icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

verry
19. črc 2015

@briketaaaa ahooj, před 3 roky jsme podstoupili IVF - z ET jsem měla biochemické těhu... a hned z prvního KETU (o 2mražáčkách) - máme syna 🙂 a bysme radi druhé dítě... minuly měsíc jsem podstoupila KET ale bohužel nevyšlo.. a zbyva nam poslední mražáček tak doufám že to bude ten pravy 😵
tak super, gratuluji k těhu 😉 a měla jsi zaveno 1embrijko nebo 2?

briketaaaa
19. črc 2015

@verry pokaždé jen jedno. Ještě mám zamraženy 3 embrya na dva pokusy. To čekání na výsledek KETu je asi o něco snažší, když už jednoho rošťáka doma máš, nebo ne? Člověk to doma odpočítává a hrozně pomalu to utíká

bobyna
19. črc 2015

@verry ahoj ja jsem 13 dni po prvním et a čekám na krevní test .Jinak jsem doma na pn a režim mám klidnější žádný brusle posilovna a tak hlavne nic netahám ale jinak vše normal

verry
19. črc 2015

@briketaaaa jo to teda, minuly měsíc nebyl čas ani přemyšlet jestli to vyšlo nebo ne.. ono s malym je prace až až 😅 a proto ted půjde na víkend k babičce abych mohla odpočívat aspon ty 3 dny po Ketu 😀 . Předtím jsem po Et a Ketu taky ležela a zavedlo se. Tak snad se zadaří 🙂
je fajn slyšet že i jedno se pěkně uhnízdilo 😵

verry
19. črc 2015

@bobyna ahoj a dělalal sis testík?? kdy jdeš na krev?

nemorosis
19. črc 2015

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Na KET jdu přespříští úterý, od čtvrtka začínám zavádět Utrogestan. Máme zamražena 4 embrya po dvou dávkách a do dalšího IVF už se nechystám, tak doufám, že to ještě vyjde! 🙂

@verry Ahoooj, my už se známe. 🙂 Je neuvěřitelné, jak to uteklo a jsou to tři roky, že?

verry
19. črc 2015

@nemorosis jéé ahooj, to mi povídej uteklo to děsně.. tak budem těhotnět zas pospolu 😉

bobyna
19. črc 2015

@verry Jj pozitivní takový dušici👻nevydržela jsem 14 dni tak v úterý zavolám do centra o domluvíme se na krev jinak mě první dny trochu bolelo břicho ale teď jsem docela OK ale zatím se neraduju počkám na krev a první ultrazvuk 😊

verry
19. črc 2015

@bobyna tak to vypada nadějně, držím pěstě! 😉

@nemorosis kolik sis nechala zavést minule? a ted si necháš 1 nebo 2?

bobyna
19. črc 2015

Měla jsem prodlouženou kultivaci ze 7 vajíček zůstala jedna blasta ke mě do bříška a druha do mrazačku😍

nemorosis
19. črc 2015

@verry Strašně se na to těším a držím nám všem palce. 🙂 Dobře sis to zařídila s děťátkem, to bude mít embryjko klídek na hnízdění. Mně to teď naštěstí vyšlo, že mi zítra začíná dovolená a končí až týden po KETu. Nedávno jsme se přestěhovali, tak si aspoň stihnu uklidit, umýt okna, a pak už jen těhotnět! 🙂) Jinak my ušli od posledního těhotenství taky kousek cesty. Prošli jsme druhým IVF a dohromady 3x KET, dokonce 2x jsem otěhotněla mezitím i přirozeně, ale všechno skončilo biochemickým těhotenstvím nebo spontánním potratem v 6tt. Ale jsem prostě nastavená na velkou rodinu a jen tak nevzdáme. 🙂)

nemorosis
19. črc 2015

@bobyna Tyyjo, to jsou skvělé zprávy! Doufám, že se pak pochlubíš testíky. 😉

nemorosis
19. črc 2015

@verry Vždycky jsem měla zavedená 2, i po tom druhém IVF. 🙂

bobyna
19. črc 2015

@nemorosis uz tam jeden mám😉teď tu krev meta číslo dvě a utz meta číslo 3

valerie111
19. črc 2015

Já vím,že nemůžu zoufat..jste zlaticka🙂 Doufám, že ve středu me potesi a zase se to někam hne...to čekání je nejhorsi:/

nemorosis
19. črc 2015

@bobyna Ajooo, ten je ale krásnej! Jen ať sílí! Kdy jdeš na utz?

bobyna
19. črc 2015

To nevim dozvím se ve středu na krvi 😀

valerie111
19. črc 2015

@nemorosis Máš to krasne naplanovany😊Tak moc přeju aby vse vyslo😊

verry
20. črc 2015

@nemorosis tak ti to vyjde taky pěkně že budeš mít dovču a klídek na uhnízdění 😉 je dobře že se těšíš a kolik dětí tak chceš?
jinak si taky myslím že je větší šance při dvou když se zavedou, jen ja už budu zavádet 1 ale tak musí to vyjít 🙂 dneska už začínam s Utrošem.. a patek je co nevidět 😵

briketaaaa
20. črc 2015

ach jo holky, já už nemůžu vylést ani z bytu. Jen co vylezu, začnu špinit. Achich ouvej 😢

maikkynna
20. črc 2015

Ahoj holky, tak jdu napsat novinky. Vše bylo dobré, hcg pozitivní a žádné bolesti. Dnes ráno mě zabolelo břicho a spustilo se krvácení. Okamžitě jsem volala do centra a ti mi řekli, ať přijedu. Dr. mi udělala ultrazvuk, viděla gestační váček a začínající plod. Dostala jsem injekci agolutinu a už ležím doma. Já se tak bojím, že to dopadne špatně ☹

1lenuska1
20. črc 2015

@maikkynna Moc drzim palce,at je vse v poradku!!!

smtanka
20. črc 2015

@briketaaaa Slyšela jsem, že jedna známá špinila až do 6.měsíce. Dnes má krásné miminko. Drž se. A jak se jinak cítíš? Mně je už třetí den špatně. Tlak mám podle mě na bodu mrazu, točí se mi pořád hlava. Dnes už ale mam alespoň chuť k jídlu. Ta mi o víkendu chyběla...

nemorosis
20. črc 2015

@briketaaaa No to snad né! Ležet a ležet, to se opr avdu stává a nemusí to vůbec nic znamenat. Co takhle si zavolat do centra a sjet na utz dřív? Mě vždycky vzali, když jsem začala špinit. 🙂

smtanka
20. črc 2015

@maikkynna Vůbec se ničeho neboj. Pozitivní myšlení je lék číslo jedna. Udělala jsi teď maximum. Jediné, co ještě můžeš, je pěkně papat, spát a relaxovat. Přečti si pěknou knížku, pusť si nějaký film... Alespoň na pár minut se soustřeď na jiné věci. Dopadne to dobře, uvidíš. Držím palečky, aby to co nejdřív přestalo.

maikkynna
20. črc 2015

@smtanka Děkuji za povzbuzující zprávu. Nejraději bych to všechno zaspala. Budu ležet a uvidí se. Jak řekla Dr. pokud se má udržet, ta se udrží.

briketaaaa
20. črc 2015

@maikkynna já jsem už krvácela 2x a vše bylo v pořádku, takže hlavu vzhuru.

@nemorosis když jsem předtím volala do centra, že krvácím, tak mě sestřička z donucení objednala stejně až na druhý den. Dr. mi řekla, že na kontrolu, kdyby krvácení bylo nějáké silnější. Tohle je zatím špinění. Jdu na USG ve středu.

maikkynna
20. črc 2015

@briketaaaa a bolí tě břicho jako na MS? Mě vůbec nebolelo, až s tím krvácením právě :/

espiqa
20. črc 2015

Ahoj maminky a budoucí maminky,
mě zbývá ještě 7 dní do těhu testu aby se ukázalo jestli se zadařilo 🙂 .

bobyna
20. črc 2015

Děvčata tady je to dnes zas akční všechno musí byt dobre všechny negativní myšlenky se zakazují!!!!!

Strana