KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@alexkisss je moc moc gratuluji ,ať je vše v poradku
@veronikaopava Děkuji snad bude vše v poradku
Manzel udelala sis ten test rano ... ne lasko... pak jsem sla a udelala... ze sem se do toho poustela 😒
Holky, dotaz🙈 jestliže mi 17.8. vložili pětidenní embryo, mám počítat, že datum početí je 12.8.? 😁
Holky drzte mi zítra palce jdu na krev a sem nervózní vše se mi dnes s...! Oparila sem se na hrudníku rozbila skleničku same lepší dnes
Ahooj holkyy 🌸jak se cititee ?ja jsem 15 tt a citim se najednou nijak 😂na to jak mi bylo blbe ..🤢tak ted je to uplne jiny ..tak nejak netehotne 🙄v pondeli jdu na kontrolu tak doufam ,ze je vsechno v pohode ..🙏🏼

@rozitta ze Zlina nejsem dojizdim z Becvy cca hodku a pul. No muj gyndar rikal,ze je divné, ze me nikdo jako na stalo nema,ale ze se nemam nechat odbyt a nechat si nekoho pridelit. Za rok a neco co tam jezdim,tak si ne stridaly 3lekarky pak 2 a ted jsem rekla, ze uz bych opravdu rada byla u nekoho kdo se mi bude venovat. Tak jsem u pani Evy a ta hledala co by jsme udelali ,aby me nikam na operaci nemusela posilat,jelikoz rikala ze ji to prijde zbytecne. Tak mi predepsala 10den intralipid a pripada kortokoidy a pokud bude test pozitivni da dalsi davku lipidu. Dneska jsem 7den po Ket uz bych i testovat mohla meli jsme 5deni ale mam strach🙄