KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
tak co vy čekatelky? Já taky ještě čekám, ale zkrátila jsem si to navštěvou ještě jiného lékaře (závodního na vstupní prohlídku), kde jsem cekala skoro dve hodiny :D Hruza v tom parnu
Mám volat za další pul hodiny, že se tam nedovolala :-/ ☹
@briketaaaa vstupní prohlídku? ??
@m.aa.b no ty teda umí napínat. Jak učím na zdrávce, tak abych mohla s holkama na praxi, tak musim mit smlouvu i s nemocnici a ty to potřebují se vším všudy
@briketaaaa aha tak to jo... co učíš?
@m.aa.b jsem zdravotní sestra, takže odborné předměty. Ale tento rok jsem učila třeba i mikrobiologii o které nic nevím 😀
@briketaaaa taky dobry 😀
Tak hcg v krvi 14612 nebo tak nějak takže roste .... 😀 ještě si nám zavolat navečer asi si me ještě prohlidne....
Taky dnes přidám příspěvek. Do včera každý den (asi týden v kuse) mírné nevolnosti, malatnost
malatnost, žaludek na vodě a pocit na vyvrácení.
Dnes ráno, jako když utne. Najednou nic. Zítra jdu k lékaři. Mam trochu strach. Kdyby to odeznělo postupně, tak neřeknu. Ale najednou?!
jinak moje POSLEDNÍ kontrola v centru dopadla na výbornou. Jsem 7+2 a mimčo odpovídá 7+5, tak je i maličko napřed. Už mě předali do péče mého gynekologa. Mam tam akorát malý hematom, který se už prý vstřebává, tak od tud mohlo být to špinění. Pomalu už začnu i vysazovat léky a z píchacího Agolutinu na Utrogestan, což nemám moc radost 🙂 Malý/á vypadá jak žabička 😉
I když to je tak, jak to je, tak vím, že stejně nemám vyhráno, ale pro tenhle okamžik jsem nejšťastnější na světě 😀
@briketaaaa Děkuji za povzbuzení.
To je krásna první fotecka miminka. Super, užívej si to moc moc.
@briketaaaa Krasnyy. Mám radost 😀
@briketaaaa juuu Velká gratulace 😵 me čeka kontrola v Pronatalu v pondělí....
Tak dle doktora je to výborný 😵 😵 ted přežit do pondělního UTZ 😖 🙂
@briketaaaa krásný mimísek, gratulujůů 😉
holky, tak ja zítra budu volat odpoledne jak se rozmrazí embrijko a v pátek hurá do toho 😵
omlouvám se že píšu až ted ale nestíham, jsme furt venku s malym v bazenku.. takže budu psat snad víc o víkendu, až se budu doma nudit 😅
Ahojky děvčata 😀Tak ráno jsem jela na krev sice jsem věděla že je to paseee teď jsem začala regulérně menstruovat hlava me bolí jako střep volala jsem na výsledek HCg tam pořad je tak ze bude volat zpět moje doktorka tam neni no nevim co se bude dít

@m.aa.b opakuj opakuj uz bude 12 😉