icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

bobyna
3. srp 2015

@smtanka Jj napadlo me to 😀

smtanka
3. srp 2015

Holky, posílám malé povzbuzení. 7.den jsem testla a byl tam duch. Pravda, bála jsem se. Špinila jsem, tak jsem to potřebovala ověřit. Jinak bych asi taky čekala dyl. Nicméně, nyní jsem 8+1 a mrňous vypadá takto

briketaaaa
3. srp 2015

@nemorosis nádhera, moc gratuluji

@smtanka krásný mrňous. Jak už je veliký?

Těším se i na další pozitivní zprávy 😉

valerie111
3. srp 2015

@briketaaaa Nadhera🙂

zdenka35
3. srp 2015

@bobyna Odpust já se na to chtěla zeptat nemorosis a omylem jsem to napsala k tobě,nezlob se 😉

zdenka35
3. srp 2015

@nemorosis a měla jsi kolika denní embryjka? 😉

bobyna
3. srp 2015

@zdenka35 v pohode 😉

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis A kolikati byli denní?

nemorosis
3. srp 2015

@briketaaaa Moc děkuju 🙂

@smtanka Děkuju, jsi pro mě velikou inspirací. Máš krásnou fotku miminka, už bych jí taky chtěla. 🙂 Od druhého dne pořád slabě špiním, jednou za den trochu, ale nějak se tomu nechce přestat.

@zdenka35 @valerie111 Já jsem v tomhle děsná, nikdy nevydržím čekat. Už jsem právě vypozorovala, že když mi čárka začne sílit až tak 10. den po KET nebo ET, je to špatný a konec 5tt nebo začátek 6tt to skončí. Ale u druhého syna, který je z prvního IVF ta čárka začala sílit hned ž. nebo 7.den po ET a je to kluk jako buk. 😀

nemorosis
3. srp 2015

@valerie111 @zdenka35 Jo a měla jsem 5ti denní embrya, víc o nich nevím, jen prý že byla krásná. 😀

nemorosis
3. srp 2015

@valerie111 Omlouvám se, jak jsem v práci, dočítám to pozpátku. Tenhle test je BENU, ten citlivější. Mám s ním nejlepší zkušenosti.

valerie111
3. srp 2015

@nemorosis V pohode,není důvod se omlouvat...Zítra je to 7. den po ket...normálně bych ještě odolávala,ale ty si me dnes na kousla ;) Tak ted nevím. ..porad verim,že tam obě jsou🙂 ale zároveň se testu bojim :/

nemorosis
3. srp 2015

@valerie111 Ani nevis, jak ti rozumim. Ja to mela uplne stejne a jsem slaboch, nevydrzela jsem. 😅 Taky jsem se mohla ted nakrasne hroutit, ze tam nic neni.Nam v centru oficialne doporucuji testovat 10.den po prodlouzene kultivaci, vlastne 1. den zpozdeni.No moooc ti drzim palce! Vsem tady! 😉

magdus999
3. srp 2015

Ahojte 🙂 chcem sa spýtať, som 10-ty deň po KET s PK, testovala som, na teste mám mini ducha, skoro neviditeľného. Pred rokom som bola takto isto 10-ty deň, test som mala krásne pozitívny, dopadlo to však MMT....myslíte, že je ešte šanca? alebo zas MMT?
ďakujem za odpovede

smtanka
4. srp 2015

@briketaaaa Já už přesně nevím. 😄 Paní doktorka mi jeho velikost říkala. Taky dodala, že je to v tomto týdnu standardní velikost. Tak prý je zatím všechno ok. Já ty informace všechny asi nevstrebala. Pokaždé jsem hrozně nervózní, aby bylo všechno v pořádku.

smtanka
4. srp 2015

@nemorosis Taky jsem tak špinila. Vím, je to nepříjemné. Člověk se víc bojí. Na druhou stranu špinění mi opravdu i na klinice i na gynekologii nehanili. Prý je to celkem běžná věc. Neboj, všechno je v pořádku. Test bude krásně sílit a za chvilku si budeme spolu psát, který den má která tady termín porodu. Věřím tomu 😉

smtanka
4. srp 2015

@magdus999 Určitě je šance. Každé těhotenství je jiné. Každý test je jinak citlivý. Buď ráda, že máš čárku. To je to hlavní teď. Držím palce.

Pokud si chceš být 100%jistá, můžeš jít dopředu na gynekologii. Tam tě pošlou na krev a Hcg zhodnotí. Mně to tak udělali poprvé.

dudus
4. srp 2015

@bobyna jj přesně tak, chtělo by to holčičku...ale beru všechno.....i klučina by byl fajn 😉 😉 jen ať to výjde...jezdím do Olomouce a právě dnes si jedu domluvit co a jak před transferem... 😉

bobyna
4. srp 2015

@dudus jasny hlavne aby bylo a bylo zdraví nic víc 😉

bobyna
4. srp 2015

@dudus teď uz to profrčí třeba uz dostaneš léky

dudus
4. srp 2015

@bobyna Tak to doufám, že dostanu léky, domluví semnou co a jak. Netuším jestli se jezdí na ultrazvuk nějak pravidelněji. Musím se pořádně poptat. Při prvním pokusu jsme dopadli tak, že mi odebrali 5 oocytů, oplodnili vpichem, dvě nešly, tak jen ty tři. Druhý den se ale přestalo další vyvíjet a další den ještě jedno odešlo. Tak nám zůstalo jen jedno,ale to je pěkné,, 5 den, blastocysta. Protože jsem měla špatný vejcovod, tak nám doporučili zamrazit, kvůli riziku mimoděložního těhotenství. Šla jsem na operaci začátkem června a teď už vlastně jen čekáme až bude možné vložení. 😉 😉

briketaaaa
4. srp 2015

@dudus prý KET má lepší výsledky než rovnou ET. Tak budu držet palec 😉

bobyna
4. srp 2015

Jj statistiky nelžou Ket ma dnes větší úspěšnost ja byla na utz a za týden mam naplánovány Ket jen beru léky to bude fofr uvidíš

briketaaaa
4. srp 2015

holky, vy máte stres, aby Vám to vyšlo a já abych se vůbec dočkala prvního screeningu. Doufám, že i vy budete brzy čekat na screening. Ten stres prostě nikdy nekončí 😒

dudus
4. srp 2015

@briketaaaa jj, přesně tak, stres je hrozný, to jo....ale co bychom neuděly pro to naše štěstíčko že jo
@bobyna to je fajn, že vůbec nějaká šance je....dřív takové vymoženosti nebyly 😉

briketaaaa
4. srp 2015

@dudus minulé těhu zkončilo právě u prvního screeningu, asi proto mám takový strach

bobyna
4. srp 2015

@briketaaaa No budem to muset nějak vydržet ale věř ze je vše v pořádku a ono bude

bobyna
4. srp 2015

@dudus přesně ,ale těch neplodných bylo taky daleko méně 😒ja jsem ze 4 děti to uz se dnes taky moc nevidí

andela01
4. srp 2015

@briketaaaa taky jsem si myslela, že největší stresy byly čekání na výsledky těhu testu a jestli to vůbec dopadne. Nenene, ty největší stresy začínají po narození miminka. Neskutečně se o toho tvorečka bojíš a stresy jsou už do konce života 😉 Ale všem vám moc moc držím palečky, úplně to prožívám s váma a už se těším na svůj ket. Dodáváte mi sílu, že kety jsou teď mooooc úspěsné. Tak uvidím já 🙂

nemorosis
4. srp 2015

@briketaaaa Já vím, že má člověk strašný strach, když už to jednou nevyšlo zrovna před prvním screeningem, ale vy už jste si to vybrali, teď je tam krásný malý rošťák. 🙂 Vezmi si, kolik těhotenství se nedočká sedmého týdne....a kolik po tom sedmém třináctého. To je neporovnatelný rozdíl a to tvoje už bude v pořádku. Jsme přece v nejplodnějším roce na dlouhou dobu dopředu. 😉

Strana