KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@verry pokaždé jen jedno. Ještě mám zamraženy 3 embrya na dva pokusy. To čekání na výsledek KETu je asi o něco snažší, když už jednoho rošťáka doma máš, nebo ne? Člověk to doma odpočítává a hrozně pomalu to utíká
@briketaaaa jo to teda, minuly měsíc nebyl čas ani přemyšlet jestli to vyšlo nebo ne.. ono s malym je prace až až 😅 a proto ted půjde na víkend k babičce abych mohla odpočívat aspon ty 3 dny po Ketu 😀 . Předtím jsem po Et a Ketu taky ležela a zavedlo se. Tak snad se zadaří 🙂
je fajn slyšet že i jedno se pěkně uhnízdilo 😵
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Na KET jdu přespříští úterý, od čtvrtka začínám zavádět Utrogestan. Máme zamražena 4 embrya po dvou dávkách a do dalšího IVF už se nechystám, tak doufám, že to ještě vyjde! 🙂
@verry Ahoooj, my už se známe. 🙂 Je neuvěřitelné, jak to uteklo a jsou to tři roky, že?
Měla jsem prodlouženou kultivaci ze 7 vajíček zůstala jedna blasta ke mě do bříška a druha do mrazačku😍
@verry Strašně se na to těším a držím nám všem palce. 🙂 Dobře sis to zařídila s děťátkem, to bude mít embryjko klídek na hnízdění. Mně to teď naštěstí vyšlo, že mi zítra začíná dovolená a končí až týden po KETu. Nedávno jsme se přestěhovali, tak si aspoň stihnu uklidit, umýt okna, a pak už jen těhotnět! 🙂) Jinak my ušli od posledního těhotenství taky kousek cesty. Prošli jsme druhým IVF a dohromady 3x KET, dokonce 2x jsem otěhotněla mezitím i přirozeně, ale všechno skončilo biochemickým těhotenstvím nebo spontánním potratem v 6tt. Ale jsem prostě nastavená na velkou rodinu a jen tak nevzdáme. 🙂)
Já vím,že nemůžu zoufat..jste zlaticka🙂 Doufám, že ve středu me potesi a zase se to někam hne...to čekání je nejhorsi:/
To nevim dozvím se ve středu na krvi 😀
@nemorosis Máš to krasne naplanovany😊Tak moc přeju aby vse vyslo😊
@nemorosis tak ti to vyjde taky pěkně že budeš mít dovču a klídek na uhnízdění 😉 je dobře že se těšíš a kolik dětí tak chceš?
jinak si taky myslím že je větší šance při dvou když se zavedou, jen ja už budu zavádet 1 ale tak musí to vyjít 🙂 dneska už začínam s Utrošem.. a patek je co nevidět 😵
ach jo holky, já už nemůžu vylést ani z bytu. Jen co vylezu, začnu špinit. Achich ouvej 😢
Ahoj holky, tak jdu napsat novinky. Vše bylo dobré, hcg pozitivní a žádné bolesti. Dnes ráno mě zabolelo břicho a spustilo se krvácení. Okamžitě jsem volala do centra a ti mi řekli, ať přijedu. Dr. mi udělala ultrazvuk, viděla gestační váček a začínající plod. Dostala jsem injekci agolutinu a už ležím doma. Já se tak bojím, že to dopadne špatně ☹
@briketaaaa Slyšela jsem, že jedna známá špinila až do 6.měsíce. Dnes má krásné miminko. Drž se. A jak se jinak cítíš? Mně je už třetí den špatně. Tlak mám podle mě na bodu mrazu, točí se mi pořád hlava. Dnes už ale mam alespoň chuť k jídlu. Ta mi o víkendu chyběla...
@briketaaaa No to snad né! Ležet a ležet, to se opr avdu stává a nemusí to vůbec nic znamenat. Co takhle si zavolat do centra a sjet na utz dřív? Mě vždycky vzali, když jsem začala špinit. 🙂
@maikkynna Vůbec se ničeho neboj. Pozitivní myšlení je lék číslo jedna. Udělala jsi teď maximum. Jediné, co ještě můžeš, je pěkně papat, spát a relaxovat. Přečti si pěknou knížku, pusť si nějaký film... Alespoň na pár minut se soustřeď na jiné věci. Dopadne to dobře, uvidíš. Držím palečky, aby to co nejdřív přestalo.
@maikkynna já jsem už krvácela 2x a vše bylo v pořádku, takže hlavu vzhuru.
@nemorosis když jsem předtím volala do centra, že krvácím, tak mě sestřička z donucení objednala stejně až na druhý den. Dr. mi řekla, že na kontrolu, kdyby krvácení bylo nějáké silnější. Tohle je zatím špinění. Jdu na USG ve středu.
@briketaaaa a bolí tě břicho jako na MS? Mě vůbec nebolelo, až s tím krvácením právě :/
Ahoj maminky a budoucí maminky,
mě zbývá ještě 7 dní do těhu testu aby se ukázalo jestli se zadařilo 🙂 .
Děvčata tady je to dnes zas akční všechno musí byt dobre všechny negativní myšlenky se zakazují!!!!!

@briketaaaa ahooj, před 3 roky jsme podstoupili IVF - z ET jsem měla biochemické těhu... a hned z prvního KETU (o 2mražáčkách) - máme syna 🙂 a bysme radi druhé dítě... minuly měsíc jsem podstoupila KET ale bohužel nevyšlo.. a zbyva nam poslední mražáček tak doufám že to bude ten pravy 😵
tak super, gratuluji k těhu 😉 a měla jsi zaveno 1embrijko nebo 2?