KET květen. Má někdo?
Ahoj holky.Je tu někdo kdo má v květnu KET?Já byla 5.5 ,vložen jeden 5ti denní mrazáček.Předevčírem jsem zkusila TT.Prikladam fotku.Koukala jsem jak blázen, že 6 den po KET už byl duch,tak se modlím ať je vše v pořádku. Ovitrelle jsem pichala 28.4 ,tak to už by snad nemělo mít vliv.Jinak beru Godasal,medrol,gynprodyl a jednou za tři dny agolutin.

@marticka85po ahojky.Co ty?Vše v pořádku?😊❤
@soninkas ano jen jedno....asi bude operace...je to druh mimodelozniho tehotenstvi ...hrozí ze by mohlo něco prasknout...budou mě asi pozorovat par dni a pak se to musí nějak vyřešit...takovou bolest jsem dlouho nezazila myslim psychickou...po 5 letech..4 ivf...toto...je to velmi vzácně...
@haskre ale vím jak ti je.ja měla za 3/4 roku 2x mimodelozni, takže jsem přišla o oba vejcovody.a při tom druhým, jsem si říkala,že to fakt nemůže být pravda,že bych měla takovou smůlu...Furt nic a když už se nám konečně povedlo,tak to dopadlo operací. Takže se taky tě páteční kontroly bojím
@soninkas ahoj,hlasim sa ako u mna prebieha. 28.5 som zacala masivne krvacat aj s kuskami sliznice,hned som bola aj hospitalizovana. Bolesti v podbrusku,v krizoch.uz som myslela ze je po vsetkom a prisla menstruacia. Nechali si ma 11dni v nemocnici a chvalabohu vsetko je v poriadku,krvacanie sa podarilo zastavit za 2-3dni. Bala som sa velmi a pomohlo mi mysliet na toho drobecka v brusku a verit mu. Nakoniec 7.5 ma prepustili uz aj s akciou srdiecka a hcg 56tisic. ❤
@soninkas oprava prepustili ma 7.6 😊
@marticka85po ahojky.ja si říkala,že jses neozvala.Tyjo,tak ještě,že vše dobře dopadlo ❤.A moc gratuluji,opatruj se.
@soninkas dakujem aj tebe zelam vsetko dobre 😘🍀

@soninkas mame smulu ..🙁tak pristi mesic dalsi pokus..tak ten snad uz vyjde ..