icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

bobyna
20. črc 2015

@espiqa držím palce nejdelších 14 dni v životě 😉

espiqa
20. črc 2015

@bobyna Děkuji,
ano je to dlouhé čekání ale zase mě to utíká víc než jsem doufala.
Doktor mě výslovně zakázal abych si dělala test o něco dříve, že prý se to stejně neukáže.
Tak se snažím ho poslechnout ale je to hodně těžké, už jsem ho držela v ruce 🙂

briketaaaa
20. črc 2015

@maikkynna taky mě pobolívalo. A ty pořád krvácíš? Kolikátý týden jsi?

espiqa
20. črc 2015

Mě bolí holky břicho do ted a mám ho nafouknuté jako kdybych šla na vyndání vajíček. Vůbec mě od té doby nesplasklo.

bobyna
20. črc 2015

@espiqa Jj nedá se to vydržet 😆

maikkynna
20. črc 2015

@briketaaaa 19 den po KET začínám 6tt a než jsem jela do centra, tak byla krev jasně červená a teď už jen špinění.

briketaaaa
20. črc 2015

@maikkynna takhle jsem to měla taky, je vidět, že to krvácení bylo jen jednorázové a teď budeš došpiňovat.

ach jo, já bych potřebovala prášek na spaní a probudit se až v půlce druhého trimestru

maikkynna
20. črc 2015

@briketaaaa taky by mi vyhovovalo, kdyby mě někdo uspal a já se probudila v půlce těhu 🙂

Modlím se, aby se to nerozjelo. Budu poctivě ležet.

briketaaaa
20. črc 2015

@maikkynna já jsem týden poctivě ležela, jeden den musím na školení a jak jsem dopadla ☹ nemá to vůbec smyl to něják pokoušet.

nemůžu ležet, nemůžu spát, nemůžu nic...nevim co mám dělat 😀

espiqa
20. črc 2015

@briketaaaa
mohu se zepat? tobě lékař doporučil že máš ležet?

briketaaaa
20. črc 2015

@espiqa ano, s tím, že ale na procházky mohu chodit

espiqa
20. črc 2015

@briketaaaa tak to je hrozné, ještě že existuje tv a internet vid 🙂

maikkynna
20. črc 2015

@briketaaaa já se ani nehnu. O víkendu jsem byla u našich na zahradě a docela jsem kmitala. Říkám si, jestli jsem si to tím nerozjela.

briketaaaa
20. črc 2015

@espiqa je to šílené, první těhu jsem proležela skoro 4 měsíce a stejně mi to bylo prd platné. Ale po nějáké době jsem si zvykla, kritický byly myslím první 3 týdny.

@maikkynna je to docela možné, ale embryo si v tuhle dobu začíná tvořit placentu a potřebuje se napojit na krevní oběh. Tu sliznici v děloze máme hodně prokrvenou a. Takhle mi to vysvětlil doktor.

espiqa
20. črc 2015

@briketaaaa Držím palce, obdivuji všechny co to museli podsoupit několikrát. Já byla na ivf poprvé a byla a jsem poprděná až za ušima. Spíš než o sebe jsem se bála o manžela aby mu našli spermie při Mesa/Tese naštěstí se našli a tu dávku stresu co jsem dostala před třemi měsíci bych nepřála nikomu. Nejdřívě měl urolog podezření na nádor varlete potom zase že je to čisté a pak další rána, že nemá spermie. Tedy má ale všechny mrvté. Přehazovali si nás 3 urologové a nevěděli co až jsme se dostali k prof. Navrátilovi a dostali jsme se do Arlety a už to jelo jako po másle.

briketaaaa
20. črc 2015

@espiqa teda, vy jste to měli tedy komplikované. To muselo být strasné. A kolik máte nakonec embryjek?

espiqa
20. črc 2015

@briketaaaa nejvíc mě štve že manžela prohlíželi 3 urologové na něčem se všichni shodli a ve finále vše bylo jinak. Sice to dopadlo dobře ale je vidět, že se člověk nemůže spolehnout na jednoho ba ani na tři doktory. Odebrali mě 16 vajíček, z toho bylo 9 embrii a v prodloužené kultivaci jich zbylo 5. Dvě jsem si nechala zavést a tři máme v mrazáku. Doktor chtěl zavést jen jedno ale vyloženě jsem si vydupala 2. Beru to jako větší pravděpodobnost že se uchytí alespoň jedno.

briketaaaa
20. črc 2015

@espiqa já jsem si 2x nechala zavést jen jedno. Je tam pak prý problém s pojištovnou, že pak proplácí třeba jen 2x IVF jinak třeba 3x, už přesně nevím

no já jsem zdravotní sestra a když vidím některé dokrory, tak se divím, jak mohli vůbec vystudovat

espiqa
20. črc 2015

@briketaaaa Ano když se dá v prvním cyklu 2 embrya pak máš už nárok jen na 3 cykly.
My to prostě ryskli.
Tak vidíš jsi zdravotník tak víš o čem mluvím.

nemorosis
21. črc 2015

Dobré ráno všem. 🙂
@briketaaaa @maikkynna Jak vám je? Doufám, že už špinění ustává a pěkně ležíte! 😉

briketaaaa
21. črc 2015

@nemorosis dobré ráno i tobě. Pololežím, abych mohla pracovat. Je to o něco lepší. Už aby byl zítřek a já měla po kontrole 😉

nemorosis
21. črc 2015

@briketaaaa To jsou výborné zprávy! Zítřek je tu hned...a pak je čtvrtek, začínám brát Utrogestan a v úterý transfer, juchuuu 🙂

bobyna
21. črc 2015

Tak dnes na krvi nízké HCg kolem 30 sestřička říkala ze se to jeste muže zlepšit ale nevim 😒mám z toho depku menstruace jsem nedostala tak nevim jsem z toho v p.......

briketaaaa
21. črc 2015

@bobyna kolikátý je to den? Mohlo by se jednat o mimoděložní. Sestřenka měla HCG 80 a bylo to mimo ☹ Ale zase v centru jí říkali, že i s nižší hladinou už to dopadlo dobře, to rozpětí je hrozně veliké. Takže nezoufej

bobyna
21. črc 2015

@briketaaaa 14,den dneska

briketaaaa
21. črc 2015

tak vidíš, podle tabulky je rozmezí 3-426

bobyna
21. črc 2015

Ja jsem z toho smutná no uvidím v pátek to jdu znovu na krev

briketaaaa
21. črc 2015

Myslim,ze každý druhý den by se hodnota měla zdvojnásobit. Už první pozitivní věc ji,ze jsi otehotnela,to je důležitý začátek, tvé tělo ví co má delat, tak nezoufej 😉

bobyna
21. črc 2015

@briketaaaa dekuji za podporu ☺️Budu doufat a věřit

briketaaaa
21. črc 2015

@bobyna bohužel nám v tuhle chvíli nic jiného nezbývá.

Strana