icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

briketaaaa
15. črc 2015

@valerie111 na jednu stranu si myslím, že pokud by se mu to nezdálo, tak radši měsíc počkej. Můj gynekolog po tom mém potratu mi taky říkal, že je lepší počkat, zrovna tam měl holku, která nepočkala a měla prý hrozné komplikace v těhotenství.

bobyna
15. črc 2015

@valerie111 no držím pěsti třeba to půjde a bude to jeste tento měsíc 😉

valerie111
15. črc 2015

@briketaaaa Dam na něj. Uvidíme. Ono asi bylo i rozhodující, že potratila
.

valerie111
15. črc 2015

@bobyna Kéž by

smtanka
15. črc 2015

@valerie111 Super, tak už je to tady 😀 Jsem zvědavá, na čem se domluvíte. Taky bych to brala jako první schůzku pro mimi. Protože teď už to vyjde.

briketaaaa
16. črc 2015

@valerie111 no to je jasný, prostě věřit tomu co řekne a zbytečně nechvátat, aby to nebylo na škodu.

když jsem šla do centra, že chci KET, tak mě taky těšilo, když jsem už doma měla ty léky apod. Prostě konečně se něco začalo dít. 🙂

valerie111
16. črc 2015

@smtanka Jses uzasnej optimista🙂

valerie111
16. črc 2015

@briketaaaa přesně tak...pomáhá nám ten pocit ze hen nečekáme. .Já léků beru poměrne málo. .tak doufám, že bude stejného názoru a hned mi dá mrazacky🙂 bez nějaké pauzy. Říkal že vse uvidí na ultz a pak se uvidi🙂

briketaaaa
17. črc 2015

ahoj holky, tak co nějáké novinky?

valerie111
17. črc 2015

@briketaaaa Ode me novinky az ve stredu 😉

briketaaaa
17. črc 2015

něják mi to ležení doma začíná lést na mozek....

briketaaaa
17. črc 2015

jinak u mě taky budou novinky až ve středu, tak snad bude vše, jak má 😕

smtanka
17. črc 2015

Já dnes byla na kontrole. Od příště už můžu k vlastní lékařce. Na klinice se se mnou rozloučili s těmito údaji 😃: 6+4 nějak rychle rosteme 😄 Srdíčko bilo. Teda lékařka to říkala, slyšet nic nebylo. A Hcg přes 10 000.

smtanka
17. črc 2015

Mně to ležení doma taky nedělá vůbec dobře. Kdy plánujete návrat do práce? Já už bych i šla... Ale mám prý ještě týden vydržet a pak se uvidí.

bobyna
17. črc 2015

Ahoj u mě taky nic nového asi ve středu na krev 😀 jinak mě je strašný teplo a řešila jsem jestli do bazénu či ne dr říkala ze mužů delat všechno ale ten utroš vaginálne furt nevim

jika10
17. črc 2015

No holky, tak to já jsem ráda, že jsem doma. Jsou dny, kdy jsem fresh a dneska jsem od čtyř odpoledne jak spící panák a shodou okolností malá mě nenechala celý den vydechnout, protože přes poledne nespala, tak to bude asi taky tím.
Jinak mě teda asi zmáhají taky ty tepla. Za 3 týdny jedeme na dovcu do Chorvatska, tak jsem zvědavá jak to tam přežiju, jestli tam bude takhle

briketaaaa
18. črc 2015

@smtantanka tak to moc gratuluji. Je fajn, že už tě předali do péče gynekologa. Já doufám, že mě předají ve středu, když bude všechno OK.

Jinak když všechno půjde, jak má tak návrat do práce neplánuji, Už na minulé kontrole mi doktorka chtěla dát neschopenku. Mám dovolenou skoro do konce srpna, takže bych od září nastoupila na PN. Ten poslední týden v srpnu bych do práce šla, abych mohla dodělat propadlíky 😀

Mám pořád problémy s tím špiněním, tak nechci nic pokoušet ☹ V pondělí mám jít na školení, tak snad bude všechno v pořádku.

@bobyna já bych se bazénu bála kvůli infekci, tak se radši koupat nechodím

bobyna
18. črc 2015

@briketaaaa no taky to tak nějak cítím 😕

m.aa.b
18. črc 2015

Ahojky, tak Já dnes Ofiko den testování 😉 v pondělí se budu objednávat na27 na utz 😉

briketaaaa
18. črc 2015

@m.aa.b moc gratuluji 😉

smtanka
18. črc 2015

@m.aa.b To je radost. Tak maminko, jak si takovou informaci dnes užíváš? 😉 Jak se cítíš?

smtanka
18. črc 2015

@briketaaaa Mám to podobně. Všichni mi říkají, ať zůstanu doma. Bojím se hlavně raniho vstávání a dojíždění. Celé dopoledne jsem úplně mimo. Unavená a malatná. Na druhou stranu ta představa, že budu příštích 8 měsíců doma, mě děsí. Musím se rozhodnout.

briketaaaa
18. črc 2015

@smtanka taky jsem původně chtěla jít ještě do práce, ale prostě jsou důležitější věci. Zvlášť, když mám ty potíže co mám... No být 8 měsíců doma, když už mi hrabe po týdnu...☹

valerie111
18. črc 2015

Holky moc vam to všem preju...a zároveň závidím, že vam to všem vyšlo a Já stále jen čekám. ..jsem z toho smutna :(

briketaaaa
19. črc 2015

@valerie111 nezoufej, ani mi co už máme pozitivní testy a USG za sebou nemáme vyhráno. Miminko je hrozně citlivé a kdykoliv se může cokoliv stát. Minule jsem byla už 13+1, když se to pokazilo. A neboj tobě to dřív nebo později taky vyjde, musí. Kolikrát si byla už na KET nebo ET?

Dneska jsem se taky probudila se špatnou náladou, není mi dobře, bolí mě hlava a břicho. Ach jo

bobyna
19. črc 2015

@valerie111 nebuď smutná ultrazvuk bude určitě skvělí a půjdes si pro mrazačka 😉

bobyna
19. črc 2015

@briketaaaa hlava mě poboliva taky to je to teplo hodně se musí pít 🍷🍷🍷

bobyna
19. črc 2015

@m.aa.b to je hustej test jinak gratuluji☺️

verry
19. črc 2015

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? 🙂 v pátek se chystám na KET... mame posledního mrazačka tak doufám že to bude šampion 😵
chtěla jsem se zeptat jaky jste měli režim po transferu?? ležely jste nebo normalně fungovaly? a zadařilo se? Určitě je tu hodně těhulek 🙂

briketaaaa
19. črc 2015

@verry Ahoj. Koukala jsem, že už máš 1 KET úspěšně za sebou 🙂 Určitě ten poslední co na vás čeká bude extra šampion, nebo šampionka 🙂 Můžu se zeptat, jestli jsi měla i nějáké neúspěchy?

Jinak režim po transferu, po prvním ET jsem měla režim klidový, ale měla jsem to zkomplikované hyperstimulačním syndromem. Bohužel se to ve 14 týdnu pokazilo ☹ Ted při KETu jsem asi 14 dní chodila normálně do práce, tak ve škole začaly prázdniny, tak jsem byla doma, ale dělala jsem vše. Pak jsem měla potíže se špiněním a krvácením, tak už týden jenom ležím 😢 pokud vše výjde, tak půjdu na PN. Jinak jsem v 7 týdnu. Ve středu USG kontrola

Strana