icon

KET květen. Má někdo?

soninkas
13. kvě 2021

Ahoj holky.Je tu někdo kdo má v květnu KET?Já byla 5.5 ,vložen jeden 5ti denní mrazáček.Předevčírem jsem zkusila TT.Prikladam fotku.Koukala jsem jak blázen, že 6 den po KET už byl duch,tak se modlím ať je vše v pořádku. Ovitrelle jsem pichala 28.4 ,tak to už by snad nemělo mít vliv.Jinak beru Godasal,medrol,gynprodyl a jednou za tři dny agolutin.

KET květen. Má někdo?
Strana
z4
andrevo
25. kvě 2021

@soninkas moc děkuji. Určitě vyzkouším. No u mě je to složitější i z důvodu imuno problému, revmatoidní artritidě. Vím, že je právě menší šance než u ET a jak se to blíží tak mám strach a není s kým bych to mohla probrat. Od druhého dne cyklu mám brát estrofem, tak jsem zvědavá jak na něj budu reagovat, ale ať jakkoliv tak pro miminko cokoliv, jen bych si přála aby to vyšlo.
Tak uvidíme.

soninkas
autor
26. kvě 2021

@andrevo a bereš něco na tu imunitu?já mám taky problém,že mi v imunologii vyšly nějaké protilátky,tak musím brát medrol a godasal.Me třeba všechny ty léky co beru,nic nedělají.

andrevo
26. kvě 2021

@soninkas jj beru medrol. Jinak nic, ale volala jsem si do centra a právě paní doktorka mi dala ten estrofem, tak uvidíme, jestli pak přidá ještě něco. Po ET jsem brala utrogestan, tak uvidíme zda mi ho dá znovu nebo přidá ještě něco. Já se s imuno léčím u Dr. Malickove, takže jsem hlídaná. Já mám vyšší NK buňky, pak i autoimunitní problém tam je a ještě mám jen 0,05 zásobu vajíček, takže taky nic moc. Do toho mam endometriózu, která se pořád vrací i po operaci.
Nejhorší je pro mě to vědomí, že je to pořád relativně 50:50 a díky tomu co vše mám, tak i když se snažím být v klidu a pohodě, nějak to nejde.

soninkas
autor
26. kvě 2021

@andrevo to je dobře,že jsi hlidana a řeší se to.Urcite ti daj něco na udržení. Hlavně se snaž pozitivně myslet, vyjde to a basta 😊🙏🍀

luuc5
27. kvě 2021

@soninkas holkyy tak ja dneska devaty den ..a test uplne bilej ..tak to vidim dalsi mesic ..dalsi pokus ..😕

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 to mě mrzi🍀ale zkus ještě za 2 dny nekomu se ukazi // později...

luuc5
27. kvě 2021

@haskre zkusim ..ale moc tomu nedavam . Skoro vsechny pisete 7-8den ,ze uz jste neco mely ..a ja nic 🤔🤷🏿‍♀️

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 chápu...ale je to opravdu hodně individuální 🍀❤️

luuc5
27. kvě 2021

@haskre joo ja viiim 🌸💜treeba se jeste neco ukaze ..ale uz jsem smirena s tim ze nee

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 a kolikaty pokus to byl?

luuc5
27. kvě 2021

@haskre prvnii praave .. a ja jsem tomu tak verila ..ze to vyjde hneed.

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 Jasne to chápu....tak to má každá...jak je už více pokusí tak to člověk bere jinak❤️Já podstoupila 4 ivf a vypadá to nadejne 🍀

luuc5
27. kvě 2021

@haskre samozrejme tady pisou holky ,ze se jim test ukazal pozdeji ..ale ne prijde ten devatej den takovej zlomovej 🤷🏿‍♀️

luuc5
27. kvě 2021

@haskre tyy jo..tak to si nejvic zaslouzis 💜a test ti vysel kdy pozitivni ?

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 dekuji moc mne vkládali dve 3 denni embrya a duch byl 6 den

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 to fakt nevim který dne je zlomovy....

luuc5
27. kvě 2021

@haskre to je kraasa proste ..vidis a ja devaty den a ani naznak ..

luuc5
27. kvě 2021

@haskre nejhorsi je ..porad neco o tom cist 😂ale me to proste neda ..

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 to je pochopitelně😄všechny to zname....

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 já té chápu...uvidis...nezbývá než cekat🍀❤️Já čekala 5 let 😄

luuc5
27. kvě 2021

@haskre bozee pet let ...a nehrabe ti ?😂me uz totiz joo ..a to resime teprve rok

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 nehrabe...nejvic mi hrabalo a mrzelo mne to po tom roce....pak uz si člověk zvykne 😄

luuc5
27. kvě 2021

@haskre asi joo ze ..me to ze zacatku neprislo ..az tak posledni mesic ..uz tech hormonu a vseho mamplny zuby 🙄ted jeste ten bilej test..

haskre
27. kvě 2021

@luuc5 je to narocne....mne to nemusis říkat😄ale čím dele to trvalo už jsem se smirila i ze bude život bez deti...je potreba si opravdu najít i jiné zájmy a neupinat se úplně na ti snahu...ale z hlavy to člověk nedostane nikdy🙈

luuc5
27. kvě 2021

@haskre to nee no ..ja jsem to ze zacatku brala fakt v poho ani jsem na to nemyslela 😁az ted mi asi preskocilo po tom transferu ..

soninkas
autor
27. kvě 2021

@luuc5 ahojky.tak třeba se ukáže dyl,moc bych ti to přála 🍀🙏

luuc5
27. kvě 2021

@soninkas sees hodnaa dekujuu 💜trebaa joo ale treba taky ne🙄

andrevo
Autor odpověď smazal
luuc5
28. kvě 2021

Hoolky je tady nektera co mela 10ty den po ket negativni test a pozdeji se jeste neco ukazalo ?nebo je to uplne ztraceny ?🤭☘️

soninkas
autor
29. kvě 2021

@luuc5 furt bílo?😔 co jsem četla na diskuzích, tak 10 tý den už něco většinou vidět je.Ale jsou i případy,že se čárka ukáže ještě dýl. Těžko říct

Strana
z4