KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@bobyna Já po 2.ivf a ted 2.ket.Embrya mam 4 denní, Prej nej stadium pro zmrazení. Min zamrazili 2 a po rozmrazeni mi doporučili dat jen jedno,že druhé je méně kvalitní a pomohlo by stáhnout to druhé.
@briketaaaa Teda, já ti tak moc gratuluju a malinkato závidím! Krásná fotka a jen tak dál! 😀
@valerie111 no budem si držet pěsti 👊🏽kolikaty den ciklu budeš v to úterý
@bobyna Tak,tak 🙂 Budu 19.den
holky tak je to v pr... embrijko nepřežilo ☹ ☹ ☹ takže nás čeka další IVF
@verry je mi to moc líto. ☹ Kolikáté to bude? 2? Je to k naštvání, ale musíš zvednout hlavu a jít si za svým cílem. Začneš nový cyklus a tím, že se bude něco pořád dít, tak to bude utíkat. Ach jo, hlavně, že kdejaká fetka nemá sebemenší problém otěhotnět a my tady bojujeme 😒
Teda takovou mens jsem nikdy neměla 😞
@verry Je to naprd...ale musíš sebrat silu a bojovat dal;)
holky díky za podporu,neda se svitit.. obrečela jsem to, ale vím že půjdeme do dalšího, do druhyho.IVF.. ted si měsíc dame oraz, dáme nějakou dovču a vylety a naberem sílu na další boj 🙂 tak se ted chvili od vas odpojím a pak se zas přidam,ju? mějte se krasně, doufam že se vratim budou všici těhotní! 😵
@verry Máš super postoj!Jses sílna! Odpocin si🙂Tak zase nekdy🙂
Ahoj nemate menopur či gonal
děkuji
Holky tady je nějaký mrtvoooo měli jste určitě supeeer víkend doufám že těhulky jsou v pořádku 😀
Ahoj, no víkend normální, klidový režim. Doufám, že vše je jak má být. O víkendu u mě byla kamarádka, která byla na prvním IVF, měla jen jedno embryjko, které jí hned vložily a hned se povedlo. Nic ji nebolí, nic jí není... To má někdo štěstí 😉
@briketaaaa To vis,ze vse je ok🙂 Taky takovou mam a ted u mě byla na kávě a za 6tydnu rodi 🙂 Já jdu zítra pro 2 mrazacky 🙂 Doufám, že obě budou v poradku🙂
Musíš dát hned info. Držím pěstí,at jsou v pořádku
@briketaaaa Jsem ráda, že i takové mezi námi jsou. Říkám si pak, že nám to pak musí taky teď vyjít.
@valerie111 Zítra bude tedy to důležité datum. Přeji Ti, aby jsi si zítřejší den s láskou pamatovala až do konce života. Chtěla by jsi dvojčátka? My jsme si je přáli moc. Třeba příště 😉
Víkend byl i u nás klidný. Snad mimi pěkně roste. Myslím, že ale ano a za týden mi to i paní doktorka potvrdí. 😀 Musím se nějak zabavit, aby ten týden utekl rychleji 😄
@smtanka určo to musí vyjít. Hlavně se nestresovat. Já se zabavuji přípravami do školy, ale moc mě to nebaví a dlouho u toho nevydržím. Tobě dávali 2 embrya a chytlo se jedno?
Tak samá dobrá zpráva mám radost 😀ja čekám na mail od MUDr navrhla my další postup prý se mám rozmyslet kdy pokračovat a tak jsem ji napsala ze pokud to půjde tak hned ze mám neschopenku.Ještě mě povzbudila že biochemické těhotenství je dobrà známka toho že endometrium funguje
Ještě mě napsala ze budu užívat estrofen 3krat 1 tabletu p.o a ja nechápu. To p.o co je to za zkratku
@valerie111 budu na tebe moc myslet ☺️
@smtanka Moc v to doufám. Dvojčátka jsem chtěla vždycky a po 2,5 letech snažení o mimko ještě vic🙂Moc dekuji
@bobyna p.o. znamená,ústy. Normálně ty tabletky bude S polykat😉

@briketaaaa Ano, poslední. Měli jsme 2x2. Pokud by to teď nevyšlo, musíme na další ivf.