icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

smtanka
2. črc 2015

@jika10 Můžu se zeptat, kdy se biochemické těhu ukončilo? Biochemické těhu je, co jsem zjistila, každé těhu na začátku, které je potvrzené jen z moči nebo krve podle hladiny HCG. Jakmile je zjištěno srdíčko, tak už o biochemické těhu nejde. Ukončení může mít spoustu příčit. Já se bojím hlavně té špatné hormonální rovnováhy. Pokud ti to není nepříjemné, mohla bys mi prosím napsat, jestli to skončilo ještě před testováním krve? nebo později? Děkuji moc. Přiznám se, že mě tvůj přízpěvek trošičku vylekal... Ducha jsem na testu ještě nikdy neměla. A už jen to, že tam duch je, má pro mě velký význam.

jika10
2. črc 2015

@smtanka Skončilo to v 5tt takže po krvi, ale už z krve bylo jasné, že bude konec, protože mi řekli, že hodnota je velmi nízká na to kolikátý den jsem byla a navíc testy mi nesílili, takže i já věděla, že je něco špatně. Potom už mi nezbývalo nic jiného, než se modlit, aby to odešlo samo a nemusela jsem jít na čištění dělohy, ale naštěstí to byla jen silnější MS a bohužel jsem i poznala, kdy mimoušek odešel, opravdu se to nedalo přehlédnout

jika10
2. črc 2015

@smtanka Ale neboj, pokud testíky sílej, je všechno v pořádku

smtanka
2. črc 2015

@jika10 Děkuji za rychlou odpověď 🙂 Jsi zlatá.

valerie111
2. črc 2015

@smtanka Já se tentokrát rozhodla testy nedělat. Možná az o termínu MS. ..a manželovi to řekni,pac je strašný dusit to jen v sobe..Držím palce

briketaaaa
3. črc 2015

za chvíli jdu na odběr, děj se vůle boží 😀

briketaaaa
3. črc 2015

sdílená radost je větší radost 🙂 i když člověk má pořád v hlavě, co by se mohlo stát

jika10
3. črc 2015

Tak dneska by měla nedorazit MS, doufám. Dávám fotky testíku a co myslíte? Já jen nevím, proč ten testík 8 den po KET je slabší než ten z 6 dne po KET

briketaaaa
3. črc 2015

Já myslím, že to tam je 😉 . Ten test je trošku každý jiný, může to být i různou hustotou moči a denní dobou

smtanka
3. črc 2015

@jika10 Já myslím, že krásně sílí 🙂

smtanka
3. črc 2015

@jika10 Vidím, že jsi použila jinou značku testu. Proto, je asi jiný odstín. Nicméně, jednoznačně sílí a je to super krásný duch 🙂

smtanka
3. črc 2015

@briketaaaa Držím palce !

smtanka
3. črc 2015

@briketaaaa Manžel už to od včera ví. Měla jsem připravenou kameru, na stole vzkaz a taštičku s dudlíkem a bodyčkem. Na tašku jsem přilepila těhu testy a čekala, až přijde z práce. Od začátku to ale vůbec nebylo tak, jako jsem plánovala 😅 Už ve dveřích na mě volal a ptal se, jestli už jsme těhu 🙂 Snažila jsem se to zamluvit, ale myslím, že můj výraz nebyl moc krycí. Pak uviděl si všiml kamerky. To nechápu. Má tak silný pozorovací schopnosti! Je super malinká. Neměl důvod si jí za tím kvítkem všimnout 😵 Od té doby chodí kolem testů a těch dárků, kontroluje, jestli testy náhodou nesvětlají... Taky má dobrou náladu, pusinkuje mě a často na mě volá: Ženo má! Matko mých dětí! Miluji tě 😀

smtanka
3. črc 2015

Nicméně to celé natočené mám. Dnes jsem to video viděla. Je vtipné, jaký vedeme rozhovor. 😀 Na videu zkoumá těhu testy, duchy... On na žádné podobné diskuse nechodí. Takže neví, jak vypadá duch. Nakonec se objímáme a pusinkujeme. 🤐

briketaaaa
3. črc 2015

Tak to je krásné a romantické oznámení. Moc držím palce, aby duchové silili a dělali vám radost 😉

briketaaaa
3. črc 2015

Volali mi výsledek HCG, tak je to krásných 1075. Oproti minulému těhu, kdy to bylo kolem 256 je to krásné číslo. Po telefonu jsem asi pět minut brečela a pořád se mi chce. Teď budou další muka čekat na ultrazvuk, na který jdu až 22.7. Tak doufám, že má trpělivost se vyplatí a uvidím tam krásné srdíčko 🙂

smtanka
3. črc 2015

@briketaaaa Jeee! Mám radost tebou! 22.7. To je už za chvíli 😀

valerie111
3. črc 2015

@briketaaaa Gratulace velika!!Bud v klídku a uzivej si to🙂

briketaaaa
3. črc 2015

děkuji holky 🙂

valerie111
3. črc 2015

Já jsem dnes 3. po et,zatím jsem v klidu a snažím se nic nepřipouštět.Po minulem et mi bylo spatne,unava,stres atd. Ted mi neni vubec nic,jen mam citliva prsa a obcas me pichne v podbrisku.MS mam dostat cca 10-12.7. A 14. mi řekli v centru,že pokud nedostanu ms mám dělat test a pak volat...Tak uvidime:/

valerie111
6. črc 2015

Tak dnes už 6. a nervozita stoupa...už jsem začala přemýšlet,že bych sáhla po testu😂😕

jika10
6. črc 2015

Holky, tak já dneska po KETu 13 dnů a testíky vypadají takhle. Snad bude vše v pořádku a dotáhneme to do zdárného konce
Všem čekatelkám držím palce

maikkynna
6. črc 2015

@jika10 Gratuluji, krásná druhá čárka 🙂

Holky já jsem byla v pátek na KET a vůbec nic mi není. Prsa ani břicho nebolí :/

jika10
6. črc 2015

@maikkynna No tak to mě nebolí do teď a koukni se na moje testy. A bojím se, aby bylo všechno OK

smtanka
6. črc 2015

@jika10 Potichounku gratuluji a držím pěsti...

briketaaaa
7. črc 2015

@jika10 ty testíky vypadají krásně

jinak mě prsa bolely od samého začátku, vlastně ještě před KETem, asi díky Pregnylu.

Jinak začínám být asi šílená, protože ze skoro každé činnosti, mám výčitky, jestli jsem něco nepokazila. I když vím, že to na to asi nemá vliv. 😀

jika10
7. črc 2015

@briketaaaa Hele, já mám malou 2,5 letou cácorku. Po transferu jí normálně zvedám a rozhodně se nešetřím. Říkám si, pokud se to má povédst, tak se to povede a pokud ne, tak i kdybych dělala 9 měsíců stojky, tak s tím nic neudělám

briketaaaa
7. črc 2015

Já si to uvědomuji, nechci si to připouštět, ale hold psychika je hrozná věc. Možná to je tím, že už jsem zažila to ohromný zklamání, které bych nechtěla zažít znova. Minule jsem si to vůbec nepřipouštěla.

jika10
7. črc 2015

@briketaaaa My v lednu o mimi přišli, neudrželo se. A pan doktor mi říkal, že je lepší když to odejde takhle samo, než aby sepak přišlo na nějaký problém a musela bych na potrat. No, ale v tom lednu jsem měla alespoň nějaké těhu příznaky, teď ne. Tak se taky bojím 😝

briketaaaa
7. črc 2015

no já bohužel musela na revizi, protože už bylo velké.

Pryč s negativníma myšlenka, všechno bude OK 😝

Strana