KET, nemohla jsem na WC embryjka vytlačit?
Ahoj holky, je tu někdo, kdo by mě poradil. Jsem druhý den po KETU.Včera i dnes jsem byla na velké straně a musela tlačit. Je to hloupé, ale ptám se. Nemohla jsem embryjka vytlačit?
Ahoj holky, 😢😢 tak to nedopadlo 😢 dva roky útrap, léků, pichani injekcí do břicha, času a několik desítek tisíc 😖 bez výsledku. 😢 Nevím, jak se s tím vyrovnat 😢
Vám přeji nádherné Vánoce a mnoho krásných okamžiků s vašima dětmi ❤ 👶
@otazky nejsi v tom sama. My každým dnem začneme 4. rok snažení. O penězích a množství léků nemluvím. Několik IUI, jeden ET, 5x KET a nic. Jeden potrat v 9tt.
Po posledním KET jsem se taky rozhodla, že o dalším IVF nechci ani slyšet, peníze nejsou a všechno je v háji.
Peníze pořád nejsou, ale v lednu jdeme do jiného CAR, zkusíme zatím IUI, necháme si dodělat nějaká vyšetření a budeme šetřit a během příštího roku snad i na IVF bude. Aby bylo, nastupuji te´d do druhé práce. Prostě vždycky je nějaké řešení. Ale naprosto tě chápu, po posledním KET (více než dva měsíce zpět) jsem to viděla úplně stejně a nechtěla o dalším snažení ani slyšet. Dej si pauzu, užij Vánoce (pro mě budou těžké, termín porodu, jsem měla mít přímo na Štědrý den), a až se budeš cítit, zas se do toho vrhnete. Přeji hodně štěstí a ať jsi co nejdřív v pořádku po všech stránkách

Děkuji za podporu. Volala jsem do centra, příští týden mám dojít na krev. Víte, byly kvalitní vajíčka, embryolozka to chvalila, sliznice vpořádku, tak mě to dost bere. Naděje mi tedy zůstala, ale raději nedoufat, a pak se radovat. Test si mám strach udělat.