icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

jika10
7. črc 2015

@briketaaaa Jooo,to my říkají všichni, teda hlavně manžel ať se hodím do klidu, že teprve všechno přijde a pak se budu divit. No dokáže potěšit 😀 😀

jéé, tak to je mi líto, ale teď to určo klapne. Smůlu už máš vybranou

valerie111
7. črc 2015

Tak ja dnes 6.po et a ac jsem tvrdila,zže testovat nebudu,tak dnes mu to nedalo...test zatím negativní. Tak to ted budu zkoušet co druhý den😕a doufat. Zatím pořád stejný stav..občas boli záda,puchne v podbrisku a mák citlivý prsa 😐

smtanka
7. črc 2015

Nám dnes potvrdili těhu. 😎 Viděla jsem na ultrazvuku i malý hrášek 🙂 Jsem dnes 12.den po Ket. A hladina Hcg je 835. Mam byt doma, polehavat a šetřit se. Bohužel ještě mimodelozni vyloučit úplně nemohli. Špinění je prý v pořádku, že to může být. Ale asi i proto se mam tak šetřit. Navýšili mi dávky prášků. Pevně věřím, že všechno dobře dopadne. Musí 🙂

smtanka
7. črc 2015

@valerie111 6.den je moc moc brzo na pozitivní test. Já když se dnes dívám na prvního ducha, který se objevil 7.den, tak nechápu, jak jsem ho mohla vůbec vidět. Navíc nám dávali 2 embryjka. Držím pěsti. Třeba přeskočiš duchy a budeš mít rovnou krásné čárky. 🙂

valerie111
7. črc 2015

@smtanka Tak to je super. Drž se🙂

valerie111
7. črc 2015

@smtanka Jj,taky si myslím. Vůbec nevím co me popadlo zkoušet to tak brzy ..MS by normálně měli přijít 10-12.7...tak test zkusím az třeba ve ctvrtek a pak o víkendu...Do centra mam volat 14.7. Dvakrát už mám za sebou neúspěch, tak ted doufám do třetice všeho dobryho☺

smtanka
7. črc 2015

@valerie111 To je pravda. Do třetice všeho dobrého. Heslo, kterého bych se držela. Ta pravděpodobnost se přeci jen pokaždé zvyšuje 🙂 Vůbec se ti nedivím, že jsi testla už dnes. Já na tom byla v podstatě stejně. Manželovi se to moc nelíbilo. Zbytečně jsem se kvůli tomu mohla stresovat. Já si ale neuměla nechat poradit. Hlavně, když jsem špiníla.

valerie111
7. črc 2015

@smtanka To Já manželovi ani nereknu 😅

briketaaaa
7. črc 2015

@smtanka moc gratuluji 😀 .

To už ti dělali 12. den i ultrazvuk? A když už jsi viděla i hrášek, tak jakto, že nemohou vyloučit mimoděložní?

valerie111
7. črc 2015

@briketaaaa Taky jsem přemýšlela,když už viděli hrasek proc by ještě mi mimodelozni. ..😐

renda12
7. črc 2015

Holky já jsem dneska 5 den po ket 2 šestidenni embryí. Je to náš 7 pokus tak snad to vyjde nijak to nehrotime polohovam nic moc nedělám beru 4-2-4 útrog.2-1-1 estrimax 1 anopirin a 1 prednisol +vitamín co mi doporučil v Plzni. Tak uvidíme 😀

briketaaaa
7. črc 2015

@valeria111 moje sestřenice byla také na IVF. Při odběru HCG měla hrozně nízkou hodnotu, asi 80. Proto si mysleli, že se jedná o mimoděložní. Přitom ji řekli, že emrbyo je na USG vidět, až při hodnotě HCG přes 3000. Proto se divím, že už něco viděli. Mě budou dělat USG až po 4 týden po vložení.

@renda12 držím pěsti.

valerie111
7. črc 2015

@briketaaaa jo taak. Děkuji za vysvetleni. V centru kam chodím dělají ultrazvuk a berou krev taky cca az za 3tydny od et.

valerie111
7. črc 2015

@renda12 Tak to jsme na tom skoro stejný. Já 6.den poo et jednoho 5.denniho...Tak se můžeme modlit spolu. My zatímco 3 pokus. Beru jen 1/2 prednison a utrogestan1x1x1

briketaaaa
7. črc 2015

holky, proč berete Prednison?

valerie111
7. črc 2015

@briketaaaa Prej na na bourání imunity...aby tělo lip prijalo

renda12
7. črc 2015

@valerie111 super a pozorujes něco nějakou změnu... Já jsem doma manžel mě nechce nikam pouštět tak snad zítra alespoň do kavárny zajdeme na chvilinku mám neschopenku totiž to bereš o dost méně léků než já. Jezdíme do Zlín

smtanka
7. črc 2015

@briketaaaa Taky jsem se tomu divila. Ale neptala jsem se. Nechci být až moc netrpěliva. Jednalo se o vaginální ultrazvuk s tím, že teď ještě stejně nic vidět nepůjde. A pak že jo, že je tam malý semínko. A ukázali mi ho. To mimodelozni ještě hrozí pravděpodobně proto, že embryjka byly dvě. Tak doufám, doufám... Že všechno bude v pořádku.

smtanka
7. črc 2015

@renda12 Držím pěsti 😃

maikkynna
7. črc 2015

Holky, já sem čtvrtý den po KET a dnes už mě teda pěkně začalo bolet břicho. Podobně jako u MS. Já užívám Estrahexal, estrofem a utrogestan.

renda12
7. črc 2015

@maikkynna tak to je super holky jsme tady 3 po denním rozdílu 🙂 mě docela bolavá večer bricho a
Přes den semtam takové píchnout ale je to všelijaké protože výpiju Mega vody tak to může být z toho moc se nechci kontrolovat a kdy jdeš na krev já 20.7 protože je víkend

maikkynna
7. črc 2015

@renda12 Testovat budu už v pondělí a na krev půjdu příští týden ve středu. Bodavou bolest mám taky a střílí to všude možně :D

renda12
7. črc 2015

Tak to vypadá trochu pozitivně ale nebudeme to hrotit

renda12
7. črc 2015

@maikkynna tak já počkám a test udělám taky v pondělí 🙂

maikkynna
7. črc 2015

@renda12 to čekání je hrozný. Čas vůbec neutíká a hlava se nedokáže na nic jiného soustředit 🙂 Máš to taky tak? Navíc ty vedra mě ubíjí... na sluníčko raději nechodím a celý den pendluju z postele pod pergolu a je mi hnusně :/ Jediné co mě teď trochu zabaví jsou narozená štěňata 🙂

renda12
7. črc 2015

@maikkynna je to máš super 🙂 přesně to slunce je hnus taky jdu z ložnice do kuchyně ven jen po 8 sednout je to hnus. A jak říkáš taky stále nad tím přemýšlím. Jak to dopadne přece máme to už 7 pokus tak je to těžký na to nemyslet a kde jezdíš do caru

maikkynna
7. črc 2015

@renda12 Já chodím do Reprofitu. U nás nevyšlo první ET tak teď čekáme zda vyjde KET. Ještě máme jednoho mrazáčka. Kolik IVF a ketu z toho máš ty? Teď už nám to musí vyjít 🙂

renda12
7. črc 2015

@maikkynna ivf 2 toto je druhý ket a jinak 3 Iui jak říkáš teď je dobrý měsíc může nám všem přát

maikkynna
7. črc 2015

@renda12 Já jsem se poslední dva měsíce poctivě připravovala, tak to musí prostě vyjít :D Děláš taky něco navíc, aby to vyšlo? Třeba nějaké vitamíny strava bylinky ? 🙂

renda12
7. črc 2015

@maikkynna já jsem byla na genetice v Plzni tam jsem pul roku brala a pořád beru vitamíny a paní doktorka mi právě řekla že mám jít hned na ket že jsem úplně nej připravena. Tak uvidím jinak mám ráda bylinky... Ale teď to raději nepiju

Strana