KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@velerie111 dobré ranko, moc gratuluji, nádherný testík
a teším se dnes na další dobré zprávy 😀
Holky, můžu se zeptat, jak dlouho po první konzultaci ohledně KETu byl transfer? Děkuji a všem těhulkám zatím potichoučku gratuluji a držím palečky 🙂
@andela01 já jsem po první konzultaci šla myslím do měsíce, ale mezi tím jsem byla ještě na hysteroskopii
@zdenka35 nádherný testík 😀
@valerie111 určo to bude v pořádku, držím pěssti
@valerie111 No já jedu zítra na svou gyndu Art má dovču,mám jít ke své gynekoložce at mě naberou krev 🙂 a do centra až po jejich dovolené 🙂
@zdenka35 Já chodím taky do artu🙂 Mé taky sestra poslala k menu gynekologovi...ale az za týden. .alespoň tak jsem to pochopila..aby to byli 3tydny o ket
@bobyna @briketaaaa děkuji holky, mně šlo o to, jak dlouho dopředu je třeba se objednat. Chceme na KET po novým roce, tak ať nám to vyjde, než budeme muset zase zaplatit roční mrazení. Děkuji 😉
@andela01 já jsem tam volala asi v květnu, že bych na KET chtěla koncem června a objednali mě asi za týden. Nemohly se u mě řídit MS, takže jsem šla ještě na vyvolávačku
@valerie
@valerie111 No já tam dneska volala a řekla jsem že jsem 11 den po KET a má doktorka řekla at přijedu zítra 🙂 a ani mě to nevadí 🙂 😉 ,krev mě tam na místě stejně brát nebudou,to u nás na středisku a asi ve čtvrtek,protože středa jsou u nás cukrovkáři 🙂
teda, to je úrodička. Moc vám to holky přeju. Koukám, že KETy jsou hoooodně úspěšné. Jezdíte některá do CARu Unica v Brně?
@valerie111 @zdenka35 @dadakin No holky, člověk je chvíli v práci a tady je takový radosti!! Jupííí! Duben je náš! a @bobyna to stihne s náma 😉 😀 😀

Dobré ranko..takhle to vypadá u mě ráno 13. Den po ket...Jupiiiii🙂