icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
13. črc 2015

@briketaaaa Dobře si udělala. Líp jsi to zařídit ani nemohla. Držím všechny pěsti a myslím na tebe.

renda12
13. črc 2015

@briketaaaa měli jste tam normálně ihned zajet takový řeči jsme taky měli to nic není s tím se nedá nic udělat a normálně jsme se zbalili a zajeli do centra a bylo z tama tě neposlou pryč aspoň vemou krev a dají ti třeba injekci člověk chce být slušný ale kolik když vidí jak právě řeší takový situace je to děs

renda12
13. črc 2015

@valerie111 tak mrazacky ti pošlou do heliosu to není problém

bobyna
13. črc 2015

@briketaaaa drž se 👍🏼trochu podpory z centra by fakt neškodil pro ne to asi transferem konci

valerie111
13. črc 2015

@renda12 Tak to hrotit nebudu.. to me ani nenapadlo..mrazacky ještě nechám na Artu.

briketaaaa
13. črc 2015

holdy děkuji vám za podporu. Jdu tam po devaté. Prý mám být v klidu, copak to jde? Kdyby mi udelali uSG, tak je to záležitost na pět minut. Hold drahých pět minut....

maikkynna
13. črc 2015

@briketaaaa pokud ale krvácíš dost, tak bych jela hned.

valerie111
13. črc 2015

@briketaaaa Tak jak si dopadla?

briketaaaa
14. črc 2015

Ahoj holky, tak jsem po kontrole. Naštěstí je vše v pořádku. Mimi od soboty krásně vyrostlo, ze 3mm má 5,4mm a dokonce je jeden den napřed. Žádný hematom tam není, takže asi zase nějáká cévka rupla. Jinak musím ležet. Už mi ochabují svaly. 😀

maikkynna
14. črc 2015

@briketaaaa Krásná zpráva 🙂 Jsem ráda, že je vše ok.

Já jsem dnes byla na krvi a mám to potvrzene

bobyna
14. črc 2015

@briketaaaa supeeer

bobyna
14. črc 2015

Ja dnes 8 den po Et to čekání je strašný 😔😔

briketaaaa
14. črc 2015

@maikkynna moc gratuluji
@bobyna možná už by bylo něco vidět na testíku

mě už je od včerejška hrozně špatně, myslela jsem, že to je tím stresem, ale moc mě to ani dneska nepřešlo. Do jídla se musím hrozně nutit, pořád mi navaluje a když se nenajím, tak je mi taky zle :D

valerie111
14. črc 2015

@briketaaaa Tak to je super☺

bobyna
14. črc 2015

@briketaaaa tak jsi mě pěkně navnadila tím testem a to jsem si říkala že to fakt vydržím. A nevydržela 😀jsem fakt hrozná koupila jsem si ten citlivý test tu plastovou tyčinku .Počurala a nic za minutu jak je tam napsáno tak jsem ho vyhodila a pak jsem si četla opět diskuze o slabých čarkach které se obevi později . Šla jsem hrabat do koše a oni tam jsou // jedna je slabounka ale je tam ja vím ze je to brzo se moc radovat ale po těch letech 😍😍😍😍

bobyna
14. črc 2015

Snad jo☺️

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa Mám velkou radost! Tak miminko krásně roste. Úplně mě tvá zpráva nabídla pozitivním myšlením. Těším se na další pokroky. Vypadá to, že jsi mezi nama první s ranní nevolností. Snad se toho taky dočkám 😃

smtanka
14. črc 2015

@maikkynna Super zpráva. Tak už je to jisté maminko. Pořádně se opatruj 😉

smtanka
14. črc 2015

@bobyna Je tam krásně vidět čárka. Tento test jsem si taky jednou dělala. Na mamatestu jsem měla už tři dny sílícího ducha, zatímco tento test nic neukázal. Přesně jako píšeš. Přišla jsem po hodině a čárka tam byla. 🙂

smtanka
14. črc 2015

Dneska je parádní den diky vám holky 😃

briketaaaa
14. črc 2015

@bobyna čárka na 8. den super. Poprvé, když jsem byla těhotná, tak jsem dělala test 9. den po IVF. Doba odečítání byla 5 min. a duch se objevil asi až 7 minutu. Takže to vůbec nevadí, že to bylo za tak dlouho. Doporučuji testy dělat ob den. Kdybys dělala každý den, tak není vidět takový rozdíl. 😉

@smtanka no ranní nevolnost, spíš celodenní, ale určitě tomu přispěl i ten stres. Doufám, že už bude jen líp. Pozitivní myšlení je hrozně důležitý, tak si obě musíme dát závazek, že se budem snažit na 110%

na další a asi i poslední kontrolu jdu do centra příští středu, tak snad se konečně náš sen stává skutečností. Po předchozí zkušenosti mám pořád strach. I když tam už to bylo ze začátku divné...

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa Poslední kontrola v centru!? Paráda. To je pro mě taková druhá zásadní meta. První metou k cíli byl duch na testu. A řekli ti v jakem jsi tydnu? Byla jsi na ultrazvuku? Bylo slyšet srdíčko? Promiň, mam spoustu otázek. Ale mám pocit, že v takovém stádiu, v jakém už jsi, je těhotenství poprvé skutečností. Těším se na to.

briketaaaa
14. črc 2015

@smtanka to si myslím alespoň já, že mě pak předají do péče gynekologa, když bude všechno v pořádku. To první těhotenství jsem chodila ještě do centra déle, protože bylo embryjko pořád tak o 5 dní zpožděné. Je zvláštní, že mi to ten doktor naznačil hned, že to nedopadne dobře. 😒

jj je to další část, pak už se bude odpočítat 1,2,3...velký USG, screening atd. 🙂

Dneska jsem 6 + 1 a mimi velikostně odpovídá 6+2. Takže to odpovídá. Na ultrazvuku jsem byla už 2x (v sobotu na pohotovost a dneska v centru). Srdíčko bylo vidět už na pohotovosti (to jsem byla 5+5). Srdíčko je na USG vidět jak to tam bliká. Jinak jsem ho ještě neslyšela, protože to dělají až déle, mohlo by to embryu ublížit, že to hodně hřeje nebo co. Má to asi jinou frekvenci než klasický ultrazvuk.

Klidně se ptej, na to co tě zajímá. Taky to všechno hrozně prožívám. Kuli nové práci jsem musela rok a půl čekat, než jsem šla na KET. Hrozně špatně jsem to snášela, když všechny moje kamarádky a známý kolem mě byly těhotné. Samozdřejmě jsem jim to přála, ale i tak to bylo těžké.

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa A u toho prvního těhotenství ti pan doktor naznačil, že to nebude dobré, už u prvního ultrazvuku? A co ti řekl? Trochu se bojím mě návštěvy v centru, která mě v patek čeká.

To s tím srdíčkem a ultrazvukem jsem nevěděla.

Vím, co myslíš. Člověk reaguje víc na své těhotné okolí. Já jsem ze začátku tady na kotníkovi diskuse jen pročítala. Jednu, která souvisela s Ivf jsem přečetla celou. Byla z roku 2012, myslím. A tam mě naopak to těhotenství holek povzbuzovalo. Letos jsou už všechny totiž maminky. 😃

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa Podle těhotenské kalkulačky jsem dnes 5+1. O týden za tebou 😃

briketaaaa
14. črc 2015

@smtanka no naznačil, docela mě to v tu chvíli rozčílilo, jak si může dovolit vůbec něco takového říct. Přesně si už nevybavuji jak to řekl. Ale když se podívám s odstupem času, tak věděl nevyhnutelný. Bylo to už z 1 USG, pak jsem šla ještě na druhý, třetí a pak mě dal do péče gynekologa. Když jsem se gyndaře ptala, jestli vadí, že je embryo pořád pozadu, tak říkal, že se mohlo déle zahnizďovat a že to nevadí. No a pak když jsem přišla na ten první velký screening.... ☹

To blikání je to nejkrásnější blikání na světě 😉

To první těhotenství, i když bylo z IVF, tak bylo takové nečekané. Já jsem šla do centra řešit to, že nemám MS, alespoň tak mě tam poslal můj bývalí gynekolog. Když nám hned na první schůzce řekli, že jediná možnost je IVF, tak jsme byli oba v šoku. Když už to tak přišlo, tak jsme do toho šli. Nikdy jsme nikoho neznala, kdo tam byl, nebo kdo by měl podobné problémy. Něják jsem to neřešila, nic jsem nečetla, z ničeho jsem se nestresovala. Prostě to tak plynulo. Teprve teď mám plno známých a přátel, které mají podobné potíže a musí řešit to, co jsem řešila já. Tak se vždycky na mě obrátily, abych jim řekla své zkušenosti.

Moje máma sledovala diskuzi IVF v době kdy jsem byla já, všechny otěhotněly, jedna potratila, ale ta už má taky mimi.

briketaaaa
14. črc 2015

@smtanka. No tak vidíš to. Ty si byla na KET 26.6.?

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa U nás to bylo hodně podobné. Jen to zatím nevyšlo. Snad až do teď. 😃

smtanka
14. črc 2015

@briketaaaa Přesně tak. 😃 Přijde mi, že je to už dávno. Přitom ne. Nejraději bych už hladila velké bříško 😉 jako každá.

valerie111
15. črc 2015

Ahojky,tak co nového? Mé už skončila ms a ve středu jsem objednana do centra. Jsem zvedava,jak se domluvíme. ..chtěla bych si jít hned pro mrazacky...Doktor se po tel moc ne tvářil. .Prej to není standartni postup...ze to není dobrý pro me...ale závěr byl,že uvidí po kontrole..😐

Strana