KET, listopad 2011
Je tu nějaká holčina co jde taky na ket ted v listopadu? 🙂
@s.nek Ahoj,já mám to samé,ještě když ležím na zádech je to ok,ale z boku když stojím mám břicho pěkně nafouklé,také mě to překvapilo..myslím,že to bude utrogestanem ,ale říkaly holky,že u druhého mimča bříško vyskočí dřív než u prvního..Také bych si ráda pořídila nějaké úpletové šaty,at se nemusím tlačit v kalhotech na svátky.. 😀
@vormoni díky zase se tady ukažu a tobě tfuj tfuj hodně štěstí!!!
@darazv davku 150 a mela jsi tolik vajicek ja davku 175 a mela jsem 9 vajicek teda k pouziti jen 6.
@jana321969 tak vieš vela aj urobí jak reaguje telo na hormony no a moje telo asi dost 😀
no prave - to je mazec ale znam jeste jednu ta na stejnou davku jak ja mela 20 vajicek a divej na me, takze tim padem slaba davka nejakeho hormonu i minimalni stimulace muze mit stejny ucinek skoro nebo spis nulovy??? to se asi tak neda rict vid.
@darazv snad příští rok pro nás obě bude fakt lepší a budeme maminkami 🙂
@vormoni no tak přesně ty jsem si pořídila 🙂 je to super. už jen dva dny do UZ, už ať je to za námi a jen s dobrými zprávami!!! jinak já mám po prvním těhotenství potrhané svalstvo na břiše, takže to bude i tím, stačí že se trošku napiju nebo najím a už mám břicho, nejde to nijak zpevnit, jedině jít na plastiku, ale to si nechávám až po druhém těhotenství, tak snad už to bude toto 🙂
@s.nek Ahoj,já se teprve kouknu až pojedu do Ph,spojím kontrolu s nakupováním..doufám,že budou dobré zprávy a tím pádem i nálada na nákupy..🙂Už se také těším,ať to máme za sebou..Já měla břicho jako před porodem,až ted posl.půl roku bylo volnější,nemělo cenu se snažit o mimčo a přitom posilovat,to se nedoporučuje..ted s věkem už očekávám ,že to bude chtít pak máknout.. 😉
@vormoni já právě nikdy neměla břicho, tak mě to dost trápí, a pořád jsem po porodu cvičila a posilovala, až jsem zjistila, že to nemá cenu, že to není vytahané, ale potrhané svalstvo a že to se zpevnit nijak nedá :( takže mi tak divně visí a v půlce ho mám rozdělené jako zadek a takovou jakoby celulitidu tam mám prostě fuuuuuuuj takže se těším, že až se trošku zvětši teď tak by mohlo zase trošku dobře vypadat 🙂 no a pak ta plastika. Jiné jak dobré zprávy si nepřipouštím, ale taky už se těším, až to bude za námi a budeme si jistí 🙂
@s.nek Tak to je smůla s tím bříškem,kolik jsi nabrala v těhoteství?Já asi 15kg ve finále,ale většina šla dolů hned s porodem a pak kojením,takže jsem byla do roka hubenější než před těhotenstvím..Já myslela že hrozí max.strie,tak jsem mazala,ale ne zas tak poctivě..a měla jsem asi štěstí že i ty se mi vyhnuly..Takže zítra přeju štěstí a pak si písnem jak jsme dopadly..🙂Bude to ok,určitě 😀
@vormoni no tak to já jsem si zase vyžrala úplně všechno, mamka strie neměla a to se mnou přibrala 20 kilo, tak jsem myslela, že se mi taky vyhnou, ale začaly se mi dělat už v 17tt a to nad koleny, pak prsa a nakonec teprv břicho, to jsem teda měla mega velké, ale přibrala jsem jen 16 kilo no není to nejmíň ale ani nic extrémního myslím, 9 jsem nechala v porodnici a do měsíce jsem měla všech 16 dolů, horší to bylo asi s těmi kily, co jsem přibrala kvůli dvouletému braní hormonů, bylo to taky zhruba 16 kilo a některé mi už bohužel zůstaly :( sice jsem začala zase trošku hubnout, ale jak jsem zas začala brát hormony, tak se to zastavilo, ale asi jsem nic nepřibrala naštěstí, ale i tak si připadám jak otesánek :( ale co, teď už to neva a jestli všechno klapne, tak se do toho budu moct příští rok dát :D určitě si písnem, držím pěsti!!!
Ahojte maminky i zatial nemaminky tak hlasim slizniku oki ešte pre istotu piatok ultrazvuk a pichnem injekciu ovitrelle a šup v utorok ketik tak hadam ježisko dostane rozum a ja budem konečne tehula však do tretice všetko dobré a mam dalši liek navyše prednison 🙂a vy sa jak citite ?joj jak vam zavidim maminky 😉 paaaa
tak holky, je tam!!!! a srdíčko už bouchalo jak zvon 🙂 je jen jeden ale i tak je radost veliká, tak se pěkně koukejte příští měsíc přidat, moc vám držím pěsti!!!

@s.nek dakujeme a určite to dopadne dobre a budeme čoskoro maminy 😀