icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
23. črc 2015

@briketaaaa Ano, poslední. Měli jsme 2x2. Pokud by to teď nevyšlo, musíme na další ivf.

valerie111
23. črc 2015

@bobyna Já po 2.ivf a ted 2.ket.Embrya mam 4 denní, Prej nej stadium pro zmrazení. Min zamrazili 2 a po rozmrazeni mi doporučili dat jen jedno,že druhé je méně kvalitní a pomohlo by stáhnout to druhé.

nemorosis
23. črc 2015

@briketaaaa Teda, já ti tak moc gratuluju a malinkato závidím! Krásná fotka a jen tak dál! 😀

nemorosis
23. črc 2015

@verry Tfuj tfuj na zítra, ať je ten poslední mrňous vítězný a pěkně se uhnízdí. 😉

bobyna
23. črc 2015

@valerie111 no budem si držet pěsti 👊🏽kolikaty den ciklu budeš v to úterý

valerie111
24. črc 2015

@bobyna Tak,tak 🙂 Budu 19.den

verry
24. črc 2015

holky tak je to v pr... embrijko nepřežilo ☹ ☹ ☹ takže nás čeka další IVF

briketaaaa
24. črc 2015

@verry je mi to moc líto. ☹ Kolikáté to bude? 2? Je to k naštvání, ale musíš zvednout hlavu a jít si za svým cílem. Začneš nový cyklus a tím, že se bude něco pořád dít, tak to bude utíkat. Ach jo, hlavně, že kdejaká fetka nemá sebemenší problém otěhotnět a my tady bojujeme 😒

jika10
24. črc 2015

@verry To je naprd, ale nezoufej. Nám druhátko vyšlo z KETíku po 2 IVFku. A je teda fakt, že jsem s malou měla plnou zátěž a i přes to se povedlo. Žádný klidový režim neprobíhal, ono vlastně ani není jak, když nemám pomoc v hlídání

bobyna
24. črc 2015

@verry 😔to je skoda 😟většinou garantují 95 % úspěšnosti rozmrazeni

bobyna
24. črc 2015

Teda takovou mens jsem nikdy neměla 😞

smtanka
24. črc 2015

@verry Co říct. Moc mě to mrzí. Jak píše briketaaa a jika, s dalším ivf roste šance na úspěch. Tak alespoň takovou malou oporou ti může být, že nic není ztraceno.

valerie111
24. črc 2015

@verry Je to naprd...ale musíš sebrat silu a bojovat dal;)

verry
25. črc 2015

holky díky za podporu,neda se svitit.. obrečela jsem to, ale vím že půjdeme do dalšího, do druhyho.IVF.. ted si měsíc dame oraz, dáme nějakou dovču a vylety a naberem sílu na další boj 🙂 tak se ted chvili od vas odpojím a pak se zas přidam,ju? mějte se krasně, doufam že se vratim budou všici těhotní! 😵

valerie111
25. črc 2015

@verry Máš super postoj!Jses sílna! Odpocin si🙂Tak zase nekdy🙂

bobyna
25. črc 2015

@verry 🙋držím palečky

pedotra
25. črc 2015

Ahoj nemate menopur či gonal
děkuji

bobyna
26. črc 2015

Holky tady je nějaký mrtvoooo měli jste určitě supeeer víkend doufám že těhulky jsou v pořádku 😀

briketaaaa
27. črc 2015

Ahoj, no víkend normální, klidový režim. Doufám, že vše je jak má být. O víkendu u mě byla kamarádka, která byla na prvním IVF, měla jen jedno embryjko, které jí hned vložily a hned se povedlo. Nic ji nebolí, nic jí není... To má někdo štěstí 😉

valerie111
27. črc 2015

@briketaaaa To vis,ze vse je ok🙂 Taky takovou mam a ted u mě byla na kávě a za 6tydnu rodi 🙂 Já jdu zítra pro 2 mrazacky 🙂 Doufám, že obě budou v poradku🙂

briketaaaa
27. črc 2015

Musíš dát hned info. Držím pěstí,at jsou v pořádku

smtanka
27. črc 2015

@briketaaaa Jsem ráda, že i takové mezi námi jsou. Říkám si pak, že nám to pak musí taky teď vyjít.

smtanka
27. črc 2015

@valerie111 Zítra bude tedy to důležité datum. Přeji Ti, aby jsi si zítřejší den s láskou pamatovala až do konce života. Chtěla by jsi dvojčátka? My jsme si je přáli moc. Třeba příště 😉

smtanka
27. črc 2015

Víkend byl i u nás klidný. Snad mimi pěkně roste. Myslím, že ale ano a za týden mi to i paní doktorka potvrdí. 😀 Musím se nějak zabavit, aby ten týden utekl rychleji 😄

briketaaaa
27. črc 2015

@smtanka určo to musí vyjít. Hlavně se nestresovat. Já se zabavuji přípravami do školy, ale moc mě to nebaví a dlouho u toho nevydržím. Tobě dávali 2 embrya a chytlo se jedno?

bobyna
27. črc 2015

Tak samá dobrá zpráva mám radost 😀ja čekám na mail od MUDr navrhla my další postup prý se mám rozmyslet kdy pokračovat a tak jsem ji napsala ze pokud to půjde tak hned ze mám neschopenku.Ještě mě povzbudila že biochemické těhotenství je dobrà známka toho že endometrium funguje

bobyna
27. črc 2015

Ještě mě napsala ze budu užívat estrofen 3krat 1 tabletu p.o a ja nechápu. To p.o co je to za zkratku

bobyna
27. črc 2015

@valerie111 budu na tebe moc myslet ☺️

valerie111
27. črc 2015

@smtanka Moc v to doufám. Dvojčátka jsem chtěla vždycky a po 2,5 letech snažení o mimko ještě vic🙂Moc dekuji

briketaaaa
27. črc 2015

@bobyna p.o. znamená,ústy. Normálně ty tabletky bude S polykat😉

Strana