icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
28. črc 2015

@valerie111 Tak je to jasný 😀 Super zpráva. Tak si je pěkně v bříšku hýčkej. Žádné chmurné myšlenky. Ode dneška jsi prostě těhu a hotovo. 👏

smtanka
28. črc 2015

@verry Na schválení se myslím čeká max 3 měsíce. Volali jsme si ale do centra dřív, asi po 3 týdnech, a už to bylo schváleno. 😃

andela01
28. črc 2015

@valerie111 jj, je to možný 😉 Řekli jsme si, že naposledy a ono ejhle, máme krásnou, už 8 měsíční holčičku. A po novým roce bysme ještě rádi brášku, pokud nám bude z dvou mrazáčků sněhuláčků, co máme, dopřáno 🙂

valerie111
28. črc 2015

@smtanka Tak se k tomu přesně stavim🙂

valerie111
28. črc 2015

@andela01 A to jste celý 15 roku běhali po doktorech?Omlouvám se,že se tak blbe ptám, ale hlava mi to nebere..

andela01
28. črc 2015

@valerie111 nejdřív jsme zkoušeli, pak doktroři, pak ivf, pak jsme zase zkoušeli a poslední dobou už jen doktoři a ivf 🙂 Ale když JI vidím, tak to opravdu stálo za to 😉

valerie111
28. črc 2015

@andela01 Smekám před vámi! !!

bobyna
28. črc 2015

@valerie111 tak supeeeer mocinky držím pěsti ☺️

bobyna
28. črc 2015

@verry schválení 30dni ale po 3 týdnech už to většinou schválené je .

valerie111
28. črc 2015

Holky ležely jste po et s polštářem pod zadkem?

smtanka
28. črc 2015

@valerie111 Já měla podepřené nohy. To bříško si samo o to řeklo. Když jsem ho měla natažená, tak jsem se moc necítila. A jak se teď cítíš? Proběhlo to všechno rychle? Byl tam s tebou manžel?

bobyna
28. črc 2015

@valerie111 určitě na sebe dávej pozor ja tak neležela ale určitě pokud z toho budeš mít dobrý pocit tak to udělej a vsechno v pohode proběhlo??

valerie111
28. črc 2015

@smtanka
@bobyna Vse proběhlo rychle.Citim se normálně. .malinko cítím břicho a je mi příjemný Mít pokrceny nohy..Manžel jen podepsal nutne a musel do prace. Embryolozka mluvila jako by to byla tutovka. ..ptala se me i co budeme dělat s druhými 2 mrazacky. ...Jestli chceme tolik děti :D Doktor říkal, že rozhodující je 24h. Tak to mám v plánu ležet a pak klidový rezim do parku. .a pak už i do prace ale jen zlehka..Jak jste ty začátky strávili vy?Ptám se,pac už nechci nic zanedbat:/

bobyna
28. črc 2015

@valerie111 přesně tak to cítím ze bych to udělala i ja hlavne nic nezanedbat takže lež a odpočívej je super ze vše proběhlo v pořádku 😊

smtanka
28. črc 2015

@valerie111 Já jsem od začátku moc unavená. Takže jsem tech prvních sedum dnů prakticky prospala. Kvůli špinění a hematomu to tak mam do teď. Pořád bych jen spala. Myslím, že je to hodně individuální. Záleží na tvé intuici. Když já měla po Ketu, tak jsem četla samé rady typu: až když jsem šla do práce tak to vyšlo, nebo já si nohy nepodepirala. Já to cítila jinak. A dělala jsem vše po svém.

andela01
29. črc 2015

@valerie111 já jsem poctivě první tři dny ležela a chodila jen na záchod 😀 A pak dál jsem dodržovala klidový režim. Třeba jsem celé těhu ani nevysávala 😀 Taky jsem chtěla udělat maximum a vyplatilo se 😉 Držím palečky, ať se u tebe mimískům co nejvíc líbí. Jooo a prý je dobrý jíst grepy a chilli papričky na uhnízdění. Nevím, co je na tom pravda, ale grepy jsem jedla 😉 (na chilli jsem neměla odvahu, to jsem se bála)

nemorosis
29. črc 2015

Ahoj holky, tak nám se včera rozmrazila obě embrya a už jsou, kde mají být. 🙂 Doufám, že tentokrát to aspoň jedno zvládne, už toho bylo dost. 😒
@valerie111 Mně při jednom transferu vykládal starý doktor, který byl u IVF od začátků, že kdysi jim jezdili do Prahy na umělé i z Ostravy nebo ze Slovenska a ženy že si pěkně poležely chvíli po transferu a pak na 5 hodin do vlaku. Já bych se snad bála,že ty embrya cestou vytřesu. 😀 😀 No a těhotněly prý krásně. Já si zas po prvním IVF plánovala, jak budu jen ležet a odpočívat. No náš první mi to naplánoval jinak. Vyrazili jsme s odrážedlem ven a on si zrovna den po transferu usmyslel, že přestane poslouchat a letěl na odrážedle rychlostí blesku. Já za ním v poklusu několik kilometrů, šílená strachy a jistá, že to nemohlo vyjít. A vyšlo! Přijde mi, že když to vyjít má, vyjde to. 🙂 🙂

jika10
29. črc 2015

@valerie111 Tak super a držím palce, aby se embroušci krásně zavrtali. Jinak ohledně režimu. Tak při malé jsem spíš řešila, že když to nevyjde, pořídíme si pejska a úplně jsem odvedla myšlenky od nějakého těhotnění jinam a zadařilo se. Teď u druhátka jsem měla plnou zátěž. Co taky s 2,5 letou holčičkou, když není hlídání a taky to vyšlo. Když to má vyjít a mimčo se má udržet, tak i kdyby jsi skládala náklaďák cihel, tak to vyjde a když ne, tak i kdyby jsi dělala 9 měsíců stojky, tak to stejně nevyjde. Tímhle jsem se řídila já a vyšlo nám to

jika10
29. črc 2015

@nemorosis Tobě taky držím palce, aby se mimoušek krásně zavrtal 😉

bobyna
29. črc 2015

@nemorosis samé dobre zprávy 😉

valerie111
29. črc 2015

@smtanka Jj,poslouchat intuici bude nejlepší. ..24h od ket budu ležet na polštáři. ..a potom alespoň do neděle budu vic odpočívat a šetřit se. Ale ležet určíte nevydrzim🙂 ted lezim a divám se či všechno je potřeba udělat. Jinak v patek mi na týden přijedou rodiče, potom víkend výlet do penzionu s holkama a dvouma mimkama a pak už mám termín ms..který doufám nedostanu🙂Doufám, že to rychle utece🙂 Ty už si v jakem týdnů?

valerie111
29. črc 2015

@bobyna Jo jo...nic lámat přes koleno. A jak to mas ted v planu ty?

bobyna
29. črc 2015

@valerie111 no jdu taky na Ket nechtěla jsem to odkládat

valerie111
29. črc 2015

@andela01 Děkuji za rady. Pro me to lezení je strašný. ..Navíc jsem malovala ložnici a už jsem to nestihla do uklízet. ..tak lezim a Vidim tu práci okolo..a do patku ti musím zvládnout. .přijedou mi rodiče na dovolenou...a oni o ničem neví. ..Tak začnu ve čtvrtku po částech a nebo poprosím o pomoc kamarádku. ..

valerie111
29. črc 2015

@nemorosis Já si to taky myslim...ze to není o lezení. Pac by na tom trvali i v centru. Ale pak čteš, že to pomohlo te a te taky..5ak mi ti pak věta hlavou🙂

valerie111
29. črc 2015

@nemorosis Takže jsme ket 2 úplne stejne🙂

valerie111
29. črc 2015

@jika10 Jo jo...bude to tak...

andela01
29. črc 2015

@valerie111 já být tebou, tak se fakt přemůžu a neuklízela bych. Fakt to za to nestojí, ale samozřejmě záleží na tobě 😉 Taky nejsem ležící typ, ale řekla jsem si, že co kdyby se to náhodou nepovedlo, tak bych si to vyčítala, že to bylo tím, tak jsem se fakt šetřila. Samozřejmě jen ze začátku jsem byla hooodně opatrná

valerie111
29. črc 2015

@bobyna To chápu. ..ja taky musela jít hned bez pauzy

valerie111
29. črc 2015

@andela01 Přesně tak si to rikam...Přijde mi pomoct kamaradka🙂

Strana