KET květen. Má někdo?
Ahoj holky.Je tu někdo kdo má v květnu KET?Já byla 5.5 ,vložen jeden 5ti denní mrazáček.Předevčírem jsem zkusila TT.Prikladam fotku.Koukala jsem jak blázen, že 6 den po KET už byl duch,tak se modlím ať je vše v pořádku. Ovitrelle jsem pichala 28.4 ,tak to už by snad nemělo mít vliv.Jinak beru Godasal,medrol,gynprodyl a jednou za tři dny agolutin.

@soninkas jj beru medrol. Jinak nic, ale volala jsem si do centra a právě paní doktorka mi dala ten estrofem, tak uvidíme, jestli pak přidá ještě něco. Po ET jsem brala utrogestan, tak uvidíme zda mi ho dá znovu nebo přidá ještě něco. Já se s imuno léčím u Dr. Malickove, takže jsem hlídaná. Já mám vyšší NK buňky, pak i autoimunitní problém tam je a ještě mám jen 0,05 zásobu vajíček, takže taky nic moc. Do toho mam endometriózu, která se pořád vrací i po operaci.
Nejhorší je pro mě to vědomí, že je to pořád relativně 50:50 a díky tomu co vše mám, tak i když se snažím být v klidu a pohodě, nějak to nejde.
Hoolky je tady nektera co mela 10ty den po ket negativni test a pozdeji se jeste neco ukazalo ?nebo je to uplne ztraceny ?🤭☘️

@soninkas moc děkuji. Určitě vyzkouším. No u mě je to složitější i z důvodu imuno problému, revmatoidní artritidě. Vím, že je právě menší šance než u ET a jak se to blíží tak mám strach a není s kým bych to mohla probrat. Od druhého dne cyklu mám brát estrofem, tak jsem zvědavá jak na něj budu reagovat, ale ať jakkoliv tak pro miminko cokoliv, jen bych si přála aby to vyšlo.
Tak uvidíme.