icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

haluzska
7. zář 2021

@rozitta ze Zlina nejsem dojizdim z Becvy cca hodku a pul. No muj gyndar rikal,ze je divné, ze me nikdo jako na stalo nema,ale ze se nemam nechat odbyt a nechat si nekoho pridelit. Za rok a neco co tam jezdim,tak si ne stridaly 3lekarky pak 2 a ted jsem rekla, ze uz bych opravdu rada byla u nekoho kdo se mi bude venovat. Tak jsem u pani Evy a ta hledala co by jsme udelali ,aby me nikam na operaci nemusela posilat,jelikoz rikala ze ji to prijde zbytecne. Tak mi predepsala 10den intralipid a pripada kortokoidy a pokud bude test pozitivni da dalsi davku lipidu. Dneska jsem 7den po Ket uz bych i testovat mohla meli jsme 5deni ale mam strach🙄

rozitta
7. zář 2021

@haluzska já bych netestovala dřív jak ten 12. den, co doporučují. Vydrž!! To píchání a pnutí je dobrá zpráva, tak snad už ... 🙏🍀

haluzska
7. zář 2021

@rozitta nechci ani drive testova.. od pateho dne mam takove ty zavimave pocity a k tomu se pridalo natahovani,jak na zvraceni ... tak snad uuz 😇🥰 moc diky za podporu

alexkisss
7. zář 2021

@haluzska taky ti moc držím palecky já dnes udělala test sem 11 den po let vloženo 5 denni embryjko a test nádherný v patek na krev sem zvedava

haluzska
7. zář 2021

@alexkisss jee kdybych mela takovy tak budu skakat snad 3m vysoko 😊 ja jdu na krev 14..

alexkisss
7. zář 2021

@haluzska já sem taky malém vyskočila tři metry vysoko Těšín se na patek

veronikaopava
7. zář 2021

@alexkisss je moc moc gratuluji ,ať je vše v poradku

alexkisss
8. zář 2021

@veronikaopava Děkuji snad bude vše v poradku

haluzska
8. zář 2021

Manzel udelala sis ten test rano ... ne lasko... pak jsem sla a udelala... ze sem se do toho poustela 😒

alexkisss
8. zář 2021

@haluzska jak to

haluzska
8. zář 2021

@alexkisss uplne negativni

alexkisss
8. zář 2021

@haluzska kolikaty den ses

haluzska
8. zář 2021

@alexkisss dne je to 8den po ket

rozitta
8. zář 2021

@haluzska třeba se ještě něco ukáže 🙏 kdyby to ale nevyšlo, moc doporučuji Mudr. Štěpán Machač v Olomouci, je to kapacita. I když dojíždění bude dál, tak je větší jistota otěhotnění. Popřemýšlej..

rozitta
8. zář 2021

Holky, dotaz🙈 jestliže mi 17.8. vložili pětidenní embryo, mám počítat, že datum početí je 12.8.? 😁

alexkisss
8. zář 2021

@rozitta ano me také vkládaly pěti denní embryo a vychází mi termín na 15. Kvetna

alexkisss
8. zář 2021

@haluzska může se ještě určité ukázat nezoufej moc ti držím palecky a budu se za tebe modlit ji😊

haluzska
8. zář 2021

@rozitta dekuji jsi hodna 😊

snazilka3
9. zář 2021

@haluzska ja mela 8 den ducha ze jsem ho videla jen ja. Neztracej nadeji!!

alexkisss
9. zář 2021

Holky drzte mi zítra palce jdu na krev a sem nervózní vše se mi dnes s...! Oparila sem se na hrudníku rozbila skleničku same lepší dnes

rozitta
9. zář 2021

@alexkisss držím pěsti!! Ale myslím, že jsi jasná ☺️😉💪👍

alexkisss
10. zář 2021

Holky rani testik je úplně mocnej tak snad krev bude taky

alexkisss
10. zář 2021

@haluzska a jak ses na tom ty kocko?

luuc5
10. zář 2021

Ahooj holkyy 🌸jak se cititee ?ja jsem 15 tt a citim se najednou nijak 😂na to jak mi bylo blbe ..🤢tak ted je to uplne jiny ..tak nejak netehotne 🙄v pondeli jdu na kontrolu tak doufam ,ze je vsechno v pohode ..🙏🏼

alexkisss
10. zář 2021

@luuc5 já se cítím zajimave vzbudí me i v noci zvracení a porad mám nějak žaludek na vodě jinak sem cca 6 týden sem zvědavá dnes na krev odpor vysledky

rozitta
10. zář 2021

@luuc5 to je v pohodě neboj!! Vždyť druhý trimestr má být nejkrásnější. Nevolnosti ustoupí. Všude to píšou v těch knížkách o mateřství ☺️👍

luuc5
10. zář 2021

@rozitta joo ja vim 😂ale vis jak ..je to takovy divny ..na to jak jsem porad mrcela ..ze me boli hlava ,spatne mi je ..a ted najednou nic 🤔🙈jako za to jsem radaa ..hlavne teda at je vsechno dobryy ..🌸a co tyy ?

luuc5
10. zář 2021

@alexkisss taky jsem to tak mela na zacatkuu 😁🙈a ted niic ..

luuc5
10. zář 2021

@alexkisss jaa myslim ze podle testu je to jasnyy 🌸

haluzska
10. zář 2021

@alexkisss já netestuji.. už jsem to vzdala.. v úterý jedu na krev a pak už asi nic.. teď to byl 4ket a nemáme zařazeno nic.. mimčo nám není asi bohužel souzeno

Strana