021

@luuc5 jee, tak super! Moc držím palce, aby bylo všecko v pořádku i dál🍀. U mě naštěstí taky vše ok😍. Kdy Tě čeká další kontrola? Mě už propustili z CARu a 12.8. jdu ke gynekoložce.

alexkisss
23. črc 2021

@luuc5 Holky držím palce js sem 4 den po ET to čekání je šílený a ještě mi teda není vůbec dobře
@beka91

beka91
23. črc 2021

@alexkisss taky Ti moc držím palce❤! Není Ti dobře - bolí Tě břicho po OPU? Já jsem byla taky tak týden, dva rozbitá :(. Hodně odpočívej!

luuc5
23. črc 2021

@beka91 to i ja tobe drziim 💜ty jsi byla vcera ?taky ?mela jsem za to ze jdes o den pozdeji 🤔jsem to nejak popletla ..i mee ..a ted se mam objednat ke svoji.v pondeli budu volat takze jeste nevim kdyy .

luuc5
23. črc 2021

@beka91 aa jak se ciitis ?😁💜

luuc5
23. črc 2021

@alexkisss tyy jo to leti 😁uz ctvrty den ..a jak ti je ?boli te neco ?drzim taky palce !!!at se to povede💜

beka91
23. črc 2021

@luuc5 nn, já byla naopak den před Tebou - ve středu 🙂. A teď zas 3týdenní čekání...uf, nějak jsem z toho pořád hrozně vynervovaná🙈.
No, fyzicky se cítím každý den jinak, ale většinou jsem k smrti unavená😅. Ale snažím se nějak fungovat. Ráno po probuzení mám žaludek trochu na vodě, ale zatím žádné hrozné nevolnosti. Na spoustu věcí, co jsem dřív jedla, nemám chuť, ale po jiných bych se zas utloukla...nechutenstvím tedy netrpím😀. Jak je Tobě 🙂?

luuc5
23. črc 2021

@beka91 jaa taky tak kazdej den jinak ..ale vetsinu dne si pripadam jak po draku 🙄snidat musim jinak bych se poblila ..a celkove dost jim 😂a unavena jsem taky dost ..vetsinu dne prolezim ..to je hrozny 🙈🙈

alexkisss
23. črc 2021

@luuc5 kromě toho ze zvracim prakticky každý den tak me jinak nic neboli ani hlava nic

luuc5
23. črc 2021

@alexkisss jeezisi to nezavidim ..me je kazdej den na zvraceni a nic 🙄

alexkisss
23. črc 2021

@luuc5 dneska teda je mi výjimečně dobře i sem spala celou noc ale musím si dávat pozor na to co jim musím vždy jen něco malého omáčky guláše a polévky mi dělají problém už se Těšín az ty nevolnosti zmizi

anoanonym1
autor
23. črc 2021

Ahoj, tak ja dnes 4.den po ket, a přestalo me úplně bolet břicho a vubec nic mi není. Tak doufám, ze se bublina chytla a drží se 🙏🙏🙏🍀💗

alexkisss
23. črc 2021

@anoanonym1 určité jo

veronikaopava
23. črc 2021

@alexkisss
@anoanonym1 holky mohu se jen zeptat,čím myslíte,že to je,že je Vám nebo bylo zle? To už mohou být priznaky takhle brzy?

anoanonym1
autor
23. črc 2021

@veronikaopava tak me bylo zle z estrofemu. Od doby, co ho beru, nic moc nesnim, a z některých věcí je mi šoufl. Příznaky to určitě nejsou 😀

veronikaopava
23. črc 2021

@anoanonym1 jo tak,tak to je jasny, tak moc držím palce ,ať to vyjde a holky jaké vám zavadeli embryo ,myslím jaké kvality ,já na et byla teď ve středu

alexkisss
23. črc 2021

@veronikaopava me bylo řečeno ze to může byt vlivem hormonu taky toho moc nesnim a musím si dávat pozor co jim aby mi nebylo zle

Strana