icon

KET květen. Má někdo?

soninkas
13. kvě 2021

Ahoj holky.Je tu někdo kdo má v květnu KET?Já byla 5.5 ,vložen jeden 5ti denní mrazáček.Předevčírem jsem zkusila TT.Prikladam fotku.Koukala jsem jak blázen, že 6 den po KET už byl duch,tak se modlím ať je vše v pořádku. Ovitrelle jsem pichala 28.4 ,tak to už by snad nemělo mít vliv.Jinak beru Godasal,medrol,gynprodyl a jednou za tři dny agolutin.

KET květen. Má někdo?
Strana
z4
luuc5
30. kvě 2021

@soninkas mame smulu ..🙁tak pristi mesic dalsi pokus..tak ten snad uz vyjde ..

soninkas
autor
30. kvě 2021

@luuc5 ach jo,to mě mrzí,tak příští měsíc už to určitě klapne 🍀🙏

luuc5
31. kvě 2021

@soninkas snad joo💜

soninkas
autor
31. kvě 2021

@haskre ahojky.Zitra Ti budu držet palce, těším se na fotecku z utz 😊.A jak Ti je?Mě je teda zle celý den.Po jídle trošku lepší,ale vždy jen na chvíli. Papa 😊❤

soninkas
autor
31. kvě 2021

@marticka85po ahojky.Co ty?Vše v pořádku?😊❤

haskre
31. kvě 2021

@soninkas dekuji moc,jsme zvedava zda půjde už něco vidět 🍀mne je celkem Dobre,ale jak říkáš lepsi je mi po jídle...někdy nemám chut na nic a spis mám chut na nezdravě jidla...zeleninu do sebe nemuzu dostat...

haskre
31. kvě 2021

@soninkas a ty jdeš kdy na utz?

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre už bude určitě něco vidět❤.Ja jdu v pátek, tak se těším,ale i bojím. Jim taky dost,a kolikrát vůbec nevím,co si dát, aby si spravila chuť. Musíme to vydržet 😎.Tak tfuj,tfuj, tfuj 🍀🙏

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre tak co???Celý den držím palce a už mě docela bolej 🤣

haskre
1. čer 2021

@soninkas 😢je to špatný lezim v nemocnici...miminko tam je 6+1 ale na špatným místě v rohu delohy...

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre coooo?No to snad ne.A to bude revize?Nebo proč jses v nemocnici?Chytlo se jen jedno?Ach jo😔😔😔

haskre
1. čer 2021

@soninkas ano jen jedno....asi bude operace...je to druh mimodelozniho tehotenstvi ...hrozí ze by mohlo něco prasknout...budou mě asi pozorovat par dni a pak se to musí nějak vyřešit...takovou bolest jsem dlouho nezazila myslim psychickou...po 5 letech..4 ivf...toto...je to velmi vzácně...

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre no ty blaho.....co na to napsat😪😪😪.To je fakt neskutečná smůla. A kort po všech těch předchozích nezdarech. Je mi to moc líto. A nejde,že by se to ještě dalo nějak zachránit?Nebo vyřešit?

haskre
1. čer 2021

@soninkas musel by se stát nějaký zazrak a muselo by de posunout směrem do delohy....

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre ale vím jak ti je.ja měla za 3/4 roku 2x mimodelozni, takže jsem přišla o oba vejcovody.a při tom druhým, jsem si říkala,že to fakt nemůže být pravda,že bych měla takovou smůlu...Furt nic a když už se nám konečně povedlo,tak to dopadlo operací. Takže se taky tě páteční kontroly bojím

haskre
1. čer 2021

@soninkas ano člověk už si říká ,čím si to opravdu zasloužil....budu moc držet v pátek pesti 🍀❤️Je to depresivní být sama na pokoji ,kdybych mohla být aspoň doma....

soninkas
autor
1. čer 2021

@haskre dekuju,dam Ti vědět.Drž se.....třeba se stane zázrak ❤🍀🙏

soninkas
autor
4. čer 2021

@haskre ahojky.Tak jsem byla na kontrole.Odpovida 6+5tt,už byla i ❤ akce.Od včera celkem dost spinim, tak jsem tam šla docela vyděšená.A co ty?Jak ti je?❤

haskre
4. čer 2021

@soninkas super to je krásná zprava...já už jsme po revizi a Zitra už snad domu❤️At pekne roste!

soninkas
autor
4. čer 2021

@haskre dekuju moc. Ach jo,já čekala,že se třeba stane zázrak.Budu Ti moc držet palce,ať příští pokus vyjde!!!!Odpočívej a naber sílu. Doma ti bude určitě mnohem líp.❤

marticka85po
9. čer 2021

@soninkas ahoj,hlasim sa ako u mna prebieha. 28.5 som zacala masivne krvacat aj s kuskami sliznice,hned som bola aj hospitalizovana. Bolesti v podbrusku,v krizoch.uz som myslela ze je po vsetkom a prisla menstruacia. Nechali si ma 11dni v nemocnici a chvalabohu vsetko je v poriadku,krvacanie sa podarilo zastavit za 2-3dni. Bala som sa velmi a pomohlo mi mysliet na toho drobecka v brusku a verit mu. Nakoniec 7.5 ma prepustili uz aj s akciou srdiecka a hcg 56tisic. ❤

marticka85po
9. čer 2021

@soninkas oprava prepustili ma 7.6 😊

soninkas
autor
9. čer 2021

@marticka85po ahojky.ja si říkala,že jses neozvala.Tyjo,tak ještě,že vše dobře dopadlo ❤.A moc gratuluji,opatruj se.

marticka85po
11. čer 2021

@soninkas dakujem aj tebe zelam vsetko dobre 😘🍀

Strana
z4