KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@velerie111 dobré ranko, moc gratuluji, nádherný testík
a teším se dnes na další dobré zprávy 😀
Holky, můžu se zeptat, jak dlouho po první konzultaci ohledně KETu byl transfer? Děkuji a všem těhulkám zatím potichoučku gratuluji a držím palečky 🙂
@valerie111 Nadherny,gratuluji 🙂 tez jsem dnes delala 11 den po Ket 🙂
@briketaaaa Děkuji. ..Další meta za týden na krev a ultz🙂
@zdenka35 Nadhera🙂
@andela01 já jsem po první konzultaci šla myslím do měsíce, ale mezi tím jsem byla ještě na hysteroskopii
@zdenka35 nádherný testík 😀
@valerie111 určo to bude v pořádku, držím pěssti
@valerie111 No já jedu zítra na svou gyndu Art má dovču,mám jít ke své gynekoložce at mě naberou krev 🙂 a do centra až po jejich dovolené 🙂
@zdenka35 Já chodím taky do artu🙂 Mé taky sestra poslala k menu gynekologovi...ale az za týden. .alespoň tak jsem to pochopila..aby to byli 3tydny o ket
@bobyna @briketaaaa děkuji holky, mně šlo o to, jak dlouho dopředu je třeba se objednat. Chceme na KET po novým roce, tak ať nám to vyjde, než budeme muset zase zaplatit roční mrazení. Děkuji 😉
@valerie111 bomba tohle uz duch neni......,mam radost
@bobyna dekujii
@valerie111 Super👍🏼
@andela01 já jsem tam volala asi v květnu, že bych na KET chtěla koncem června a objednali mě asi za týden. Nemohly se u mě řídit MS, takže jsem šla ještě na vyvolávačku
@valerie
@valerie111 No já tam dneska volala a řekla jsem že jsem 11 den po KET a má doktorka řekla at přijedu zítra 🙂 a ani mě to nevadí 🙂 😉 ,krev mě tam na místě stejně brát nebudou,to u nás na středisku a asi ve čtvrtek,protože středa jsou u nás cukrovkáři 🙂
Ten srpen musí byt hoooodne plodný sama dálnice doufam ja uz chci takyyyyyyyyy
teda, to je úrodička. Moc vám to holky přeju. Koukám, že KETy jsou hoooodně úspěšné. Jezdíte některá do CARu Unica v Brně?
@bobyna Chi chi
@valerie111 @zdenka35 @dadakin No holky, člověk je chvíli v práci a tady je takový radosti!! Jupííí! Duben je náš! a @bobyna to stihne s náma 😉 😀 😀

Dobré ranko..takhle to vypadá u mě ráno 13. Den po ket...Jupiiiii🙂