icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

briketaaaa
11. črc 2015

@jika10 já také nemám žádné příznaky. Trochu citlivé prsa, v břiše občas zabolí, jinak nic. Břicho bolí spíš, že se pozoruji 🙂

bobyna
11. črc 2015

@maikkynna určitě je všechno v pořádku 😉taková dálnice na testu to neni jen tak

valerie111
11. črc 2015

@briketaaaa Uff. Ještě že tak

maikkynna
11. črc 2015

@bobyna Děkuju za povzbuzení 🙂

smtanka
11. črc 2015

Teda holky! Vy nám tu sobotu děláte akční! 😀

smtanka
11. črc 2015

@maikkynna Ten test je opravdu ukázkový! Ničeho se neboj. Mě na klinice řekli, že bolesti jako na MS a špinění je normální. Ale vím, jak se cítíš. Taky jsem z toho nervózní. Jediné co mi řekli bylo, abych hlídala, že to není čerstvá krev. Pokud je hnědé to špinění, tak je to prý ok.

smtanka
11. črc 2015

@briketaaaa Teeda to je krááásnýýýýýý!!! První fotečka miminka v této diskusi. Pořádně se opatruj. A žádné slzy! To miminku nesvědčí. Už jsi viděla tu novou popelku? Je moc pěkná. Mě ji manžel pustil na uklidnění. Pusť si pohádku. Třeba pak uvěříš i té své ,-)

maikkynna
11. črc 2015

@smtanka snažím se být v klidu, ale nejde to. Jak na to myslím, abych už nešpinila, tak mě břicho bolí ještě víc.

briketaaaa
11. črc 2015

mě už rozbrečí i reklama na plenky Pampers. Ach bože 😀

renda12
12. črc 2015

Holky mám dotaz máte zkušenost s tím že se to nepodaří že se embryo nechyti po ket a chcete hned zácit se stimulaci na ivf.

smtanka
12. črc 2015

@renda12 Já se s lékařem o tom jen bavila. Pokud jsi v pořádku a nemáš žádné cysty, pak podání žádosti na pojišťovnu může jít hned po třech měsících od podání první žádosti. Záleží na tom, kdy jste podávali žádost na 1. Ivf. 😃 pokud je po nezdarenem Ketu schválena žádost a i ty budeš v pořádku, mohla by jsi teoreticky hned začít 😃

renda12
12. črc 2015

@smtanka já si právě taky myslím ivf jsem měla minulý rok někdy v dubnu tak by to mohlo být ok uvidíme v pondělí ještě uvažuji o změně jezdíme do Zlína a přemýšlím o heliosu jelikož stejně ve Zlíně nám už dávno doporučuji změnu lékaře nebo centra jezdíme tam přes 3 roky

smtanka
12. črc 2015

@renda12 To fakt? Oni sami Vám navrhli, aby jste změnili centrum? A tam jste lékaře nevystridali?

valerie111
12. črc 2015

@smtanka Já mám ještě 2x 2 mrazacky a potom by me čekalo 3.ivf. a už ted vím,že by jsme šli do Heliosu do Brna.

smtanka
12. črc 2015

@valerie111 A odkud by jsi ty přešla? A v čem je ten Helios tak dobrý? nebo odkud jste se o něm dozvěděli tak, ze tam chcete přestoupit?

renda12
12. črc 2015

@smtanka jo říkal nám to dvakrát že by meditaci neměnil tak máme vystřídat lékaře to nemusím jelikož jsem se všemi už měla cest ale ten náš je nejlepší tak uvidíme jak se dohodneme chtěla bych jít totiž hned a pokračovat v neschopence ale to by zřejmě při prejiti nešlo

renda12
12. črc 2015

Meditace tzn medikace

valerie111
12. črc 2015

@smtanka Ted chodím do Artu v českých budejovich. Na myšlenku přemýšlet o jiném centru me přivedla jedna dobra duše tady na fóru. A pak jsem začala srovnávat. A došla k tomu,že centra, jejich úspěšnost a celkove kvalita se hodně liší. A taky hodně čtu na jejich stránkách,kde odpovídají na dotazy.

valerie111
12. črc 2015

@renda12 Já jsem ted po neúspěšném et a právě kvůli neschopence chci hned v tomhle cyklu na ket. Zítra mam volat do centra,zatím jsem mluvila jen se sestrou a ta říkala, že doktor chce většinou pauzu 1 - 2 cykly,ptala jsem se jestli je to kvůli úspěšnosti a Prej ne ,je to proto aby si tělo odpočinulo od hormonů. Tak jsem zvedava jak se dohodneme😕

michell86
12. črc 2015

Ahojky, taky se přidávám do klubu. 😉 Jsem ráda, že už tohle všechno mám za sebou a NAŠTĚSTÍ úspěšně . 🙂 KET 12.5. se nám povedl na poprvé i když nás provázeli drobné komplikace a jsme ve 12tt, tak snad už máme nejhorší za sebou a můžeme se jen radovat 🙂 Takže nezoufejte. Všem Vám moc moc moc držím pěsti.

renda12
12. črc 2015

@valerie111 já jdu až za další týden na kontrolu tak uvidíme a pak ti dám vědět

smtanka
12. črc 2015

@michell86 To je moc dobrá zpráva. 12.tt to je už paráda. Můžu se zeptat, jestli chodíš do práce? Já jsem teď doma a čekám na kontrolu za týden. Ale čárka na testu stále sílí, tak snad půjde všechno dobře i dál.

michell86
12. črc 2015

@smtanka moc díky,máme toho ještě spoustu před sebou, ale snad už bude jen dobře. Jelikož jsem OSVČ tak bohužel chodím, ale snažím se to omezovat, dikybohu nemám žádné komplikace až na celodenní nevolnost 🙂, jinak bych se na to vykašlala. Úplně vím co prožíváš, to čekaní je strašný, ale pak přijde strašná úleva, ale můžu říct, že se bojím při káždé návštěve Mudr. ,aby bylo vše tak jak má. Pokud tam ta čárka je, tak tam už zůstane jen bude krásně sílit. 🙂 Taky jsem neměla ten začátek jednoduchý, po ketu jsem strašně krvácela, tak jsem se pomalu smiřovala s tím , že se nezadařilo, ale naše zlatíčko je určitě velkej bojovník už proto čím vším si musel projít a vidíš už jsem ve 12tt, takže nezoufej a hlavně pozitivně mysli. Moc držím pěsti. Za týden máš odběry na HCG?

renda12
12. črc 2015

@valerie111 tak přesně proto jsem se rozhodla pro změnu do Brna do heliosu mají tam dosti jiný názor než ve Zlíně a výsledky mají dobré i diskuse takže zítra se objednám k panu primáři texlovi a uvidíme napsal mi jen že si nám vzít všechny papíry ze Zlína a to stačí

smtanka
12. črc 2015

@michell86 Asi ano. Máme domluveny termín.

valerie111
13. črc 2015

@renda12 ok☺

valerie111
13. črc 2015

@renda12 Tak to me budeš informovat🙂 Já ted mam před sebou ještě 2xket 2 pětidenní ch embryjek v Artu a pak se uvidi😕

briketaaaa
13. črc 2015

Tak už jsem zase krvácela 😢 v centru se k tomu staví dost chabě, jako, že žádná kontrola není potřeba, že jestli jde o potrat, tak s tím stejně nic neuděláme atd. Nakonec jdu na "vynucenou" kontrolu zítra. Kontrola pro kontrolu. Ach jo, do zítra se zblázním 😠

maikkynna
13. črc 2015

@briketaaaa Ach jo. To krvácení umí pěkně vystrašit. Na kolik máš zítra kontrolu? Budu držet palce a věřím, že bude vše v pořádku. V centru by měli být více vstřícní. Člověk tak nech tolik peněz, tak by se měli chovat tak, aby udělali vše.

valerie111
13. črc 2015

@briketaaaa Budz držet palce

Strana