icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

bobyna
31. črc 2015

@smtanka v pondělí 1 ultrazvuk beru estrofem a mrazacka mam jen jednoho blastu tak snad to vsechno zvládne 😉mimouš chodím do Brna do Reprofitu 😊 a byl by to můj nejhezčí dubnový dárek k narozeninám

briketaaaa
31. črc 2015

já jsem včera uklízela ty lékařské zprávy co mám z IVF. A zamrazily mi 4 embrya kvality BC a teď, když jsem šla na KET, tak mi dávali embryo kvality AB. Tak nevim, jestli se ta kvalita mohla zlepšit, nebo jestli se jen upsali. Nic méně je to bojovník 🙂

@smtanka v poledne ho beřeš p.o. proč? Já se bojím, že kdybych ho polykala, že mi po něm bude špatně. Je mi špatně i po vitamínech. To zavádění je ale taky příšerný ☹ Už abych překlenula 12 týden a byla bez ničeho.

Břicho mě pobolívá pořád. Dost mě bolí (spíš tahá) v místě po slepáku. Spíš v těch krajích, někdy mam i jakoby křeč u hráze. To bolení a tahání je asi zvětšování dělohy a možná už i pánve 😀 Na to, že jsem od začátku zhubla asi 3 kila, tak mi je úzká sukně hlavně kolem boků

valerie111
31. črc 2015

@smtanka Ahojky🙂Já se snažím nesledovat. .ale moc mi to nejde. ..cítím se unavena, občas poboli břicho a ráno mi nebylo dvakrát, az na zvracení. ..Ale neresim to,pac těžko říct Čemu to prisuzovat..jestli lékům nebo uhnizdovani:/Hele a ty už si jak daleko?

smtanka
31. črc 2015

@bobyna V tom případě moc moc přeji, abys své příští narozeniny prožila opravdu blízko porodnice 😉

bobyna
31. črc 2015

@smtanka no bylo by to nádherný 😍😍😍

smtanka
31. črc 2015

@briketaaaa Taky se do toho úklidu musím pustit.

Mam hodně zlý hormonální profil ( PCO). Špatně mi po něm nikdy nebylo. V podstatě už několikátý měsíc mám s utrogestanem tu čest. Ale ta únava je příšerná. Přesně jak píšeš, už abychom překlenuli 12tt. Bereš pořád i prednison a estrimax? V pondělí jdu k lékařce, tak jsem zvědavá, co bude nového.

Od začátku jsi zhubla? Já se nevažila, tak to nevím jistě, nicméně nechutenstvím trpím pořád. Myslím, že nahoru to zatím určitě nešlo.

smtanka
31. črc 2015

@bobyna Kamarádce se holčička narodila v den jejich narozenin. Teď je slaví spolu.

smtanka
31. črc 2015

@valerie111 V osmém týdnu. ☺

valerie111
31. črc 2015

@smtanka Uzasny🙂

briketaaaa
31. črc 2015

@smtanka také mám PCO. Prednison jsem nebrala vůbec. Ted beru jen Euthyrox, Estrofen (ten začnu pomalu už snižovat až ho úplně vysadím) a ten Utrogestan. Zhubla jsem od začátku roku 10 kilo (úmyslně). Minule, když jsem se začala hormonálně připravovat na IVF, tak jsem taky začala z ničeho nic hubnout. A to samé ted, asi mi u toho PCO prostě chybí hormony a v tom těhotenství, když je mám, tak váha jde dolů.

smtanka
31. črc 2015

@briketaaaa Já právě nevím, jak to s těmi léky teď po kontrole u mě bude. Jediné na čem trvali i na klinice, že mám utrogestan brát až do 12 týdne. Tak už aby to bylo. 😃

valerie111
2. srp 2015

Ahojky,jak se vede?Co nového?

bobyna
2. srp 2015

@valerie111 ja jsem ve fázi čekání 😃a co ty jak tobě je ??

valerie111
2. srp 2015

Já taky 🙂 5. den po ket🙂 Už začínám přemýšlet jak to dopadlo 🙂

valerie111
2. srp 2015

Mám dotaz...jsem 5. Po ket..mam tu rodiče a chtějí na kola...asi blbej nápad jet s nema na menší vylet,co?

zdenka35
2. srp 2015

@valerie111 Já osobně bych kolo neriskovala,ale je to na tobě,asi dosti to bude drncat zrovna na spodek 🙂 já jsem po KET 3 den 🙂

bobyna
2. srp 2015

@valerie111 no to asi neni dobrej nápad 😔

bobyna
2. srp 2015

@zdenka35 ja teprve čekám na Ket v pondělí ultrazvuk ☺️

valerie111
2. srp 2015

@zdenka35
@bobyna Musela jsem si vymyslet výmluvu. ..rodiče o ničem neví. ..Ale i me se to nezdálo. .

bobyna
2. srp 2015

@valerie111 jasný nic bys z toho výletu stejně neměla

nemorosis
2. srp 2015

@zdenka35 Jéé, to máš v podstatě stejně, já jsem 5.den po KET

@zdenka35 @valerie111 Kdy se chystáte testovat? Taky už začínám přemýšlet, jak to dopadlo. Zatímco jsem hned po transferu byla přesvědčená, že je to tutovka, už se začínám hodně bát. Strasně už chci testovat a přitom se děsím, že tam bude bílo. 😅

zdenka35
2. srp 2015

@nemorosis POněvadž je to můj už 6 transfer,tak na to ani nemyslím 🙂 ale určitě až za 14 dní a já jsem spíš taková že čím později testovat tím pro mě líp,spíš bych to oddalovala než testovala dřív 🙂

nemorosis
2. srp 2015

@zdena35 Můj už je myslím taky šestý, pomalu jsem to přestala počítat. 😉

valerie111
2. srp 2015

@nemorosis
@zdenka35 Ahoj,muj je to 4 pokus...a testovat budu určíte az po termínu ms což je čtvrtek - neděle. Minule jsem to dostala presne 28.den cyklu :(Dnes mela začalo pichat v podbrisku a lehce pobolivat v krizich,ale ještě me neúspěch ani nenapadl🙂 Verim,že u mě zůstali obě 🙂

zdenka35
3. srp 2015

@valerie111 Já cítím podbřišek od transferu a v kříži dosti v noci 😉 no já už za sebou 3 IVF a tohle je 3 KET 😉 mě zaváděli až 23 DC takže já podle MS kalendáře bych to měla dostat za 2 dni a to budu6 den od embryotransferu,ale léky to prý podrží,tak snad jo těch 14 dní 😉

valerie111
3. srp 2015

@zdenka35 Mé zaváděli 19.den cyklu 2 mrazacky 4 denni. Minule mi to léky nedrželi a jim stejne,tak ze nepředpokládám ze by to ted bylo jinak. Já nám za sebou 2 ivf a druhy ket.Vezsinou ms mám 28. Den což je čtvrtek :/

valerie111
3. srp 2015

@zdenka35 To čekání je na palici..Čim se zabavujes? Jsi doma nebo v práci? Dávali ti 1 nebo 2?

briketaaaa
3. srp 2015

holky držím Vám palce, aby jste co nejdříve našli ty vysněné // na TT.

zdenka35
3. srp 2015

@valerie111 Mám 2 mrazáčky 3 denní a osmibuněčné,2 embryjka mě ted byla dána už po třetí 😉 jsem doma,já dělám domácí dekorace,tak já mám o zábavu postaráno,navíc mám pomocníka při těžších pracích,syna je mu 18 let 😀 tak je o mě luxusně postaráno.Manžel je v zahraničí už 5 měsíců ☹ no podle MS kalendáře bych měla dostat MS ve středu,protože mě zaváděli ten 23 DC

zdenka35
3. srp 2015

@briketaaaa Děkuju 😉

Strana