KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
Zítra je první den kdy dostávám ms...nevím jestli si to vsugerovavam,ale přijde mi,že me začali bolet záda a břicho jako na ms...😳
@valerie111 To nic neznamená. Já mám takové pocity pořad.
@smtanka Já az dnes..ale tak snad to bude ok. Ještě přežitek víkend a zase bude lip..
Dobré ráno děvčata, s jakými pocity jste se dnes probudily? Já jsem opět usnula kolem dvanácté a probudila se ve tři. Břicho pořád bolí a jinak mi nic není. Už se nám to do pondělí krátí 🙂
@valerie111 Mě bolí břícho jako u MS už od čtvrtého dne a opravdu intenzivně. Nic to neznamená 🙂
@maikkynna Dobré ranko...tak u mě pocity nic moc...už včera vecer sem mela divnej pocit..ráno už hnedo-cerveny výtok.Do ted jen bily z utrogestanu. Dnes jsem 9dni od et a 28 den cyklu. MS dostávám 28 -31...Co dodat...
@valerie111 Snad se ti MS nerozjede. Já jsem minule ani nešpinila, rovnou začala červená. Taky se bojím, ale musíme myslet pozitivně 🙂
@maikkynna Já taky doufám, ale v koutku duše vím jak se věci mají. Já vždycky začínám špiněním. A navíc test negativní.
@valerie111 i dnes jsi zkoušela?
@valerie111 6 - 12 den to může být uhnizďování vajíčka a může porušit nějákoou cévu, tak proto to špinění. Budu držet palce, aby se nic nerozjelo 😉
@maikkynna Jo jo.
@briketaaaa Kéž by...moc dekuju
@valerie111 budeš volat do centra?
Myslela jsem že pockam jestli to zůstane stejný nebo se rozjede...Myslíš, že bych mela volat...?Podle me mi nic neřeknou. ..
třeba ti navýší nějáké léky, jako mě včera. Já špinim tak málo, tak jsem byla hodně na vážkách. Ale jestli tam máš i červené, tak bych volala
Dobre ráno jsem dnes jak po flámu motá se mě strašně hlava to jsou asi ty hormony 🙂
@briketaaaa Ale ty si mela už i pozitivní test ne?
jj, i potvrzené z HCG. Stejně bych zavolala. Mě se pak taky ulevilo psychicky aspon.
Tak už se to rozjelo...tak alespoň vím na cem jsem.
@valerie111 to je mi líto já mám mít mens za 5 dní tak uvidíme jak to dopadne
@valerie111 😒 to je blbiii třeba to jeste neni menstruace 😔
@renda12 Nic ti držím palce!!!Mé to ještě ani nedošlo. ..😕
@valerie111 pořád je naděje, že tam mimčo je 😒
Dnes je strašný den. I tak pro mě. Moc se bojím. Potřebuji provětrat, povzbudit nebo si jen poplakat. Pořád se chodím hlídat na záchod. Nevím, ale už ta nejistota na mě trvá dlouho. Navíc jsem se ráno vzbudila a špinění bylo silnější... Bojím se. Chci, abych usnula a vzbudila se alespoň příští týden... Nebo tak za pul roku!? 😱
@valerie111 Mrzí mě to. Máš plán jak Dál? Ket nebo žádost na pojišťovnu? Jednou to musí vyjít. Zatím, máš dnes nárok na to, udělat si velkou radost 😘
@valerie111 Mrz mě to. Všechny úspěchy neúspěchy s vámi prožívám. Když je člověk na stejné lodi, tak ho to taky zabolí. Já jsem plakala a hodně se mi ulovilo. Pak už jsem byla myšlenkami napřed a do dalšího pokusu mi to rychle uteklo. Drž se a jak píše @smtanka, jednou se nám to všem tady povede!
@briketaaaa Myslíš? Já si spíš myslím, že když jsem ms dostala v terminu tak je to jasný. ..
@smtanka Mé to ještě nedošlo. ..Máme 4 mrazacky.

@smtanka a to je docela mazec tolik léku ja mám jen ten utrogestan na co je ten prednison a estrimax