icon

KET, kolikátý den testovat?

barunka229
21. říj 2017

Ahoj holky,vím že dotazů a otázek ohledně ketu je tu hodně,ale jsem dost nervozní a žádný ty odpovědi mě neuklidnují.Chci se zeptat jsem 8 Den po KET dvou petidenní embryek s AH,dnes jsem si dělala testík a sněhobílo,myslíte že je to brzy? Nebo jen stresuji.Moc děkuji za jakoukoli odpověd nebo zkušenost.

be_ruska
21. říj 2017

Ahojky ja si myslim, ze uz by na testu neco bylo vidět, ale urcite jeste neztracej naději a zkus treba test 10. Den. Ja jsem taky po ketu ale teprve druhy den 🙂

barunka229
autor
21. říj 2017

@be_ruska Já měla transfer 13.10 a na krev jdu až v pátek 27.10.Jsem nervozní protože všude čtu jak jsou vidět dušíci a tak.Tak uvidíme co prinesou další dny,ale děkuji. 🙂

be_ruska
21. říj 2017

@barunka229 uplne ti rozumim. Ja jsem taky nervozni a je to strasne dlouhych 14 dni 🙂 nejradeji bych uz taky testovala 😀

absintka19
22. říj 2017

@barunka229 ja po KET testovala az 13.ty den takze jsem nemela stres zda duch ci bilo 🙂

vkackah
22. říj 2017

Holky je to ruzne.. ja mela 1 petidenni hatchujici blastocystu a 8 den uz byl slaby duch.. ale jsou holky, ktere mely az 10 nebo 12 den..

luciebx
22. říj 2017

Já testovala 7 den a mini duch tam byl 😍

hance89
22. říj 2017

Já také testovala 7.den a byl pidi dusík

kafr
22. říj 2017

Ja mela 10. den po ET slabeho ducha, ktereho spis videl manzel nez ja. Po par dnech zesilila.
Klid, testujes fakt brzo, to jsou jen rarity kdo uz to vydi. V normalnim cyklu bys taky testovala az 14 dni po ovulaci.😉

majajaa
22. říj 2017

Ja testovala 14 den po ET a byl duch. Takze kdybych testovala 8, nic by tam nebylo...

barunka229
autor
22. říj 2017

No tak uvidíme,hrozně se to táhle tohle je už můj třetí trasfer ani už nemáme žádné mražáčky....takže je to bud a nebo
@be_ruska no hrozných 14 dní,jak říkáš vubec to neutíká,snažíš se myslet na jiné věci a stejně ti myšlenka zklouzne co se asi děje ve tvém těle...🙈

barunka229
autor
25. říj 2017

Tak 12 den a nic bílo a zas bílo,tak jsem se s tím už srovnala a snad zas příště....snažím se být nad věcí 🙂 a @be_ruska Tobě přeji at máš dvě čárky jak dálnice . 👍 😉

be_ruska
25. říj 2017

@barunka229 to je mi lito. Priste to urcite vyjde. Ja zatim netestovala

barunka229
autor
25. říj 2017

@be_ruska Tak to zkus vydržet,já měla akorát nervy z toho.Takže na to už příště prdím.Doufám že hned jak dostanu MS pujdem na další stimulaci...to budou Vánoce a budu mít zaměstnanou hlavu až až. 😀

beruda
25. říj 2017

Já neměla KET, ale jen ET a měla jsem pozitivní test osmý den. Ale byl to opravdu takový dušíček, že jsem nevěděla, jestli jsem ho nevytáhla očima. Pak ale velmi rychle sílil.

barankalova
15. zář 2021

Holky jdu si pro radu.
Mam za sebou nekolik neuspěšných těh. Vždy když jsem byla tehotna i po ivf i po ket i přirozene jsem to poznala podle bradavek.
Minule ket mě hned druhy den začali bolet a byloto tam.
Teď jsem 2 den po a nic.
Je nejaka šance? Je možne ze se příznaky mění?
Vim že je to ve hvezdach ale potřebuju to nejak ventilovat a slyšet příbehy🙄