KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa teď jsem jeste ke všemu trochu zašpinila žádná krev jen takový tmavý mám dnes fakt nervy 😔
@bobyna když je to jen tmavé, tak to nic není. Já špiním pořád. Bereš utrogestan, nebo něco jiného? Chce to ležet a nenervovat se. Mě to taky nejde, ale snažím se o to aspoň
Jj utrogestan beru Je to tmavý a malinko no kdyby to byla menstruace tak by to snad bylo hned červený doufám to je situace a bezmoc musím se uklidnit nebo se zblaznim
Ahojky, chvilku jsem tu nebyla a koukám co jste toho tu napsaly 🙂
Já Já jsem skončila v neděli na pohotovosti jelikož jsem trochu zakrvacela ☹ v nemocnici mi doktor nasel plodove vejce které odpovídalo ... a pak mi řekl že je tam ještě jedno , ale ze ho špatně vidí.... 😉 včera ráno na krvi, hcg 9033, pak pro neschopenku u mého dr plus kontrola, ten už tak optimisticky nevypadal.... nasel obě plod.vejce, ale myslím že se mu zdála mala na to kolikátý den to je .... zítra supajdim znovu má krev a hcg musí byť dvojnásobné. Jsem dost nervózní ☹
Jinak všem držím palce 😵
@m.aa.b kolikátý den jsi po KET? Všichni jsme tu něják nervózní, to krvácení bude asi tím vedrem, že nás všechny otravuje 😒
@m.aa.b Moc držím palce!
Holky, myslím na Vás. Zítra držím pěsti všem, kdo jdou na kontrolu a testy. Ostatním taky Pfuj Pfuj hodně štěstíčka a pořádného andělička straznička.
Jak to vypadá, tak vyhráno není nikdy. Jak se pak člověk nemá bát a má zůstat pozitivní, že? 😞
@briketaaaa dneska 20 byla jsem 1.7. Na transferu.
@bobina @valerie111 holky díky. Jsem hrozne nervózní ☹
Tak na krvi jsem už byla,ted jen počkat na výsledky a aby toho nebylo málo, tak ráno zase špinění ☹
@m.aa.b moc držím palce, aby to dopadlo dobře. Dej hned vědět
já jdu dneska ve 14:30 na USG, tak jsem pro jistotu už celou noc nespala, asi abych to náhodou nezameškala. 😀
@briketaaaa budu si k dr volat po desate - jestli do te doby neumřu 😒
Jsem úplně ko ☹
Taky dobry blázen 🙂 ale naprosto to chápu 🙂
@m.aa.b nervy pracují 😒
@briketaaaa hrozne ☹ chápu 😉 Máme to všechny stejný....
holky držte se taky jsem měla noc na prd začala jsem zas špinit 😔uz nevim co si mám myslet přes ten utrogestan bych to snad uz dostala volala jsem do centra tam my ho navýšila a uz zitra na krev
4rano 4 večer a jeste mi to navýšila o 4 v poledne
@bobyna myslíš, že by utrogestan udržel MS? To špinění je normální, toho bych se nehrozila. Já špiním tak obden a vždycky mám z toho taky zkažený den ☹ Ale je to na prd, já bych doma potřebovala mít sono, abych mohla zkontrolovat co se děje a být v klidu.
Tak jsem z toho jelen 😜no zitra krev to rozsekne
Tak si mam volat až ve 13 hod, že ještě nemá výsledky .... moje nervy jsou na pochodu ....
Koukám,že všichni v nervech..ja čekám v cekarne:(
/

@briketaaaa přesně 😔